02-08-11

18:19
πειτε κατι καλε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.473 εγγεγραμμένα μέλη και 3.568.788 μηνύματα σε 106.099 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 787 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτό ηταν ό,τι χρειαζομουν μιας και ειχα να μπω και ωρες!EDIT ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ
Φοκος απλα τρολλαρει οπως παντα, αμα ηταν δολοφονος δεν νομιζω να ελεγε μαλακιουλες
Μαυρουλης ειπε κατι που μου φανηκε πως δειχνει εν μερη αθωοτητα, αλλα δεν ειμαι βεβαιος
πετροπουλος εχω πει χιλιες φορες , οποιος θελει να δει τα επιχειρηματα μου να παει πισω
dannaros, rinaking αν και κατα τα αλλα δεν τους θεωρησα ποτε ενοχους, μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτη η ξαφνικη αλλαγη ψηφου, και τον τροπο με τον οποιο η rinaking συμφωνησε :/ πιστυω οτι αυτοι οι δυο θα καταληξουν στην ιδια ψηφο, η αν διαβασουν αυτο το ποστ, δεν θα καταληξουν στην ιδια ψηφο
κι εγω για αυτον τον λογο τον θεωρω ύποπτο και συνεχιζω επισης-Το focko θα συνεχίσω να τον θεωρώ ύποπτο.Το τρολλινγκ και η επίδειξη αθωότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλυφτεί , αλλά δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος γι' αυτόν.Ίσως αν σταματούσε να μας γράφει κι πάρει θέση να βγάλω κάποια άκρη.
κάτιπειτε κατι καλε
ριρικα μπορεις να μου αιτιολογησεις γιατι θεωρεις ενοχη την toi_toi; μπερδεμενα μας τα λες, επισης η janewin στον πρωτο γυρο κατηγορηθηκε εντελως αδικα πιστευω, και ειμαι ισχυρος σε αυτη την αποψη , επισης πιστευω πως προσπαθησες να μας μπερδεψεις κιαλο οταν εβγαλα ενα συμπερασμα πως επιτηδες διωξαν τον alchemist, επισης δεν νομιζω να καναν οι δολοφονοι μπλοφα στην μπλοφα της μπλοφας, και πιστευω πως απλα προσπαθησαν να ενοχοποιησουν τη janewin
ομως, δεν λεω πως η janewin ειναι αθωα, αλλα με την λογικη δεν νομιζω να διακινδυνεψαν να την βαλουν στο στοχαστρο αμα ηταν δολοφονος σκοτωνοντας τον alchemist
ε;
ψηφιζω Blue_butterfly
Ναι μπορώ. Η τοι αρχικά ίσως εντελώς για πλάκα αλλά εγώ πιστεύω ψαρωτικα έκανε πλάκα άρχισε να λέει για μενα και από τότε και με λέει ενοχή χωρίς να αιτιολογεί αλλά κατά τη γνώμη μου επειδή έτσι τη βολεύει.για ποιον λογο ειναι ενοχη η toi_toi; αιτιολογηση; ριρικα μην με κανεις να σε υποπτευομαι και σενααρκετους εχω στο κεφαλι μου
Ολοι....ολοι σου φαινομαστε το ιδιο υποπτοι??πχ(2 τυχαια ονοματα) o jj σου φαινεται το ιδιο υποπτος με τον petropoulos;;;
Μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου...συμφωνα με τα διαφορα ποστς τους...
για πες μου τωρα demlogic που η ελενα κρ συμφωνει μαζι σου πρεπει να σε θεωρησω δολοφονο, οπως ακριβως εκανες εσυ επειδη συμφωνησα με τον dannaro;;; δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που με κατηγορεις![]()
Demlogic, μου φαίνεται ή προσπαθείς με την αλλαγή ψήφου να βοηθήσεις να φύγει ευκολότερα ο Econ;
Αν και ακόμα επιμένω ότι ο Econ είναι ένοχος, θα το σκεφτώ να αλλάξω ψήφο στον petropoulo για να πάει ισοβαθμία, ειδικά αν δω κι άλλες τέτοιες περίεργες κινήσεις στην ώρα που απομένει.
Demlogic, μου φαίνεται ή προσπαθείς με την αλλαγή ψήφου να βοηθήσεις να φύγει ευκολότερα ο Econ;
Αν και ακόμα επιμένω ότι ο Econ είναι ένοχος, θα το σκεφτώ να αλλάξω ψήφο στον petropoulo για να πάει ισοβαθμία, ειδικά αν δω κι άλλες τέτοιες περίεργες κινήσεις στην ώρα που απομένει.
και μετά αλλάζεις ξαφνικά ψήφο, μεταβάλλοντας σημαντικά τις ισορροπίες, χρειάζεσαι ισχυρή επιχειρηματολογία, ώστε να μας αποδείξεις ότι αυτό που κάνεις δεν είναι κίνηση πανικόβλητου δολοφόνου. Eγώ δεν είδα καμιά τρανταχτή δικαιολογία, απλά πιάστηκες από κάτι που είπε η Ριρί και βρήκες αφορμή να την κατηγορήσεις. So?κραταω την ψηφο μου στον πετροπουλο ο οποιος ειναι ξεκαθαρο πως ειναι δολοφονος, το εχω πει τοσες φορες, ηταν μπροστα πριν, αλλα οι δολοφονοι ανατρεψαν το αποτελεσμα
προς την συντονιστική επιτροπή. ο wild boy συγκέντρωσε 7 ψήφους και όχι 6 καθώς επίσης η Jane συγκέντρωσε 4 και όχι 3 ....
edit: λοιπόν σύμφωνα με την παραπάνω λίστα, τάσος97 ή maria_lulu είναι δήμαρχος![]()
και τι κάνεις εσύ προσωπικά για να πληρώσουν οι δολοφόνοι τον λογαριασμό και όχι εμείς?να μαι κι εγώ!
δε με νοιάζει, τον λογαριασμό θα τονπληρώσουν οι δολοφόνοι, νικήσουν οι χάσουν. δεν πήγε άδικα ο αλχεμιστ για να μη μας πληρώσουν και τα γλυκά...
εγώ θα πάρω ένα μιλκσέικ σοκολάτα κι ένα ταρτάκι σοκολάτας![]()
να μαι κι εγώ!
δε με νοιάζει, τον λογαριασμό θα τονπληρώσουν οι δολοφόνοι, νικήσουν οι χάσουν. δεν πήγε άδικα ο αλχεμιστ για να μη μας πληρώσουν και τα γλυκά...
να μαι κι εγώ!
οκ λάθος δεν το ήξερα αυτό. αλλά άμα δεις όντως η ψηφοφορία της Δευτέρας έχει δύο ψήφους λιγότερουςΤσουκου...
Γιατί η διπλή ψήφος μετράει μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας και μετά από ένα σημείο δεν είχαμε ισοψηφία και ο Wild Boy είχε περάσει μπροστά. Οπότε ο συλλογισμός σου είναι λαθεμένος..
Άσε που ο Δήμαρχος προς το παρόν δεν μας επηρεάζει - οι πολίτες είμαστε αρκετοί ακόμη...