Μου φαινεται οτι οι δολοφονοι μας εβγαλαν εκτος πορειας.
Δεν ξερω γιατι,αλλα η ατμοσφαιρα ειναι αρκετα φορτισμενη τωρα.
Ελενα,δεν χρειαζεσαι να τζαντιζεσαι.Ενα παιχνιδι ειναι,μηπως;
Και εστω οτι βγεις στον 1ο γυρο,τι θα κανεις;Θα πας να βαλεις χακερς και τρολλς να κανουν ντου στο Παλερμο και να το διαλυσουν,επειδη δεν επαιξες λιγο παραπανω;
Μερικες φορες,Ελενα,καποιος πρεπει να θυσιαστει,αν θελουν να προχωρησουν καπως τα πραγματα για τους πολιτες.Και επελεξα να ειμαι εγω αυτος.Και εμενα δεν μου αρεσει η ιδεα να φυγω απο το παιχνιδι,αλλα θα το κανω γιατι ετσι,ελπιζω,οτι θα βοηθησω τους αλλους πολιτες να βρουν καποιους δολοφονους.
@Forever : μπορω να πω οτι βγηκα λαθος στις προβλεψεις μου για τον Κρις.Απ οτι παρατηρησαμε,ηταν λακωνικος και ψυχρος σε μερικα σημεια,κατι το οποιο μπορει να σημαινει 2 πραγματα : 1)εχει ρολο και φοβαται μην τον χασει και παιζει ψυχρα,2)ειναι πολιτης και δεν ξερει πως παιζουμε ,γιατι ειναι η 1η του φορα.
Επισης,θα ηθελα να ζω πιο ''ζωντανη'' επιχειρηματολογια απο ολα τα μελη της ομαδας,αλλιως δεν θα προχωρησει το παιχνιδι (στοιχημα οτι καποιος θα αντιδρασει σ'αυτο

).Ακομη,οποιος με θεωρει δολοφονο,τσιρακι,κτλ,ας με ψηφισει ανετα.Αυτος θα διαψευθει στο τελος.Γιατι,αν ημουν δολοφονος,τσιρακι,κτλ,θα διατηρουσα την ψυχραιμια μου και δεν θα εκανα σαν υστερικος στο παιχνιδι (Ελενα,σου πεταω το μπαλακι).
Τελος,μια γαματη στρατηγικη των δολοφωνων θα ηταν να σουταρουν εναν πολιτη που μιλαει παρα πολυ,απο τον 1ο γυρο ή απο δολοφονια,για να εχουν μετα τα ατομα που μιλαμε λιγο.Τι εννοω : φευγει ο παρλαπιπας της ομαδας.Οκ,μ'αυτο.Τωρα,οσο στενευει ο κορσες,θα ειναι λιγοτερα ατομα,απο τα οποια μπορει να εχουν φυγει αυτα που ειχαν μεγαλες πιθανοτητες να εντοπισουν τους δολοφονους.Αρα,μενουν στο παιχνιδι τα αδυναμα ατομα,που μπορει να μην γραφουν τοσο πολυ.
Οmg. Δεν μπορώ τέτοιον αλτρουισμό,θα βάλω τα κλάμματα.
Τότε γιατί με ψηφίζεις? =.=
Έχει τουλάχιστον αποκάλυψη ιδιότητας σήμερα ή όχι?
Να δούν έστω όλοι ότι είμαι πολίτης. =.=
Papa από όλη τη βλακεία σου,κατέληξαν να με ψηφίζουν οι πάντες.
Πω ρε. =.=
Oh,really?Πιστευεις οτι εγω φταιω;Αν ειχες μαθει να εισαι ψυχραιμη στις απαντησεις σου,ισως να μην σε επελεγαν ολοι.Γιατι,αν θες να παιξεις παραπανω,δεν εχω προβλημα να καψω την ψηφο μου και να την ριξω αλλου,αλλα δεν με πειθεις,για να κανω αυτο το πραγμα.