1) Εδω βλεπουμε μια απαντηση του δολοφονου σε μενα…Ομως ας αρχισει η αναλυση
-αρχικα αναφερεται σε ενα συντακτικο μου λαθος, γιατι αραγε; γιατι απλα δεν μπορει να απαντησει ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΥ
διοτι αυτες ειναι σωστες
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΤΙΜΗ, ειναι μαζι μου για την ενοχη RINAKING και PETROPOULOS, ομως….για στασου, αφου ειναι δολοφονοι
γιατι δεν τους ψηφιζεις μαζι μου; μετα απο λιγο του ΖΗΤΑΩ να ψηφισει τον PETROPOULO για τον οποιο ημουν βεβαιος για την ενοχη του
……ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ! κοιταξτε απλα στο Νο15 στην Εικονα, ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ….
-Δεν μου εχεις κανει κατι, απλα σκοτωνεις τους συμπολιτες μου :\
-Ε ΒΕΒΑΙΑ, λοιπον αρχιζω το μετρημα, ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ: Γιατι να ειμαι εγω και οχι εσυ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
2) Ωραια, τον ψηφισες επειδη ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ, αα οκ , θα το αλλαξεις, ΟΜΩΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ
3) Α, οκ μωρε, δεν ξες, αλλα τον ψηφισαν και αλλοι, τι λες τωρα
4,5) Α οκ, ναι , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, οι δολοφονοι σκοτωσαν τον ΑΛΤΣΕΜΙΣΤ επειδη ειχε ψηφισει την JaneWin
6) Ωραια και εδω, ενα φανταστικο επιχειρημα για την ενοχη του TASOU και την δικια μου ειναι πως…λολ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. δηλαδη για δευτερη φορα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ: Γιατι να ειμαι εγω και οχι εσυ
7,8,9,10,11,12,13) (καταλαθος εβαλα δυο φορες το 12) : ΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; μα φυσικα, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
πες το αλλες 1000 φορες και θα το πιστεψεις
εχει δυο κοινες ψηφους με την Rinaking που ειναι topsuspect επισης…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ για το ΜΑΥΡΟΥΛΗ
τα συμπερασματα μου οσαν αφορα τον ΥΠΟΠΤΟ αυτο ειναι πως ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και οχι ΧΑΖΟΣ το οποιο ηταν η δευτερη μου σκεψη, ξεκαθαρο στοιχειο για το οτι ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και οχι ΧΑΖΟΣ ειναι τα υπογραμμισμενα γραμματα