Δηλαδή το έχετε δέσει ότι έχετε ήδη βρει 2 δολοφόνους;; Γιατί εγώ ακόμα, δεν έχω βρει καν έναν σίγουρο πολίτη... Συνεχίστε μ' αυτή την λογική...... του παραλόγου...
btw, δεν έχω ούτε μία ένδειξη ότι η έλενα είναι αθώα... Αλλά και ούτε ότι είναι ένοχη...
Έντονες λογομαχίες;;

Εγώ κυριολεκτικά σπάω πλάκα από χθες... Σοβαρά θ' αρχίσω να παίζω από αύριο, που θα έχουμε ήδη μια ολοκληρωμένη ψηφοφορία, αλλά και την πρώτη δολοφονία...
Επίσης, μπορείς να διαπιστώσεις, ό,τι θέλω εγώ να διαπιστώσεις... Παίζουμε ένα παιχνίδι απάτης... Δεν βλέπεις αυτό που είμαι, αλλά αυτό που θέλω να δεις ότι είμαι....
Αυτό το κάποιος, δεν είναι αοριστολογία... Είναι καθημερινός λόγος... Ρώτα
όποιον θες... Μόνο εσύ πήγες και τα μπέρδεψες...
Ξεκίνησες να κατηγορείς βασισμένος σε λογικά άλματα και τα συνεχίζεις, το ένα μετά το άλλο... Όλοι μπορούν τα τα δουν σ' αυτά που είπαμε χθες, οπότε δεν θα τα αναλύσω, για να μην μακρηγορώ...
Τώρα... Δεν προσπαθώ να σε βγάλω τρελό... Ούτε έμμεση επίθεση σου κάνω, γιατί δεν έχω λόγο να το κάνω... Ωραία; Κι ο Στράτος που με ψήφισε, δεν το έκανε επειδή τον έπεισες, αλλά επειδή δεν μιλούσα στο προηγούμενο Παλέρμο και τώρα μιλάω... Δεν κάθομαι καν να λέω, είμαι πολίτης, είμαι πολίτης... Γιατί; Διότι ακόμη και να μην ήμουνα, αυτό θα έλεγα...
Προσπαθώ μόνο να σου δείξω ότι έχεις σφάλματα στην επιχειρηματολογία σου... Κι αυτό μπερδεύει... Κι επειδή αυτό δεν είναι καλό για τους πολίτες(οι δολοφόνοι αρέσκονται στο μπέρδεμα) πιθανότατα αυτοί θα βγάλουν έξω... Απλά λέω να κάτσεις και να το δεις λίγο καθαρά...
Σα να ξεκινάς από την αρχή πάλι... Κι αν καταλήξεις πάλι, εδώ, δεν θα προσπαθήσω καν να σου ξαναεξηγήσω...
Συνεχίζεις τα λάθη... Δεν έχει καμία λογική... Ο δολοφόνος, πετάει πολλά δολώματα... Κι ένα θα το τσιμπήσουν οι πολίτες και θα τους πάει εκεί που θέλει...
Αρχικά, ούτε κι εγώ πιστεύω ότι είναι δολοφόνος ο πάπας... Αλλά μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις Παλέρμο... Διότι, κάποιος μπορεί να βρει μια χαρά κάλυψη σ' αυτό...
Στα τελευταία 2 Παλέρμο που έπαιξα εγώ, στο ένα δούλευα όοοοολη την μέρα και το άλλο ήταν στην μέση της εξεταστικής όπου δεν είχα καν ίντερνετ... Πώς θα μπορούσα να συμμετέχω πολύ; Ενώ τώρα έχω πολύ παραπάνω χρόνο, οπότε μπορώ να το λιώσω... Τόσο απλά... Βέβαια, μπορεί να σου λέω ψέματα θα μου πεις, κι όντως θα μπορούσα... Αλλά δυστυχώς, όλα αυτά φαίνονται και στα θέματα τόσο των προηγούμενων Παλέρμο, όσο και των συμμετοχών...
Και για τελευταία φόρα...
ΔΕΝ προσπαθώ να κατηγορήσω τον πάπα!! Δεν τον έχω ψηφίσει καν...
Ευχαριστώ που με ψήφισες πάντως... Μόνο μία χάρη... Βάλε ρε ένα κενό ανάμεσα στο τσαφ και το τσουφ... Δεν φαίνεται ωραίο έτσι...

Χαχα, πριν καν προλάβω να σου πω, ετοιμάσου για κατηγορίες εξαιτίας αυτού το ποστ, ήρθε η απόδειξη....