Καλησπέρα, Rinaking!

Σε αυτό που λες, συμφωνώ εν μέρει - ότι δηλαδή η κατηγορία του Ακριβού δεν ήταν σωστή. Εγώ ωστόσο, τον δικαιολογώ επειδή γνωρίζω καλύτερα από όλους το φορτωμένο πρόγραμμά του και είναι φυσικό μετά από ανάγνωση 40+ σελίδων να έχει ζαλιστεί κάπως...
Δεν το λέω για να σου αλλάξω γνώμη, δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά θέλω να σε βάλω να σκεφτείς..
Τώρα, τον κατηγορείς για κάτι που κάνεις και εσύ - ίσως βέβαια ασυναίσθητα.
Κατηγορείς τους πάντες και εσύ, πολλές φορές χωρίς να δώσεις μια ικανοποιητική αιτιολόγηση έχω την αίσθηση.
Δεν είναι κακό να αμφιβάλλεις για τους άλλους - απλά δεν γίνεται πια να μην έχεις βρει ούτε έναν αθώο! Μπαίνεις λίγο πριν την δολοφονία, ψηφίζεις, περιμένεις, βγαίνεις και μετά ξαναμπαίνεις κατά τις 8 όπου περιμένεις να δεις ποιος θα βγει, μετά κατηγορείς κάποιους και βγαίνεις ξανά.. Αυτό έκανες και εχθές αλλά είπα να μην το σχολιάσω.
Έχω την αίσθηση ότι δεν θέλεις να τραβάς την προσοχή - να κινείσαι αθόρυβα χωρίς να παίρνεις ρίσκα. Αυτό μάλιστα δείχνει και αυτή σου η ψήφος. Ψηφίζεις κάποιον που δεν είναι σε θέση να απαντήσει - ενώ υπάρχουν άτομα που αν βγουν καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι δολοφόνοι...
Δεν σε κατηγορώ για ένοχη - δεν ξέρω αν είσαι ένοχη ή απλά μια πολίτης που θέλει απεγνωσμένα να μείνει στο παιχνίδι και για αυτό προσπαθεί να μην στηρίζει κανέναν για να μην δίνει λαβές...
θα ήθελα να μου απαντήσεις στα παραπάνω...
Δεν σε γράφουμε..
Απλά γράφουμε για να σου απαντήσουμε...