Να με παλι, εχω διαβασει ολες τις σελιδες και τα συμπερασματα που εχω βγαλει θα τα πω παρακατω,
οι πιθανοτεροι δολοφονοι για μενα ειναι οι παρακατω
petropoulos43551
Εcon
MAYROULIS
blue_butterfly - Janewin
Ο petropoulos43551 απο την αρχη δεν μας τα ελεγε καλαα, χαμογελακια και λοιπα τρομακτικα, χαλαροτητα οπως ειπα και πριν, ψηφιζει χωρις καθολου σοβαρες αιτιολογησεις λες και φαινεται οτι θελει να ψηφισει για να διωξει καποιον συγκεκριμενο παρεα με τους δολοφονους, δεν ποσταρει συχνα για την ασφαλεια του, και οταν ποσταρει , ποσταρει ασυναρτησιες και ανουσιοτητες
---------------
ο Econ στον πρωτο γυρο ηταν σχεδον αφαντος, δεν θυμαμαι ποιον ειχε ψηφισει και τι αιτιολογηση βρηκε, αλλα νομιζω ψηφισε προς το τελος, κατι που μπορει να σημαινει ΚΟΙΤΑΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, στον δευτερο ξεκινησε δυναμικα με ηλιθιες αιτιολογησεις, που δεν πιστευω να εκανε ποτε καποιος πολιτης, κατηγορησε εναν κατεμε πολιτη ο οποιος ειναι πολυ δυναμικος και ψαγμενος. Ομως για τον Econ κραταω τις επιφυλαξεις μου, δεν μπορω να ξερω αμα τα κανει επειδη βαριεται να παιξει σοβαρα, η επειδη ειναι δολοφονος
-------------
MAYROULIS τον ειχα ψηφισει και στον πρωτο γυρο γιατι με ψηφισε γιατι ειμαι ρατσιστης προς τους γατους, και μου φανηκε μμμ εεε

, γενικα ψηφιζει οποιους νανε , αλλαζει την ψηφο του χωρις αιτιολογηση, και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ψηφιζει οποιον ψηφιζουν και οι αλλοι (η μηπως οι δολοφονοι;

). Και για αυτον προσπαθω να ξεκαθαρισω αμα ειναι βαρεμενος πολιτης η δολοφονος
-----------
blue_butterfly - Janewin Καποια απο τις δυο πιστευω ειναι δολοφονος, δεν ξερω, αλλα το πως τοσο γρηγορα πηρανε ψηφο και εγινε μια τετοια κοντρα πιστευω εχει σχεση με συμμετοχη δολοφονων, στην συνεχεια οι δολοφονοι ειδαν οτι ειναι προτιμοτερο να διωξουν τον Wild_boy (εαν ειναι πολιτης) και δεν τους ηταν δυσκολο, λυπαμε εαν εχω παρει μερος στον διωγμο ενος πολιτη, αλλα ακομη πιστευω πως ειναι Δολοφονος
----------
Η ψηφος μου παει στον
petropoulos43551 διοτι για αυτον εχω τις λιγοτερες αμφιβολιες πως μπορει να ειναι πολιτης (σε σχεση με τους υπολοιπους παραπανω υποπτους)