Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Η Χαρουλιτα: #501 12-10-11 22:37 Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:38 Ο Kwstac έγραψε: #502 12-10-11 22:38 Παιδιά ο τάσος δεν είναι δολοφόνος! Οπως προανέφερε πρίν έχει φανερωθεί πολλές φορές, αρκεί να προσέξεις τα λόγια του. Και επειδη η επόμενη ύποπτη ειναι η Tsiyo, η ψήφος μου πάει σε αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:39 Η Tsiyo έγραψε: #503 12-10-11 22:39 εγω σας λεω οτι η Χαρουλιτα ειναι αθωα!.........κακως την ψηφιζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η blue_butterfly: #504 12-10-11 22:40 Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η Tsiyo έγραψε: #505 12-10-11 22:40 ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:38 Ο Kwstac έγραψε: #502 12-10-11 22:38 Παιδιά ο τάσος δεν είναι δολοφόνος! Οπως προανέφερε πρίν έχει φανερωθεί πολλές φορές, αρκεί να προσέξεις τα λόγια του. Και επειδη η επόμενη ύποπτη ειναι η Tsiyo, η ψήφος μου πάει σε αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:39 Η Tsiyo έγραψε: #503 12-10-11 22:39 εγω σας λεω οτι η Χαρουλιτα ειναι αθωα!.........κακως την ψηφιζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η blue_butterfly: #504 12-10-11 22:40 Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η Tsiyo έγραψε: #505 12-10-11 22:40 ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ο τάσος δεν είναι δολοφόνος! Οπως προανέφερε πρίν έχει φανερωθεί πολλές φορές, αρκεί να προσέξεις τα λόγια του. Και επειδη η επόμενη ύποπτη ειναι η Tsiyo, η ψήφος μου πάει σε αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:39 Η Tsiyo έγραψε: #503 12-10-11 22:39 εγω σας λεω οτι η Χαρουλιτα ειναι αθωα!.........κακως την ψηφιζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η blue_butterfly: #504 12-10-11 22:40 Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η Tsiyo έγραψε: #505 12-10-11 22:40 ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω σας λεω οτι η Χαρουλιτα ειναι αθωα!.........κακως την ψηφιζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η blue_butterfly: #504 12-10-11 22:40 Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η Tsiyo έγραψε: #505 12-10-11 22:40 ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Η Tsiyo έγραψε: #505 12-10-11 22:40 ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:40 Ο Σπυρακος (^^): #506 12-10-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: καλε χωρις πλακα πειτε μου εναν λογο που με κανετε για δολοφονο!....:S και αμα θελετε πραγματικα ψηφιστε με η οποιος εχει το ''ονειρο'' ας δει!.... σας προκαλω ! Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:41 Η Tsiyo έγραψε: #507 12-10-11 22:41 οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Ο Σπυρακος (^^): #508 12-10-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσιγιο μάντεψε, λέω πως τη μύγα την έχεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ναι ειμαι πολυ υποπτη οταν σας λεω ''στοιχεια'' για τον χαρακτηρα μου κιολας. οκ +1 ψηφος ακομα χωρις πλακα ψηφιστε με ολοι!..... και οι δολοφονοι πλιζζζ! Click για ανάπτυξη... Μην λες πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:42 Η Himela έγραψε: #509 12-10-11 22:42 Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Tsiyo Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Χαρουλιτα intifada (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) vassilis497 (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) Χαρουλιτα 2 ψήφοι Tsiyo 2 ψήφοι Drama Prinzessin 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [Demlogic] - Φάντασμα (ενεργός για 3 ώρες) [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας (ενεργός για 3 ώρες) [maria775m] - Φάντασμα (ενεργή για 3 ώρες) Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #510 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρεις(συγνωμη που γραφω πολλα μηνυματα ενα ενα αλλα οταν γραφω το ενα γραφεται το αλλο ;p και μετα θελω να απαντησω και στο αλλο;p ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Η Tsiyo έγραψε: #511 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν μπορω να μιλησωω για το ποιος απο τους 2 ειναιι δολοφονος και να τα πω ολα ανοιχτα..Αλλα ρε γαμωτο εγω ψηφιζω Tsiyo και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!! Click για ανάπτυξη... μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #512 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... εχει επανέλθει εδω και ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:43 Ο Σπυρακος (^^): #513 12-10-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Σπυρακο, τι πιστευεις για μενα(αληθεια πες)? Εγω πιστευω πως ειναι καιρος να καθαρισει το τοπιο... Click για ανάπτυξη... Εισαι δολοφονος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Tsiyo έγραψε: #514 12-10-11 22:44 χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχαχα επαναφερω εναν δικο μας και λες πως μπλοφαρω μωρε? ε οκ τι να πω πραγματικα ψηφιστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:44 Η Himela έγραψε: #515 12-10-11 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: οκ τοτε να σας το αποδειξω.....ο demlogic λεγατε πως ειναι αθωος ετσι?.....τον επαναφερω! Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #516 12-10-11 22:45 ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Ο Σπυρακος (^^): #517 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: μα θες να μου πεις οτι σου δινω περισσοτερους λογους να ειμαι εγω δολοφονος και οχι ο τασος?...και οι δυο μιλαμε ανοιχτα για τον χαρακτηρα μας!.....πως γινεται να πιστευεις τι λεει ο τασος και οχι εγω ! Click για ανάπτυξη... Γιατι αν καποιος διαβασειι τα posts θα καταλαβειι..Εδω το χω αλλα δεν το λεω γιατι θα με διωξουνν..Σας λεω ο Τασος δεν ειναι δολοφονοςς φαινεταιι.Μην προσπαθεις να τους μπερδεψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:45 Η Tsiyo έγραψε: #518 12-10-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... ενοειτε μετα την ληξη της Ηχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Ο Σπυρακος (^^): #519 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη στιγμή κανείς παίκτης δεν είναι φάντασμα. Η κάρτα αυτή θα ισχύει μετά τις 23:57 που λήγει η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Click για ανάπτυξη... Σου λεει κανεις δεν ειναι φαντασμα.Το καψες tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #520 12-10-11 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: ο demlogic τασο ειναι φαντασμα! κοιτα τι λεει η καρτουλα Click για ανάπτυξη... Έχει παιχτεί η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν. Όλα τα φαντάσματα είναι ενεργοί παίκτες για μία ώρα και κάτι ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.