Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Ο Σπυρακος (^^): #581 12-10-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Click για ανάπτυξη... Oυπς ΨΗΦΙΖΩ DRAMA!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:21 Η Χαρουλιτα: #582 12-10-11 23:21 Καρφωνεστε μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:21 Ο Σπυρακος (^^): #583 12-10-11 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Καρφωνεστε μερικοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Χαρουλιτα: #584 12-10-11 23:25 Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:26 Η Tsiyo έγραψε: #585 12-10-11 23:26 εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Click για ανάπτυξη... Oυπς ΨΗΦΙΖΩ DRAMA!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:21 Η Χαρουλιτα: #582 12-10-11 23:21 Καρφωνεστε μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:21 Ο Σπυρακος (^^): #583 12-10-11 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Καρφωνεστε μερικοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Χαρουλιτα: #584 12-10-11 23:25 Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:26 Η Tsiyo έγραψε: #585 12-10-11 23:26 εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καρφωνεστε μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:21 Ο Σπυρακος (^^): #583 12-10-11 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Καρφωνεστε μερικοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Χαρουλιτα: #584 12-10-11 23:25 Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:26 Η Tsiyo έγραψε: #585 12-10-11 23:26 εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Καρφωνεστε μερικοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Χαρουλιτα: #584 12-10-11 23:25 Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:26 Η Tsiyo έγραψε: #585 12-10-11 23:26 εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:26 Η Tsiyo έγραψε: #585 12-10-11 23:26 εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:27 Ο Kwstac έγραψε: #586 12-10-11 23:27 Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:28 Ο Σπυρακος (^^): #587 12-10-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω νομιζω πως μερικοι παραπλανουν!......τελειως ταπεινα! και σαν σιγουρη μελοφαντασμενη σε λιγες ωρες!....γιατι χτες οκ....αλλαξαν λιγο τα πραγματα! αλλα 1 φορα συμβαινουν τα καλα ! Click για ανάπτυξη... Αχχχ αλλαξανεε τα πραγματαααα Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ξερεις κατι? Την Ψηφιζω και εγω! Την ειχα ψηφισει νωριτερα, αλλα νομιζω πως εν τελει την ειχα παρει πισω! Δεν θυμαμαι να πω την αληθεια! Click για ανάπτυξη... Ωραιαααα Αρα ψηφιζεις DRAMA!! Αρχική Δημοσίευση από Kwstac: Με όσα είχαν υποθεί στην αρχή μπερδέυτηκα.. :Ρ αλλά νομίζω κατάλαβα την ιδιότητα της Tsiyo σε ένα από τα παραπάνω της ποστ, για αυτό τον λόγο και παρασύρω την ψήφο μου. Την δίνω στον Johnaousa επειδή θεωρώ ότι δρά περίεργα και οι ψήφοι του είναι λίγο άκυροι. Click για ανάπτυξη... Σωστοςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:31 Ο dannaros έγραψε: #588 12-10-11 23:31 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:39 Η Tsiyo έγραψε: #589 12-10-11 23:39 εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Ο Σπυρακος (^^): #590 12-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... Δεν την παλευειςςςς Έτσι για σπασιμο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο Kwstac έγραψε: #591 12-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ακομα ψηφιζω τασο δαγκωτο!...... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα.. τα γυρευει ομως και σενα ο κ**ς σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η Tsiyo έγραψε: #592 12-10-11 23:44 νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:45 Ο Σπυρακος (^^): #593 12-10-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα στο παλερμο δημιουργηθηκε και μια ιστορια αγαπης!.......... Click για ανάπτυξη... Οοοο μωρεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:47 Η Tsiyo έγραψε: #594 12-10-11 23:47 και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Η blue_butterfly: #595 12-10-11 23:55 Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσιγιο μαζέψου, ο Τάσος είναι άντρας μου-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:59 Ο Σπυρακος (^^): #596 12-10-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Οχιιιι αλλα απο σπασιμο με ψηφο θα φυγει η αυτος η εγω! Click για ανάπτυξη... Are you sure? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:00 Ο dannaros έγραψε: #597 13-10-11 00:00 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Drama Prinzessin Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 3 ψήφοι Χαρουλιτα 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:02 Ο Σπυρακος (^^): #598 13-10-11 00:02 Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι σιγουρος πως η Χαρουλιτα κρυβεται πισω απο πολλα Αλλαζω σε ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:04 Ο dannaros έγραψε: #599 13-10-11 00:04 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 00:13 Ο Ούρσακ έγραψε: #600 13-10-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: και ξερεις...που να ειμαστε εγω πχ δολοφονος και ο αλλος πολιτης...τι ρομαντικο!....33 Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό. Ειδικά για εκείνους χωρίς σφιγμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.