Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Η Tsiyo έγραψε: #561 12-10-11 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και εγω ο Γουατσον.(Αυτο δεν ειπωθηκε τυχαια ) Click για ανάπτυξη... κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:09 Ο Σπυρακος (^^): #562 12-10-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολιτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:09 Η Ερις έγραψε: #563 12-10-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... έχω αλλάξει πολλές φορές την ψήφο μου; Γιατί να το κάνω τώρα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #564 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ειμαι σε demi φαση ..... αλλα τασο πραγματικα οταν αρπαζεσε εχεισ πολυ φαση :ΡΡΡΡ με κανεις να σε τσιτωνω περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα Αρχική Δημοσίευση από maria775m: πππππσσσσσςςςςς!!! Από τους πιο σοβαρούς λόγους που μπορούσες να βρεις για να με κατηγορήσεις... Ανάλυσέ το μου λίγο, αν μπορείς!! Click για ανάπτυξη... πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... και χιουμορ τωραα;; Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Η Tsiyo έγραψε: #565 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και εγω ο Γουατσον.(Αυτο δεν ειπωθηκε τυχαια ) Click για ανάπτυξη... κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:09 Ο Σπυρακος (^^): #562 12-10-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολιτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:09 Η Ερις έγραψε: #563 12-10-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... έχω αλλάξει πολλές φορές την ψήφο μου; Γιατί να το κάνω τώρα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #564 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ειμαι σε demi φαση ..... αλλα τασο πραγματικα οταν αρπαζεσε εχεισ πολυ φαση :ΡΡΡΡ με κανεις να σε τσιτωνω περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα Αρχική Δημοσίευση από maria775m: πππππσσσσσςςςςς!!! Από τους πιο σοβαρούς λόγους που μπορούσες να βρεις για να με κατηγορήσεις... Ανάλυσέ το μου λίγο, αν μπορείς!! Click για ανάπτυξη... πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... και χιουμορ τωραα;; Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Η Tsiyo έγραψε: #565 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολιτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:09 Η Ερις έγραψε: #563 12-10-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... έχω αλλάξει πολλές φορές την ψήφο μου; Γιατί να το κάνω τώρα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #564 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ειμαι σε demi φαση ..... αλλα τασο πραγματικα οταν αρπαζεσε εχεισ πολυ φαση :ΡΡΡΡ με κανεις να σε τσιτωνω περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα Αρχική Δημοσίευση από maria775m: πππππσσσσσςςςςς!!! Από τους πιο σοβαρούς λόγους που μπορούσες να βρεις για να με κατηγορήσεις... Ανάλυσέ το μου λίγο, αν μπορείς!! Click για ανάπτυξη... πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... και χιουμορ τωραα;; Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Η Tsiyo έγραψε: #565 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... έχω αλλάξει πολλές φορές την ψήφο μου; Γιατί να το κάνω τώρα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #564 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ειμαι σε demi φαση ..... αλλα τασο πραγματικα οταν αρπαζεσε εχεισ πολυ φαση :ΡΡΡΡ με κανεις να σε τσιτωνω περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα Αρχική Δημοσίευση από maria775m: πππππσσσσσςςςςς!!! Από τους πιο σοβαρούς λόγους που μπορούσες να βρεις για να με κατηγορήσεις... Ανάλυσέ το μου λίγο, αν μπορείς!! Click για ανάπτυξη... πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... και χιουμορ τωραα;; Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Η Tsiyo έγραψε: #565 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: εγω ειμαι σε demi φαση ..... αλλα τασο πραγματικα οταν αρπαζεσε εχεισ πολυ φαση :ΡΡΡΡ με κανεις να σε τσιτωνω περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα Αρχική Δημοσίευση από maria775m: πππππσσσσσςςςςς!!! Από τους πιο σοβαρούς λόγους που μπορούσες να βρεις για να με κατηγορήσεις... Ανάλυσέ το μου λίγο, αν μπορείς!! Click για ανάπτυξη... πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... και χιουμορ τωραα;; Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Η Tsiyo έγραψε: #565 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο συμφωνω με το σχολιο για την Drama! Και εγω την θεωρω δολοφονο μαζι με το Johnnaousa ή καπως ετσι, γιατι οι ψηφοι τους ειναι αρκετα περιεργοι Click για ανάπτυξη... Εγω ειπα κατι....και παω να σε προστατεψω οποτε!!.... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω επαναλαμβανω αν διατηρησεις την ψηφο για την Tsiyo μεχρι αυριο τις 8 θα πιστεψω πως εισαι με το μερος των πολιτων.Αν και μεχρι τις 8 μπορει να γινουν και αλλα... Click για ανάπτυξη... καλα μην την εκβιασεις να με ψηφισει κιολας!...και εγω με το μερος των πολιτων ειμαι :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:10 Ο Σπυρακος (^^): #566 12-10-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: κοιτα...το οτι μπορει να ειστε συναδελφοι αστυνομικοι ειναι καλο! αλλα οκ.....νομιζω θα καταντησετε σαν τον αστυνομικο στο Κωνσταντινου και Ελενης! :Ρ Μυτη του αμαρουσιου:ΡΡ Click για ανάπτυξη... Κοντα επεσες αλλα εγω Ακουα φορτες δεν γινομαι.Κατσε εσυ με το δικανο και χαιρετα μου τον πλατανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Η Χαρουλιτα: #567 12-10-11 23:11 Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω, μη εχοντας αποψη για την Tsiyo που εν μπορω να την καταλαβω γιατι με μπερδευει, γιατι οχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:11 Ο Σπυρακος (^^): #568 12-10-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μην παιζεις με τα νευρα μου ειλικρινααααααα πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν και χιουμορ τωραα;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχα τα πηρε ο Τασος Τι συμβαινει Τασουλη; ;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Η Tsiyo έγραψε: #569 12-10-11 23:12 χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:12 Ο Σπυρακος (^^): #570 12-10-11 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχα! :Ρ παντως αυτο που ειπες στην κοπελα δεν ηταν σωστο....δηλαδη που ξερεις αμα οντως ειμαι πολιτης η οχι ρε συ....! και σας τ εχω πει ολα γ εμενα!.....ειπα! και coperfield θα γινω αμα θελετε!...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:13 Η Χαρουλιτα: #571 12-10-11 23:13 Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ηθελα μια ψηφοφορια Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #572 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Click για ανάπτυξη... εγω σου ειπα κατι...αμα εισε εξυπνος θα καταλαβεις!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Ερις έγραψε: #573 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: πες τη θες να σε ξηγησω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι γενικα και αοριστα δεεεν Το λεω απο τωρα.. Προς το παρον δεν εχω δικο μου υπολογιστη και δανειζομαι το λαπτοπ της μανας μου. Πρεπει να το πάρει αυτη. Τωρα θελετε να το πιστεψετε οκ δε θελετε δε θα καθισω να σκασω ΚΑΙ για αυτο. Καληνυχτες σε δολοφονους και πολιτες. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένο από αυτό δεν γίνεται!! Είπες ότι από το τελευταίο μου μνμ κατάλαβες ότι είμαι δολοφόνα. Και σε ρωτάω: πώς το βρήκες ρε γατόνι; Αυτό.. Όσο για το τελευταίο που είπες δεν υπάρχει πρόβλημα... μου απαντάς όποτε θέλεις και όποτε μπορέσεις Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:14 Η Tsiyo έγραψε: #574 12-10-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Οχι χαρουλιτα!....για εσενα ειπα πως εισαι αθωα!....απλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #575 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Θα ηθελα μια ψηφοφορια Click για ανάπτυξη... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Η Χαρουλιτα: #576 12-10-11 23:15 Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να δω που βρισκομαστε για καποιοι (δολοφονοι, που φοβουνται) με ψηφισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 Ο Σπυρακος (^^): #577 12-10-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τsiyo σε μενα αναφερεσαι? Πιστευω πως ο Σπυρακος εχει καταλαβει τι ειμαι... Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι που συνενοουμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Η Tsiyo έγραψε: #578 12-10-11 23:16 κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα και εγω καταλαβα τι εισαι!....νομιζω σε εσωσα παντως για σημερα κυρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:16 Ο Σπυρακος (^^): #579 12-10-11 23:16 Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατι ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 23:18 Η Tsiyo έγραψε: #580 12-10-11 23:18 ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελα μου ντε βρε σπυρο! θελει πολυ νιονιο!....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.