JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:10 Η JaneWin έγραψε: #321 01-08-11 19:10 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Come on Κωνσταντίνε στην αρχή έκανα πλάκα και μετά μόλις απάντησε η Τζέιν κατάλαβα ότι κάτι παίζει γιατί απάντησε την ώρα που την κατηγορούσαν ενώ από χθες το απόγευμα που ψήφισε που παρεμπιπτόντως ήταν μέσα στο σκουλ όλο το βράδυ και δεν έλειπε δεν είπε κουβέντα. Click για ανάπτυξη... Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:13 Ο dannaros έγραψε: #322 01-08-11 19:13 αφού το θεωρείς καλύτερο ψήφισε εσύ την ιωάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Click για ανάπτυξη... όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζεται και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #323 01-08-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... πολλά συμβαίνουν και εχω μπερδευτεί... ολλοί υποπτοι μαζευτηκαν στο χαρτι που έχω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Ο Libertus έγραψε: #324 01-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη.Δε θα ψηφίσω όμως την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:20 Ο dannaros έγραψε: #325 01-08-11 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Come on Κωνσταντίνε στην αρχή έκανα πλάκα και μετά μόλις απάντησε η Τζέιν κατάλαβα ότι κάτι παίζει γιατί απάντησε την ώρα που την κατηγορούσαν ενώ από χθες το απόγευμα που ψήφισε που παρεμπιπτόντως ήταν μέσα στο σκουλ όλο το βράδυ και δεν έλειπε δεν είπε κουβέντα. Click για ανάπτυξη... Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:13 Ο dannaros έγραψε: #322 01-08-11 19:13 αφού το θεωρείς καλύτερο ψήφισε εσύ την ιωάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Click για ανάπτυξη... όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζεται και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #323 01-08-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... πολλά συμβαίνουν και εχω μπερδευτεί... ολλοί υποπτοι μαζευτηκαν στο χαρτι που έχω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Ο Libertus έγραψε: #324 01-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη.Δε θα ψηφίσω όμως την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:20 Ο dannaros έγραψε: #325 01-08-11 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφού το θεωρείς καλύτερο ψήφισε εσύ την ιωάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Click για ανάπτυξη... όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζεται και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #323 01-08-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... πολλά συμβαίνουν και εχω μπερδευτεί... ολλοί υποπτοι μαζευτηκαν στο χαρτι που έχω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Ο Libertus έγραψε: #324 01-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη.Δε θα ψηφίσω όμως την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:20 Ο dannaros έγραψε: #325 01-08-11 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... πολλά συμβαίνουν και εχω μπερδευτεί... ολλοί υποπτοι μαζευτηκαν στο χαρτι που έχω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:17 Ο Libertus έγραψε: #324 01-08-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη.Δε θα ψηφίσω όμως την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:20 Ο dannaros έγραψε: #325 01-08-11 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dannaros: όχι δεν είμαστε συνδολοφόνοι, αλλά θέλω να υποστηρίζετε και η άποψη του ανενεργού αν μετανιώσει κάποιος για την ψήφο του. Και ο bluestar ψήφισε τον focko που έχει μόνο μία ψήφο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ένοιαξε να διαβάσει όλα τα μηνύματα. Αλλά δύσκολο να φύγει τώρα, οπότε μπορεί να ψηφίσει την Ιωάννα. Click για ανάπτυξη... *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη.Δε θα ψηφίσω όμως την Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:20 Ο dannaros έγραψε: #325 01-08-11 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: *bluestas Διάβασα ΟΛΑ τα μηνύματα και γράφω απ' την αρχή του παιχνιδιού.Να σου θυμήσω ότι έχω αλλάξει 3 φορές την ψήφο μου και τώρα θα πάω για την τέταρτη. Click για ανάπτυξη... το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:25 Ο Libertus έγραψε: #326 01-08-11 19:25 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dannaros: το ξέρω... και εγώ τα διαβάζω όλα... δεν στο είπα με επιθετικό τρόπο αλλά σαν μια καλή ιδέα να γίνουν αυτά που υποστηρίζετε. Click για ανάπτυξη... Τι υποστηρίζουμε? Επειδή ο χρόνος περνάει και η ψηφοφορία θα κλείσει , ψηφίζω Wild_Boy.Ο λόγος είναι προφανής απ' τα προηγούμενα μηνύματά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:28 Ο Catalyst έγραψε: #327 01-08-11 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: αν φυγει απο απουσιες θα χασουμε 2 σε 1 πολιτες Click για ανάπτυξη... Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:31 Ο Wild_Boy έγραψε: #328 01-08-11 19:31 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Και που το ξέρεις ότι κι οι δύο είναι πολίτες; Στράτο, αν είσαι δολοφόνος, οι μπλόφες σου δεν πιάνουν τόπο. Πρέπει να αλλάξεις τακτική. Click για ανάπτυξη... δεν το ξέρω,υποθέτω..οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε διπλο κακο κι ετσι οι δολοφόνοι θα πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Ο dannaros έγραψε: #329 01-08-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τι υποστηρίζουμε? Click για ανάπτυξη... αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:32 Η Devina έγραψε: #330 01-08-11 19:32 Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eupatridis και maria_lulu περιμένουμε τις ψήφους σας. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - JaneWin bluestas95 - Wild_Boy dannaros - Eupatridis Demlogic - Wild_Boy Econ - dannaros Elena Kr - tsarachaf Eupatridis evito - Eupatridis fockos - maria_lulu foreverfreak - blue_butterfly JaneWin - blue_butterfly jj! - tsarachaf maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Wild_Boy soter - JaneWin Τάσος97 - fockos toi_toi - blue_butterfly tsarachaf - Econ vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - blue_butterfly Ψήφοι: 5 Wild_Boy 4 JaneWin 4 blue_butterfly 2 Eupatridis 2 tsarachaf 1 fockos 1 Elena Kr 1 maria_lulu 1 dannaros 1 Econ Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. ~ Θα σας παρακαλέσω να μη δώσετε περαιτέρω σημασία στο συμβάν με το chat και απολαύστε το παιχνίδι σας! Άλλωστε η ΣΕ γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες και αυτό μετράει. Αν δώσουν έστω και ένα ίχνος αφορμής, είπαμε τι θα γίνει. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η blue_butterfly: #331 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Πω ρε φίλε,μου έχετε καταστρέψει 1 εκατομμύριο νευρικά κύτταρα σήμερα. Με κατηγόρησαν χθες; Όχι. Είπαν κάτι σοβαρό; Όχι. Γιατί να κάτσω να γράψω; Βασικά, ΤΙ να κάτσω να γράψω; Και σήμερα μόλις μπήκα,είδα τις κατηγορίες και απάντησα. Που το κακό στην άμυνα; Αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ,που δικαιολογώ τα μηνύματα μου.- Click για ανάπτυξη... Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που μίλαγαν τους κατηγορούσαν και προσπαθούσαν να αμυνθούν? Δεν το νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο Libertus έγραψε: #332 01-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dannaros: αυτό με τις ισοψηφίες. Εγώ σίγουρα προτείνω τους ανενεργούς. μόλις μπουν αποσύρω. γιατί αυτός ούτε τον ρόλο του δεν έχει δει ακόμα οπότε υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι δολοφόνος. Τα άλλα ενδεχόμενα είναι θολά... Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα τι λες. Πέρα από τις ισοψηφίες , ψήφισα τον Στράτο , επειδή μου φαίνεται πιο ύποπτος απ' τη Ριρίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Ο soter έγραψε: #333 01-08-11 19:35 με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με έχετε μπερδέψει!! λοιπόν αλλαζω την ψήφο μου στη Janewin για να έχουμε τριπλή ισοψηφία και γιατί νομίζω πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγει ένας δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:37 Ο dannaros έγραψε: #334 01-08-11 19:37 παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά όσο περισσότερες ισοψηφίες για παράταση τόσο το καλύτερο... ας είναι και ο ευπατρίδης μέσα αν αλλάξετε γνώμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο Selestian: #335 01-08-11 19:38 Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλλαζω την ψηφο μου σε Wild_Boy Υ.Σ : Και οι δυο μου ηταν εξισου υποπτοι αλλα ειχα ψηφισει την blue_butterfly καθαρα για να βγει ισοψηφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:40 Ο Wild_Boy έγραψε: #336 01-08-11 19:40 Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφίζω ΡΙΡΙΚΑ για να επαναφέρω την ισοψηφία και ουσιαστικά να σωθώ.Νομίζω αυτό θα έκανε ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:41 Ο Catalyst έγραψε: #337 01-08-11 19:41 Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να δούμε τώρα...θα εμφανιστεί κανείς να σώσει τον Wild_Boy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο jj! έγραψε: #338 01-08-11 19:44 (Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(Ρε παιδιά, μη γράφετε τόσες πολλές σελίδες, όταν λείπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:44 Ο foreverfreak: #339 01-08-11 19:44 Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μετα τις ραγδαιες αλλαγες στις ψηφους και τις ισοψηφιες της τελευταιας στιγμης, ειναι προφανες πως ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 19:45 Ο Wild_Boy έγραψε: #340 01-08-11 19:45 Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον,κοιτάξτε όσοι με θεωρείτε ένοχο: Έχω 5 ψήφους,σωστά? Απο αυτές οι 2(βαιος ντεμ)εχουν μια πιο λογικη βαση.κι ομως κάνετε λάθος. οι άλλες 2(πετροπουλος μαυρούλης) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ στο άκυρο. Και αυτή του μπλουστας είναι επειδή θέλω να βγουν λιγότεροι πολίτες... Λοιπόν,βγάλτε συμπέρασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.