Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:49 Η Tsiyo έγραψε: #861 17-10-11 14:49 νομιζω πηραμε μια ιδεα για το τι ειναι ο τασος...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:19 Ο Johnnaousa: #862 17-10-11 15:19 ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2011 Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Ο Kwstac έγραψε: #863 17-10-11 15:39 Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #864 17-10-11 15:39 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #865 17-10-11 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω πηραμε μια ιδεα για το τι ειναι ο τασος...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:19 Ο Johnnaousa: #862 17-10-11 15:19 ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2011 Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Ο Kwstac έγραψε: #863 17-10-11 15:39 Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #864 17-10-11 15:39 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #865 17-10-11 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Ο Kwstac έγραψε: #863 17-10-11 15:39 Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #864 17-10-11 15:39 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #865 17-10-11 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #864 17-10-11 15:39 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #865 17-10-11 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #865 17-10-11 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραια σημερα δεν χαχθηκε κανενας πολιτης αλλαζω την ψηφο μου για αυτο το γυρο..ψηφιζω τον fantasmenos γιατι δεν συμμετεχει σχεδον καθολου απορω αν εχω δει μηνυμα του Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Καλησπέρα και απο μένα. Επειδή έχω μάθημα, και ισως να μην προλαβω να ξανα μπω, θέλω και εγώ με την σειρά μου να αλλάξω την ψήφο μου στον fantasmenos επειδη όπως προανέφερε ο Johnaousa δεν συμμετέχει καθόλου. Δεν κρύβω βέβαια ότι και ο john μου φενεται ύποπτος, αλλα προς το παρόν θα παραμείνω στον φαντασμένο λόγω ελλειπής συμμετοχής. Click για ανάπτυξη... τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Johnnaousa: #866 17-10-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τιιιι;;; Ένα θα πω: Κάντε μαλακίες! ψηφίζω Drama Priznessin Click για ανάπτυξη... γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #867 17-10-11 19:04 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> intifada 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 3 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος intifada 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:54 Ο Ούρσακ έγραψε: #868 17-10-11 19:54 Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο dannaros έγραψε: #869 17-10-11 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... πρέπει να την ποστάρεις για να την ενεργοποιήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:58 Ο Ούρσακ έγραψε: #870 17-10-11 19:58 δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πρόλαβα,εεε? επρεπε να είχα βάλλει την εικόνα, καλά δεν πηράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:59 Η Himela έγραψε: #871 17-10-11 19:59 Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε αυτήν την ψηφοφορία δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Tsiyo. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:04 Η Himela έγραψε: #872 17-10-11 20:04 Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε 5 λεπτά για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς σχόλια. Κάθε επιπλέον σχόλιο θα διαγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:12 Η Himela έγραψε: #873 17-10-11 20:12 Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο fantasmenos γίνεται φάντασμα και έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια. Ψηφοφορία Δευτέρας 17 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac --->>> fantasmenos 2.Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin 3.Tsiyo --->>> Drama Prinzessin 4.Drama Prinzessin --->>> Σπυρακος (^^) 5.Johnnaousa --->>> fantasmenos 6.Ούρσακ --->>> fantasmenos 7.fantasmenos 8.intifada --->>> fantasmenos 9.Demlogic 10.Τάσος97 --->>> Drama Prinzessin fantasmenos 4 ψήφοι Drama Prinzessin 3 ψήφοι Σπυρακος (^^) 1 ψήφος Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Κάρτες: Ενεργοποίηση κάρτας Εξαίρεση ψηφοφορίας για την Tsiyo. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση δολοφονίας από τον Τάσο: Ο Τάσος είναι πάλι ενεργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:16 Η Himela έγραψε: #874 17-10-11 20:16 Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία Τρίτης 18 Οκτωβρίου Spoiler 1.Kwstac 2.Σπυρακος (^^) 3.Tsiyo 4.Drama Prinzessin 5.Johnnaousa 6.Ούρσακ 7.intifada 8.Demlogic 9.Τάσος97 Φαντάσματα: [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [Χαρουλιτα] - Φάντασμα δολοφονίας [emily 6] - Φάντασμα [fantasmenos] - Φάντασμα Απουσίες: Kwstac #1 Johnnaousa #1 fantasmenos #1 #2 (μη συνεχόμενες) Demlogic #1 Αποχωρήσεις: maria_lulu #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] papaki93 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] Aristos14 #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] blue_butterfly (ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία) [Δικηγόρος] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.270 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:19 Η Himela έγραψε: #875 17-10-11 20:19 Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε σεις είναι κανείς εδώ η μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:24 Ο Ούρσακ έγραψε: #876 17-10-11 20:24 Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνη... μόνη Ψηφίζω,Tsiyo. Επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό ψηφίσω εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:27 Ο Σπυρακος (^^): #877 17-10-11 20:27 Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:31 Ο Ούρσακ έγραψε: #878 17-10-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Χρησιμοποιησα την καρτα ονειρο για τον Demlogic γιατι ειχα καποιες υποψιες αλλα τελικα ειναι πολιτης Ψηφιζω DRAMA για τους λογους που ειχα αναφερει καθως δεν ειχα ψηφισει να φυγει ο fantasmenos! Click για ανάπτυξη... Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:34 Ο Σπυρακος (^^): #879 17-10-11 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 17-10-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: γιατι διαφωνεις οτι δεν συμμετεχει? ποτε δεν τον εχω δει..αντιθετα η drama για μενα δεν ειναι υποπτη..θα το μαθουμε συντομα Click για ανάπτυξη... δε διαφωνω.. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Oκ, αλλάζω τελικά ψήφο και επιλέγο τον fantasmenos . Ήταν ένας από τους ΄ζποπτους για εμένα από την αρχή του παιχνιδιού επιπλέον χρησιμοποιώ την κάρτα μου επιπλέον ψήφος Click για ανάπτυξη... οκ.. συγκρατιεμαι. Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Τελικά τι βγήκε? Αφού ξέραμε ότι η δικηγορίνα blue ήταν αθώα και εκείνη είχε κάνει το ίδιο. Την ίδια κάρτα είχε χρησιμοποιησει. Κα βασικά τώρα την ξόδεψες... Click για ανάπτυξη... +1 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν το ειχα προσεξει!Σε χαλαει; Εγω ηθελα να την ξοδεψω Click για ανάπτυξη... εενταξει δεν πειρα λοιπον, εδώ και 3 μερες παμε να βγάλουμε την ντραμα και ποτέ δεν βγαίνει.... Εγώ ψηφίζω ΞΑΝΑ Drama Priznessin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.