Λοιπόν,
Ομολογώ πως δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.Δηλαδή , ο Econ πολίτης?

.Πού τα σκέφτηκε αυτά με τις στατιστικές ως πολίτης και μας έβγαλε το λάδι?

.Θέλω να πω ότι λογικά δε φαντάστηκε ότι θα τραβήξει την προσοχή πάνω του?Δεν περίμενα να είναι αθώος.
Από εκεί και πέρα έχω μπερδευτεί αρκετά.Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα , μπορούμε να υποθέσουμε ότι ανάμεσα σε petropoulo και janewin έχουμε δολοφόνο.Απ' την άλλη ύποπτη θα μπορούσε να είναι και η Rinaking η οποία τους θεωρεί όλους ύποπτους , ο jj και ο Μαυρούλης οι οποίοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν low profile , και μετά ίσως κάποια ανάμεσα σε toi_toi και blue_butterfly.Από εκεί και πέρα , βλέποντας ότι ο Eupatridhs είναι πολίτης (btw αφού ήξερε ότι δε θα πατήσει , τι δήλωσε συμμετοχή?) ας ελπίσουμε ότι ο Wild_Boy ήταν δολοφόνος , γιατί αλλιώς τη βάψαμε !
Αυτή τη φορά δε θα κινηθώ με τη μάζα , γιατί κάτι μου λέει ότι δε θα βγει σε καλό πάλι.Κάντε ό,τι θέλετε εσείς με τον petropoulo.Εγώ θα επιμείνω στον no2 ύποπτο που είχα χθες το βράδυ και θα ψηφίσω
Fockos(κι αυτή τη φορά δε θα αλλάξω εύκολα την ψήφο μου).Η τακτική του "τρολλινγκ" και του "είμαι αθώος" εύκολα περνάει απαρατήρητη απ' τους περισσότερους.Εξάλλου , στην έσχατη περίπτωση , ακόμα και πολίτης να είναι , δε μας βοηθάει σε τίποτα.