Εγώ δεν ξέρω τι να ψηφίσω τώρα. Ο τάσος ήταν μία μπλόφα να δω άμα ψηφίσω έναν φαινομενικά αθώο ποιοι θα αντιδράσουν. Και το εξηγώ συνέχεια και παρόλα αυτά τώρα θεωρούμαστε και ένοχοι. θεωρούμαστε ότι είμαστε οι δολοφόνοι που ξεκαρφωθήκαμε τόσο εύκολα... :/
Γιατί τάσο είμαι τόσο σίγουρος για τα κορίτσια? έχω ξαναπεί σε ποστ ότι δεν μπορώ να πω γιατί παρακολουθούν και οι δολοφόνοι το θέμα. αλλά σας είπα τον λόγο που ήμουν για τον vaio το έψαξε κανείς? Εκεί κρύβεται όλη η αλήθεια, ψάξε την, μην με ξαναρωτήσεις
Spoiler
(το μήνυμα του vaiou στην αρχή με το α) και β) και την απάντηση μου ότι πάω για πόκερ ... Ανέλυσε το. Εκεί θα καταλάβεις πως κατάλαβα ότι ο vaios δεν είναι πολίτης και κάτι άλλο....
μην ξανακούσω την ίδια ερώτηση, γιατί θεωρώ ότι το κάνετε για να με ενοχοποιήσετε.
Ο πετρόπουλος γιατί ψήφισε εμένα? που ήμουν από τους λίγους που ήθελα να τον απενοχοποιήσω κάποιες στιγμές? που τον ρώταγα μπας και δεν τον ψηφίσω? Γιατί ήταν δολοφόνος. Και τώρα οι δολοφόνοι δεν με θέλουν στο παιχνίδι γιατί τους έχω μυριστεί.
Δεν γίνεται να θεωρούμαστε οι πολίτες δολοφόνοι, με ηλίθια επιχειρήματα... Ηλίθια γιατί? Γιατί δεν θα προδιδόμασταν έτσι, τόσο εύκολα αν ήμασταν δολοφόνοι, οπότε δύο πράγματα παίζουν. 1) Κατηγορούμαστε από δολοφόνους, 2) Οι πολίτες δεν μπορούν να δουν μέσα από την θολούρα των δολοφόνων...
Κρίμα το βλέπω ότι χάσαμε.