Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #141 01-08-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Χμμμ..ναι βρε με βρηκες!! Click για ανάπτυξη... το ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #142 01-08-11 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: το ξερα Click για ανάπτυξη... Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #143 01-08-11 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Click για ανάπτυξη... βγινουμε οφφ.. λοιπον για δε μιλατε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:56 Η blue_butterfly: #144 01-08-11 11:56 Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:01 Ο Τάσος97 έγραψε: #145 01-08-11 12:01 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Χμμμ..ναι βρε με βρηκες!! Click για ανάπτυξη... το ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #142 01-08-11 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: το ξερα Click για ανάπτυξη... Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #143 01-08-11 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Click για ανάπτυξη... βγινουμε οφφ.. λοιπον για δε μιλατε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:56 Η blue_butterfly: #144 01-08-11 11:56 Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:01 Ο Τάσος97 έγραψε: #145 01-08-11 12:01 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: το ξερα Click για ανάπτυξη... Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #143 01-08-11 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Click για ανάπτυξη... βγινουμε οφφ.. λοιπον για δε μιλατε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:56 Η blue_butterfly: #144 01-08-11 11:56 Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:01 Ο Τάσος97 έγραψε: #145 01-08-11 12:01 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: Τασος:ο φωτεινος παντογνωστης Click για ανάπτυξη... βγινουμε οφφ.. λοιπον για δε μιλατε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:56 Η blue_butterfly: #144 01-08-11 11:56 Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:01 Ο Τάσος97 έγραψε: #145 01-08-11 12:01 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:01 Ο Τάσος97 έγραψε: #145 01-08-11 12:01 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Γιατί δε γουστάρουμε τη φάτσα σου. Click για ανάπτυξη... ευχριστωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evito Νεοφερμένο μέλος Η evito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:11 Η evito έγραψε: #146 01-08-11 12:11 εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #147 01-08-11 12:14 Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evito: εγώ παιδιά θα ψηφίσω αργότερα Click για ανάπτυξη... γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:16 Η Eileen έγραψε: #148 01-08-11 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Είναι προτιμότερο να ψηφίσεις κάποιον και να πεις ξεκάθαρα ότι το κάνεις από τύχη απ' το να πεις : Δεν πιστεύω να ακούγομαι παρανοικός. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεσαι παρανοϊκός, ούτε εγώ όμως. Από την στιγμή όμως που ψηφίζει κάποιος στην τύχη, η λεζάντα του θα μας πειράξει ή το ίδιο το γεγονός? Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: ηδη απο τις πρωτες 11 σελιδες καποιοι δειχνουν ενοχοι, αρα και δεν δικαιολογητε να ψηφιζεις οποιον νανε Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου στα Παλέρμο λέει ότι ειδικά στον πρώτο γύρο επειδή μάλιστα επικρατεί και μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους αλλά καταλήγει να αλληλοκατηγορούνται πολίτες... Για αυτό στον πρώτο γύρο δεν φοβάμαι αυτούς που μιλάνε πολύ - αλλά το αντίθετο. Εμένα μου κινούν πολλές υποψίες όσοι μπαίνουν, ψηφίζουν μέσα σε ένα ποστ και βγαίνουν από το παιχνίδι, περνώντας πρακτικά απαρατήρητοι. Για αυτό προς το παρόν η ψήφος μου δίνεται στην JaneWin. Εξυπακούεται, ωστόσο ότι αν δω κάτι που με προβληματίζει η ψήφος μου θα αλλάξει προσανατολισμό! Καλή σας μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:31 Ο Τάσος97 έγραψε: #149 01-08-11 12:31 Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν μια ήσυχη μερα στο Παλέρμο μεχρι που ήρθαν 24 διαφορετικοί και διαβολικοί παιχτες... και η ησυχια παραμονευει!! come on guys! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:36 Η blue_butterfly: #150 01-08-11 12:36 Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν φύγεις μπορεί να μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Rinaking έγραψε: #151 01-08-11 12:38 Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:39 Η Devina έγραψε: #152 01-08-11 12:39 Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κούκου. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking Wild_Boy Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 1 Demlogic 1 Elena Kr Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:41 Η Devina έγραψε: #153 01-08-11 12:41 Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:42 Η Angelique.: #154 01-08-11 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devina: Μη βάζετε χρώμα στα nicks αν απλά τους θεωρείτε ύποπτους...Μόνο αν τους ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Ο Demlogic έγραψε: #155 01-08-11 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rinaking: Ποποοο... Πολλά posts. Μου βγήκε η ψυχή να τα διαβάσω Τουλάχιστον κατέληξα σε 4 ύποπτους ... Πιο πιθανή ύποπτος όμως μου φάνηκε η Elena Kr γιάτι αναρωτήθηκε ποιος είναι ο σίριαλ κίλλερ και όχι ποιοι είναι οι δολοφόνοι... Πολύ περίεργο... Και ακόμα πιο περίεργο που δεν υποστήριξε τον εαυτό της ενώ όλοι οι άλλοι τρώγονται με το παραμικρό Γιατί λοιπόν Elena Kr δεν απάντησες στην ερώτηση του bluestas95?????? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως η Elena είναι, απλα ειναι μικρή, παιζει και πρωτη φορα και εχει και ενα χαζο χιουμορ που σε αυτο το παιχνιδι φανταζει υποπτο Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Επίσης. Να περιοριστούν τα μηνύματα "καφετέριας",θα σας παρακαλούσαμε πολύ. Click για ανάπτυξη... ολο παραπονα ειστε Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου η JaneWin θα μπουρουσε να ειναι δολοφονος, θα περιμενω να δω τι εχει να πει JaneWin πες μας ενα γεια :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Η Εχέμυθη έγραψε: #156 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2011 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι αναρωτιέσαι?Ή μήπως τους γνωρίζεις ήδη? Click για ανάπτυξη... χμμμμ.,....αυτο δε μπορω να στο αποκαλυψω φιλτατε bluestas.....μαντεψε....ισως εσυ ξερεις καλυτερα τους δολοφωνους...λεω εγω ..ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 12:56 Ο Joaquín έγραψε: #157 01-08-11 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Εγω παλι υποπτευομαι την χαλαρωτητα ορισμένων, με κατι τρομακτικα χαμογελα τυπου Click για ανάπτυξη... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ* Εγώ πάλι υποπτεύομαι την ανασφάλεια του newbie δολοφόνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rinaking Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρήνη Ναζαρί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:07 Η Rinaking έγραψε: #158 01-08-11 13:07 Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πείστηκα... Ψηφίζω Elena Kr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:09 Η blue_butterfly: #159 01-08-11 13:09 Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Την Τζέιν να τη φοβάστε, την ξέρω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 13:11 Η Drama Prinzessin: #160 01-08-11 13:11 Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2011
Μέραα. Ψηφίζετε μέχρι τις 8.00 μ.μ. Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #33 Alchemist - JaneWin blue_butterfly - Elena Kr bluestas95 dannaros Demlogic - MAYROULIS Econ Elena Kr Eupatridis evito fockos foreverfreak JaneWin - MAYROULIS jj! maria_lulu MAYROULIS - Wild_Boy petropoulos43551 - Demlogic soter Τάσος97 toi_toi tsarachaf vaios13 - Wild_Boy z0itCa - JaneWin Rinaking - Elena Kr Wild_Boy - Demlogic Ψήφοι: 2 MAYROULIS 2 Wild_Boy 2 JaneWin 2 Elena Kr 2 Demlogic Δευτέρα δε θα μάθετε καμία ιδιότητα για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ιδιότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.