Παλέρμο #33 - The Game

Ποιός θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 12)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    12
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πφφφφφφφ, πραγματικα θα σκασω!! Δεν υπαρχει τροπος να ισοφαρισουν ο petropoulos με τον Econ και να το παμε σε παραταση??
Πολυ φοβαμαι πως ο Econ επεσε θυμα της ανοησιας του!!

αυτο ακριβως λεω και εγω, αλλαξτε τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω περιμενετε, εχω προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ. Ειμαι απο στικακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέχρι τις 20:05 το θέμα ανοιχτό. :popcorn:

Ψηφιζω JaneWin

Βάιε , μόλις έκανες το 5-4 νομίζω.

Λάθος μου, μη με σφάΞετε, δεν είδα την αλλαγή του ντεμ, σορι.

Παραμένω σε εκον

Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33
  1. blue_butterfly - JaneWin
  2. bluestas95 - Econ
  3. dannaros - petropoulos43551
  4. Demlogic - petropoulos43551
  5. Econ - JaneWin
  6. Elena Kr - tsarachaf
  7. Eupatridis
  8. fockos - Eupatridis
  9. foreverfreak - Econ
  10. JaneWin - petropoulos43551
  11. jj! - Econ
  12. maria_lulu - fockos
  13. MAYROULIS - JaneWin
  14. petropoulos43551
  15. soter - petropoulos43551
  16. Tάσος97- fockos
  17. toi_toi - blue_butterfly
  18. tsarachaf
  19. vaios13 - Econ
  20. z0itCa - Econ
  21. Rinaking- JaneWin
Ψήφοι
5 Econ
4 petropoulos43551
4 JaneWin
2 fockos
1 blue_butterfly
1 tsarachaf
1 Eupatridis

Απουσίες
maria_lulu: #1
Eupatridis: #1

Αποχωρήσεις
  1. Wild_Boy - Ψηφοφορία - 01/08/2011 - Ορφέας - Ευριδίκη
  2. evito - 01/08/2011 - Ορφέας Ευριδίκη
  3. Alchemist - Δολοφονία - 02/08/2011 - Άγνωστη Ιδιότητα
Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P.
Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος.
Πέμπτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P.

τώρα είναι ισοπαλία με τον βάιο απέξω και δύο ψήφους λιγότερο... καλά δεν τα μετράτε μόνοι σας? τι έκανες ρε βάιε?

άκυρο τότε αφού άλλαξες... κάποιος που φήφισε άσχετο ας ψηφίσει την jane

Λάθος μου, μη με σφάΞετε, δεν είδα την αλλαγή του ντεμ, σορι.

Παραμένω σε εκον

Το κατάλαβα επειδή είπες για τριπλή ψηφοφορία.
Ευτυχώς που έγινε μια μικρή παράταση :clapup:

Την αλλαζω στον Econ

τελικά θα πάμε σε παράταση;

Γιατί πάντα πρέπει να γίνεται χαμός το τελευταίο 5λεπτο? :mad:

Ποντίκια κάτω παρακαλώ. Όσοι ψηφίσατε ψηφίσατε.:pfff:

Ξέρετε τη διαδικασία...
Περάστε για μπισκοτάκια & κεκάκια.

Favimcom19450_large-1.gif

tumblr_lnezn3BuRi1qdt210o1_500_large-1.gif

Τα κεκάκια τα έφτιαξε η Ελένη. *.*
Τα μπισκοτάκια εγώ. =)

Λοιπόοοοον.
Αποχωρεί ο Econ με 6 ψήφους! Eπειδή έχουμε και αποκάλυψη ιδιότητας σήμερα,σας ενημερώνουμε ότι ο Econ ήταν πολίτης!
Econ μπορείς να πείς τα τελευταία σου λόγια. :popcorn:

Λοιπόοοοον.
Αποχωρεί ο Econ με 6 ψήφους! Eπειδή έχουμε και αποκάλυψη ιδιότητας σήμερα,σας ενημερώνουμε ότι ο Econ ήταν πολίτης!
Econ μπορείς να πείς τα τελευταία σου λόγια. :popcorn:

Σε περίπτωση που ήταν τσιράκι το δηλώνετε εδώ?
Επίσης , δεν αποχωρεί και ο Eupatridhs?

μεγάλη μ@λ@κί@ έγινε.... άλλη φορά διπλή ισοψηφία και μας φτάνει.... σκατ@ τα κάναμε και σήμερα. Δεν γίνεται να μείνει σταθερή μια τριπλή ισοψηφία

Λοιπον, εχω να κανω ενα μικρο παραπανω, το οποιο δε σχετιζεται αμεσα με τη ΣΕ, και το τονιζω αυτο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!! Το cnf σερνεται υπερβολικα και σε συνδιασμο με τη λιστα που δεν υπηρχε στις 2 τελευταιες σελιδες, δεν υπηρχε χρονος για να αντιδρασουμε... Δεν παραπονιεμαι, αλλα υπο αλλαες συνθηκες ισως ηταν αλλιως τα πραγματα!!!

Όχι, το τσιράκι βγαίνει και αυτό σαν πολίτης, δεν αποκαλύπτεται η ιδιότητά του...

Αλλά πώς γίνεται από εκεί που όλοι άλλαζαν σε Πετρόπουλο να βγήκε ο Econ?:worry:

Όχι, το τσιράκι βγαίνει και αυτό σαν πολίτης, δεν αποκαλύπτεται η ιδιότητά του...

Η Misskit μου είχε πει στο προηγούμενο Παλέρμο ότι θα με ανακοίνωνε ως πολίτη , επειδή παίζαμε την κλασική έκδοση.(ήμουν τσιράκι)
Τώρα που παίζουμε την καινούργια τι παίζει με αυτό?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back