08-07-11

17:37
Δεν είμαι τσιράκι, τόσο χαζή είμαι να επιμένω για έναν συγκεκριμένο;Η Θεοδώρα παίζει να είναι τσιράκι. Δεν βρίσκω άλλη αιτία να αντιδράει έτσι!
Να επιμένει τόσο άπειρα! Όταν ήταν πολίτης έπαιζε εντελώς διαφορετικά. Πολύ πιο οργανωμένα.
Τώρα έχει κολλήσει εκεί στον Wild!
Ο Βάιος δεν έχει ξαναμιλήσει btw,από τότε που μου απάντησε στο μήνυμα. Δεν έχει πεί απολύτως τίποτα.
Μάλιστα.
Ο φάντα παίζει να είναι killer και να θέλει να την βγάλει καθαρή,ότι είπες πριν δηλαδή κι εσύ Κωνσταντίνε.
Αν ήμουν τσιράκι θα πήγαινα μια στον έναν μια στον άλλον, λογικό.
Άσε τις γνώσεις μου κάτω ρε.Γαμω τις παιδαγωγικες σου σπουδες μεσα, γιατι σου φαινονται τοσο περιεργα τα λογια του Στρατου?? Εκτος απο παικτης στο παλερμο δεν παυει να ειναι ΠΑΙΔΙ!! Ψαχνει λοιπον επιβεβαιωση απο καποιον μεγαλυτερο, τοσο παραλογο ειναι?? Σορρυ για το off, αλλα δεν κρατηθηκα!

Χέστηκα που είναι παιδί, παιχνίδι είναι άνευ ηλικίας. γιατί λοιπόν να πάρω ως άλλοθι ότι είναι παιδί; Μ;Μ;Μ;
Όχι, δεν πάω με το κύμα. Θα ψηφίζω όποιον θέλω, όποιον μου φαίνεται ύποπτος και όχι ότι πει η μάζα.Θεοδώρα,αν τον βγαλουμε και ειναι δολοφονος,θα συνεργαστείς κι εσύ μαζί μας????και θα μας πιστεψεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Το ότι συμφωνεί σε κάτι η μάζα δε σημαίνει ότι είναι και σωστό γιατί πολ΄θ απλά μπορεί να πέσει σε οργανωμένο σχέδιο.
Άψογη λογική!ελα ελα σας πιασαμε,δε θα βρουμε τους δολοφονους απο τις ψηφους στο μαυρουλη,απο αυτες σε μενα θα τους βρουμε![]()
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.