Αυτό που δεν περίμενα σε καμία περίπτωση είναι η τόσο δυναμική και σίγουρη διακήρυξη του Έκον, και να εξηγηθώ.
βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, μετά την πρώτη αποχώρηση που κανένας δεν είναι αρκετά βέβαιος για το τι έχει προηγηθεί και τι μέλει γενέσθαι. Και ξαφνικά, παρουσιάζεται ο φίλτατος Ηλίας (btw, πρώτη φορά παίζουμε στο ίδιο Παλέρμο, ε?

) και:
[Ω ναι]
1. ενώ στον πρώτο γύρο μπήκε ελάχιστα, ψήφισε αδικαιολόγητα και έφυγε κατ' ευθείαν και για αυτό
[Βασικά είχα ξεχάσει ότι πρέπει να ψηφίσω κιόλας
]
2. πολλοί τον υποψιάζοντο
3. παρουσιάζεται και ξανά, εντελώς αδικαιολόγητα, βγάζει κάτι στατιστικά δεδομένα με τα οποία κατηγορεί τον foreverfreak και τον bluestas, νομίζω.
Για να μιλήσω όμως και στην γλώσσα σου Ηλία μου, ακόμη και στα μαθηματικά, χρειάζονται οι αποδείξεις. Από την στιγμή που θες να χρησιμοποιήσεις στατιστική -
κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ενδίκνυται για Παλέρμο [Ίσως φταίει που έχω καιρό να παίξω.Εδώ το έχετε κάνει επάγγελμα]- παρουσιάσέ μας το σκεπτικό σου. Απόδειξε τα λεγόμενά σου. Γιατί και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι
σκεπτόμενοι πολίτες, νομίζω αρνούμαστε να δεχτούμε κάτι αξιωματικά μόνο επειδή το είπες εσύ...
[You should
]
Πού για να λέμε και του στραβού το δίκιο ήσουν και ύποπτος για αρκετούς.
Και μάλιστα το έκανες ακριβώς την στιγμή που χρειαζόταν για να φύγει το "φως" πάνω από την Ιωάννα - Ριρίκα.
Ακόμη, κατηγορείς τον foreverfreak και ψηφίζεις bluestas?

Αυτό και αν με μπέρδεψε περισσότερο..
[Πιστεύω ότι πάνε ζευγαράκι αυτοί οι 2.Είναι από τα λίγα άτομα τα οποία ο ένας δεν κατηγορεί τον άλλο]
Αλλά αυτό που μου κίνησε πάρα πολύ τις υποψίες είναι για τον Ακριβό. Γιατί εσύ, γνωρίζεις καλά[

] ότι ο Ακριβός δουλεύει 12 ώρες την ημέρα και δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ. Οπότε φυσικά και υστερεί στην παρακολούθηση του παιχνιδιού πολύ περισσότερο από όλους μας. Μήπως, επειδή άρχισες να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, πήγες να κατηγορήσεις κάποιον που δεν φαίνεται πολύ - αλλά δικαιολογημένα?

Όπως, κατάλαβες με έχεις μπερδέψει πάρα πολύ γιατί ο Ηλίας που ξέρω [
Ένεκα η συγκίνησης και η χαρά να τους αποκαλύψω όλους]... Μήπως έχεις πιεστεί υπό το βάρος κάποιου ρόλου?
Απάντησέ μας από εδώ και πέρα με επιχειρήματα για να είμαστε καλυμμένοι και εξήγησέ μας, πλζ το πώς έβγαλες αυτά ρα δεδομένα!