(το είχα προετοιμάσει από πριν γιατί το αποτέλεσμα ήταν εμφανές)
Αγαπητοί συμπολίτες ,
Ύστερα απ' την ψηφοφορία ήρθε η ώρα να αποχωρήσω , κάνοντας γνωστή την ιδιότητά μου.Ελπίζω επιτέλους να καταλάβατε ότι πρέπει να αφήσετε τα "κύματα" και τις "σιγουριές" και να παίξετε πιο έξυπνα για να βρείτε τους δολοφόνους , καθώς κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν στάχτυ στα μάτια σας.Αρχικά, μου φάνηκε άκρως ασυνήθιστη η συμπεριφορά της _elenas_.Ενώ στην αρχή διατύπωνε τις σκέψεις της για τους υπόπτους , "ξαφνικά" συμμαχεί με τον foreverfreak , τον εμπιστεύεται (wtf?

) συμφωνεί σε ό,τι λέει , χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητα του και με ψηφίζει με την πρόφαση ότι είναι ίδιο είτε ψηφίσει εμένα , είτε τον Βάιο.Ο freak απ' την άλλη , καλεί τους πάντες να με ψηφίσουν για την τακτική μου με τα άτομα που ψηφίζω , ενώ στη συνέχεια που βλέπει την εξέλιξη της ψηφοφορίας calmarei.Να το έκανε άραγε για να σώσει τον Μαυρούλη για κάποιο λόγο?Μήπως τελικά οι δολοφόνοι κρύβονται στους ψήφους μου και όχι στου Μαυρούλη?Πώς μπορείτε όμως να συμφωνείτε τόσο με κάποιον χωρίς να γνωρίζετε την ιδιότητά του?Αυτό είναι κλασική τακτική των
δολοφόνων..Παρ' όλ αυτά , πιστεύω πως ένας απ' τους δύο (Έλενα-freak) είναι αθώος , καθώς αν ήταν και οι δύο δολοφόνοι δε θα καρφώνονταν τόσο.Εξαιρείται η περίπτωση να είναι ένας απ' τους δύο serial-killer.Πάμε όμως στο άτομο που θεωρώ ακόμα πιο ύποπτο : τον Wild_Boy!Στον πρώτο γύρο , ξεκινά με το σταυρό στο χέρι φωνάζοντας για την αθωότητα του papas (πού το ξέρεις ρε φίλε?

).Στο μόνο άτομο που φάνηκε ύποπτη αυτή η συμπεριφορά ήταν η Θεοδώρα , η οποία προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του με λογική.Φυσικά , ο ίδιος αρνείται να απαντήσει ευθέως ενώ οι υπόλοιποι παίκτες σχεδόν αδιαφορούν (μα γιατί άραγε?

).Ύστερα απ'την πρώτη του ψήφο στον jj , χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο , αμέσως χώνεται στο κύμα εναντίον μου και ο φρεακ με την Έλενα μένουν αμέτοχοι στις δικαιολογίες που δίνει στη Θεοδώρα(μήπως επειδή κάποιον συνέφερε η ψήφος του wild?).Τελειώνοντας λοιπόν , θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή για τον Wild_Boy ο οποίος αποπροσανατολίζει τους πάντες.Όσον αναφορά τα υπόλοιπα μέλη δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο.Ακολουθήστε το ενστικτό σας για το ρόλο τους , καθώς και τη συμπεριφορά τους μέχρι τώρα.Tα σιγανά ποταμάκια μην τα αφήνετε στην απ' έξω.Το ότι για παράδειγμα ο Μαυρούλης δε μιλάει ,δε σημαίνει ότι είναι αθώα περιστέρα.Εγώ κάποιες σκέψεις έκανα.Αυτά από μένα.Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ την εξέλιξη του παιχνιδιού.Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα και ήταν ακόμα καλύτερο απ' ότι περίμενα !
Καλή συνέχεια !