fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.

07-07-11

20:58
Το λοιπόν, όσοι νομίζουν ότι με το να με κατηγορούν για έλλειψη συμμετοχής θα τους κάνει να νομίζουν ότι θα γλιτώσουν από την οργή μου θα το μετανοιώσουν πολύ πικρά. Ο πάπας μιλάει πάρα πολύ για να είναι δολοφόνος. μπορεί ο ρόλος του να είναι καλός μπορεί να είναι και τσιράκι. 'Οπως και να χει θέλω να τον δω για άλλη μια μέρα στο παλέρμο. Δεν πιστεύω ότι η έλενα είναι δολοφόνος αλλά θεωρώ πιο σημαντικό παίχτη τον πάπας προς το παρόν. Σήμερα είχα μια δύσκολη μέρα και ελπίζω να μη μου τη σπάσετε με περαιτέρω ερωτήσεις εξάλλου ξέρετε ότι έχω δίκαιο. 'Οσο για τις αντιρρήσεις προς τον jj! είναι κλασική τακτική να γράφεις ένα ποστ ξεκάρφωμα και να ψηφίζεις την επόμενη μέρα. Σαν έμπειρος παίκτης παλέρμο σας καλώ να ανατρέξετε σε προηγούμενα παλέρμο και να δείτε ότι πάντα ένας δολοφόνος κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Στατιστικά αποδεδειγμένο. Βέβεια ο jj! μπορεί να ήταν απλώς αναποφάσιστος. Αν συμβαίνει αυτό τότε σόρρυ jj! παίρνω πίσω τον κακό λόγο, αν όμως είσαι κίλλερ μαύρο φίδι που σε έφαγε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.