Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Ο Demlogic έγραψε: #1.081 03-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... γιατι οι πολιτες μας ειναι προβατακια, και θελουν να διωξουν πρωτα εναν πολιτη, εγω ψηφισα τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ELENA KR ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ECON ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ WILDBOY ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ δεν ειμαι με κανεναν, προσπαθησα να σωσω δυο πολιτες, και εσεις με γραψατε που; ΣΤΑ @@ ΣΑΣ και τωρα που με γραφετε; ΣΤΑ @@ ΣΑΣ εμμμ ,δεν πειραζει, η συνειδηση μου θα λεει ΟΚ ΓΚΑΡ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο fockos έγραψε: #1.082 03-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βάσει των παραπάνω - και επειδή θέλω να σιγουρευτώ για τον ρόλο του ΜΑΥΡΟΥΛΗ σήμερα θα δώσω την ψήφο μου στο FOKOS Δεν νομίζω ότι είναι πολίτης - προσωπικά μου φαίνεται ο ιδανικός κακός. Δεν σχετίζεται με κανέναν, περνά απαρατήρητος και διαρκώς τρολλάρει. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι αθώος. Βρίσκω πιο σωστό να διώξουμε κάποιον άλλον. και να διώξουμε τον Φώκο προς το τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Eileen έγραψε: #1.083 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: αλλα εγω και αυριο θα ψηφισω τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ, ισως ειναι καλυτερα να φυγει και αυριο ωστε να αποκαλυφθει και να παρουμε σβαρνα ολους οσους συνδεονται μαζι του Click για ανάπτυξη... +1. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αύριο θα ήταν καλύτερο να τον βγάλουμε για να είμαστε σίγουροι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.084 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... ούτως ή άλλως θα άλλαζα άβαταρ.. θες να βάλω το παλιό; αν θες δεν έχω πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: καντε οτι θελετε, εγω ειπα, ο ΦΟΚΟΣ ειναι πολιτης, ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ειναι δολοφονος, αμα θελετε να ψηφισουμε σημερα να διωξετε τον φοκο καντε το, αδιαφορω , γιατι ειναι αδιαφορος πολιτης ομως, ΑΥΡΙΟ πρεπει να διωξουμε τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ που ειναι δολοφονος, και θα φανερωθει με αυτον ολη η παρεα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε σχέση με τον Μαυρούλη... αλλά σήμερα τι να ψηφίσω ακόμη δεν ξέρω. από εμένα η ψήφος ξανά σε φοκο μάλλον δε θα πάει Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... you got a point! 1η φορα συμφωνω με εσένα. οντως ο φοκος μόνο σε λίγους δείχνει ύποπτος.. τώρα δεν ξερω ποιον να ψηφισω θα μεινω λίγο να σκεφτώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Rinaking έγραψε: #1.085 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... γιατι οι πολιτες μας ειναι προβατακια, και θελουν να διωξουν πρωτα εναν πολιτη, εγω ψηφισα τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ELENA KR ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ECON ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ WILDBOY ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ δεν ειμαι με κανεναν, προσπαθησα να σωσω δυο πολιτες, και εσεις με γραψατε που; ΣΤΑ @@ ΣΑΣ και τωρα που με γραφετε; ΣΤΑ @@ ΣΑΣ εμμμ ,δεν πειραζει, η συνειδηση μου θα λεει ΟΚ ΓΚΑΡ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο fockos έγραψε: #1.082 03-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βάσει των παραπάνω - και επειδή θέλω να σιγουρευτώ για τον ρόλο του ΜΑΥΡΟΥΛΗ σήμερα θα δώσω την ψήφο μου στο FOKOS Δεν νομίζω ότι είναι πολίτης - προσωπικά μου φαίνεται ο ιδανικός κακός. Δεν σχετίζεται με κανέναν, περνά απαρατήρητος και διαρκώς τρολλάρει. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι αθώος. Βρίσκω πιο σωστό να διώξουμε κάποιον άλλον. και να διώξουμε τον Φώκο προς το τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Eileen έγραψε: #1.083 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: αλλα εγω και αυριο θα ψηφισω τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ, ισως ειναι καλυτερα να φυγει και αυριο ωστε να αποκαλυφθει και να παρουμε σβαρνα ολους οσους συνδεονται μαζι του Click για ανάπτυξη... +1. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αύριο θα ήταν καλύτερο να τον βγάλουμε για να είμαστε σίγουροι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.084 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... ούτως ή άλλως θα άλλαζα άβαταρ.. θες να βάλω το παλιό; αν θες δεν έχω πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: καντε οτι θελετε, εγω ειπα, ο ΦΟΚΟΣ ειναι πολιτης, ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ειναι δολοφονος, αμα θελετε να ψηφισουμε σημερα να διωξετε τον φοκο καντε το, αδιαφορω , γιατι ειναι αδιαφορος πολιτης ομως, ΑΥΡΙΟ πρεπει να διωξουμε τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ που ειναι δολοφονος, και θα φανερωθει με αυτον ολη η παρεα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε σχέση με τον Μαυρούλη... αλλά σήμερα τι να ψηφίσω ακόμη δεν ξέρω. από εμένα η ψήφος ξανά σε φοκο μάλλον δε θα πάει Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... you got a point! 1η φορα συμφωνω με εσένα. οντως ο φοκος μόνο σε λίγους δείχνει ύποπτος.. τώρα δεν ξερω ποιον να ψηφισω θα μεινω λίγο να σκεφτώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Rinaking έγραψε: #1.085 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βάσει των παραπάνω - και επειδή θέλω να σιγουρευτώ για τον ρόλο του ΜΑΥΡΟΥΛΗ σήμερα θα δώσω την ψήφο μου στο FOKOS Δεν νομίζω ότι είναι πολίτης - προσωπικά μου φαίνεται ο ιδανικός κακός. Δεν σχετίζεται με κανέναν, περνά απαρατήρητος και διαρκώς τρολλάρει. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι αθώος. Βρίσκω πιο σωστό να διώξουμε κάποιον άλλον. και να διώξουμε τον Φώκο προς το τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Eileen έγραψε: #1.083 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: αλλα εγω και αυριο θα ψηφισω τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ, ισως ειναι καλυτερα να φυγει και αυριο ωστε να αποκαλυφθει και να παρουμε σβαρνα ολους οσους συνδεονται μαζι του Click για ανάπτυξη... +1. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αύριο θα ήταν καλύτερο να τον βγάλουμε για να είμαστε σίγουροι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.084 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... ούτως ή άλλως θα άλλαζα άβαταρ.. θες να βάλω το παλιό; αν θες δεν έχω πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: καντε οτι θελετε, εγω ειπα, ο ΦΟΚΟΣ ειναι πολιτης, ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ειναι δολοφονος, αμα θελετε να ψηφισουμε σημερα να διωξετε τον φοκο καντε το, αδιαφορω , γιατι ειναι αδιαφορος πολιτης ομως, ΑΥΡΙΟ πρεπει να διωξουμε τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ που ειναι δολοφονος, και θα φανερωθει με αυτον ολη η παρεα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε σχέση με τον Μαυρούλη... αλλά σήμερα τι να ψηφίσω ακόμη δεν ξέρω. από εμένα η ψήφος ξανά σε φοκο μάλλον δε θα πάει Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... you got a point! 1η φορα συμφωνω με εσένα. οντως ο φοκος μόνο σε λίγους δείχνει ύποπτος.. τώρα δεν ξερω ποιον να ψηφισω θα μεινω λίγο να σκεφτώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Rinaking έγραψε: #1.085 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: αλλα εγω και αυριο θα ψηφισω τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ, ισως ειναι καλυτερα να φυγει και αυριο ωστε να αποκαλυφθει και να παρουμε σβαρνα ολους οσους συνδεονται μαζι του Click για ανάπτυξη... +1. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αύριο θα ήταν καλύτερο να τον βγάλουμε για να είμαστε σίγουροι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.084 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... ούτως ή άλλως θα άλλαζα άβαταρ.. θες να βάλω το παλιό; αν θες δεν έχω πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: καντε οτι θελετε, εγω ειπα, ο ΦΟΚΟΣ ειναι πολιτης, ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ειναι δολοφονος, αμα θελετε να ψηφισουμε σημερα να διωξετε τον φοκο καντε το, αδιαφορω , γιατι ειναι αδιαφορος πολιτης ομως, ΑΥΡΙΟ πρεπει να διωξουμε τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ που ειναι δολοφονος, και θα φανερωθει με αυτον ολη η παρεα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε σχέση με τον Μαυρούλη... αλλά σήμερα τι να ψηφίσω ακόμη δεν ξέρω. από εμένα η ψήφος ξανά σε φοκο μάλλον δε θα πάει Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... you got a point! 1η φορα συμφωνω με εσένα. οντως ο φοκος μόνο σε λίγους δείχνει ύποπτος.. τώρα δεν ξερω ποιον να ψηφισω θα μεινω λίγο να σκεφτώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Rinaking έγραψε: #1.085 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... ούτως ή άλλως θα άλλαζα άβαταρ.. θες να βάλω το παλιό; αν θες δεν έχω πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: καντε οτι θελετε, εγω ειπα, ο ΦΟΚΟΣ ειναι πολιτης, ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ειναι δολοφονος, αμα θελετε να ψηφισουμε σημερα να διωξετε τον φοκο καντε το, αδιαφορω , γιατι ειναι αδιαφορος πολιτης ομως, ΑΥΡΙΟ πρεπει να διωξουμε τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ που ειναι δολοφονος, και θα φανερωθει με αυτον ολη η παρεα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε σχέση με τον Μαυρούλη... αλλά σήμερα τι να ψηφίσω ακόμη δεν ξέρω. από εμένα η ψήφος ξανά σε φοκο μάλλον δε θα πάει Αρχική Δημοσίευση από fockos: Το λογικό αυτό είναι αλλά γιατί να διώξουμε τον φώκο και να μην διώξουμε κάποιον που υποψιαζόμαστε όλοι ότι είναι δολοφόνος; Έτσι και αλλιως αδιάφορος είναι οπότε αν τον διώξουμε σημαίνει ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Click για ανάπτυξη... you got a point! 1η φορα συμφωνω με εσένα. οντως ο φοκος μόνο σε λίγους δείχνει ύποπτος.. τώρα δεν ξερω ποιον να ψηφισω θα μεινω λίγο να σκεφτώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:04 Η Rinaking έγραψε: #1.085 03-08-11 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: o fockos ειμαι 80% σιγουρος πως δεν ειναι, γιατι απλα, δεν συνδεεται με κανεναν απολυτος Click για ανάπτυξη... ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Demlogic έγραψε: #1.086 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Η Devina έγραψε: #1.087 03-08-11 19:06 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 1. blue_butterfly - z0itCa 2. bluestas95 - fockos 3. dannaros - fockos 4. Demlogic -MAUROULIS 5. fockos 6. foreverfreak 7. JaneWin - blue_butterfly 8. jj! - Rinaking 9. maria_lulu - ΜΑUROULIS 10. MAYROULIS - Τάσος97 11. soter 12.Tάσος97 - ΜΑUROULIS 13. toi_toi - fockos 14. tsarachaf 15. z0itCa - fockos 16. Rinaking - Τάσος97 Ψήφοι 4 fockos 3 Τάσος97 (η 1 από αυτές του vaios13) 3 MAUROULIS 1 Rinaking 1 z0itCa 1 blue_butterfly Απουσίες maria_lulu: #1 Eupatridis: #1 #2 tsarachaf: #1 Αποχωρήσεις 1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη 3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα 4. Εcon - Ψηφοφορία - 02/08/2011 - Πολίτης 5. Εupatridis - Aπουσίες - 02/08/2011- Πολίτης με Κενή Ιδιότητα 6. vaios13 – Δολοφονία – 03/08/2011 – Πολίτης 7. Elena Kr – Δολοφονία από Κηνυγό – 03/08/2011 – Πολίτης 8. petropoulos4355 - Δολοφονία από Serial Killer - 03/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #1.088 03-08-11 19:06 Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Libertus έγραψε: #1.089 03-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Γιατί αλλαξες αβαταρ μόλις άρχισες το Παλέρμο ; Click για ανάπτυξη... Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Αρχική Δημοσίευση από fockos: Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Hellooo η Έλενα έχει βγει απ' το παιχνίδι και ήταν πολίτης.Δεν παρακολουθείς καθόλου το παιχνίδι? Όντως η αλλαγή φωτογραφίας είναι ακράδαντο επιχείρημα. Btw είναι stas και όχι star...Δε μου λες γιατί όμως να με προσέχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Η Eileen έγραψε: #1.090 03-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: ενω ο MAUROULIS συνδεεται;; γιατι καρφωνεσαι ετσι;;; Click για ανάπτυξη... Σε πιο σημείο θεωρείς ότι καρφώθηκε? Δεν το ΄πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #1.091 03-08-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν ψάχνεις για δολοφόνους με βάση τις φωτογραφίες , κατηγόρησε εμένα. Έχω πιο "δολοφονικό" άβαταρ.Δε νομίζεις? Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Demlogic έγραψε: #1.092 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Εσένα σε κατηγορώ λόγο ονόματος Χάρης.... (που στο ουκ λαβείν ήταν ο Χάρος) Click για ανάπτυξη... ε εισαι μαλακας και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.093 03-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επειδή δε με βλέπω καλά ας παίξω λίγο παιχνίδι Να προσέχετε την Έλενα και το μπλε αστέρι. ΤΟΙ ΤΟΙ αθώα, το ίδιο και η ζωίτσα. Ο Τάσος καλό παιδί και τον συμπαθώ αυτό που με παρεξενεύει έίναι γιατί αλλαξε αβαταρ μόλις άρχισε το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω; αβαταρ άλλαξα! και υπογραφη άλλαξα επίσης αλλά δε το πήρες χαμπάρι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:16 Ο fockos έγραψε: #1.094 03-08-11 19:16 Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοβαρευτείτε όλοι ποιον πάτε να βγάλετε τον φοκο. Δηλαδή έχετε Μαυρούλη και Φώκο στην κρεμάλα και σώζεται Μαυρούλη..... Ο Θεός να σας συγχωρέσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Angelique.: #1.095 03-08-11 19:17 tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tsarachaf αν δεν εμφανιστείς μέχρι τις 8 για να ψηφίσεις,αποχωρείς από το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Η Devina έγραψε: #1.096 03-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ε εισαι μαλακας και εσυ Click για ανάπτυξη... Χέεεει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.097 03-08-11 19:18 Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα αφήσω την ψήφο μου ως έχειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Ο Demlogic έγραψε: #1.098 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devina: Χέεεει. Click για ανάπτυξη... αρχισαν τα μαστιγια νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Rinaking έγραψε: #1.099 03-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ναι καρφωθηκα, ειμαστε συδολοφονοι, θες να με ψηφισεις; ΨΗΦΑ ΜΕ , ξερω τον ρολο σου ομως Click για ανάπτυξη... Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.100 03-08-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Αγαπητε γατουλη. Δεν μ' αρεσει να επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει κουραστικο. Για τελευταια φορα σου ζητω να μου εξηγησεις για ποιον γ.... λογο με θεωρεις δολοφονο. Αν αξιωθεις και απαντησεις, οπως και εσυ Τασο τοτε θα μπορεσουμε να συζητησουμε για το αν ειμαι ή οχι. Λεγοντας ομως οτι ειμαι δολοφονος επειδη την ειδες ντεντεκτιβ εμενα δεν μου λεει τιποτα. Click για ανάπτυξη... έλα ρινακινγκ.. ό,τι θες να συζητήσουμε. οι υποψίες μου για εσένα με ό,τι έχει συμβεί εδώ μέσα έχουν μειωθεί για εσένα. δεν παύω να σε θεωρώ ένοχη αν και με λιγοτερες πιθανοτητες από αλλους. σου έχ εξηγησει το γιατι 2-3 φορες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.