Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.

07-07-11

11:38
Πρώτα από όλα, είμαι λατρεία πολλών,σόρρυ αλλά έρχεσαι 29ος.Ελενα : Η λατρεια μου!
Οταν την κατηγορουσα οτι μπορει να ειναι δολοφονος και οτι συνεργαζεται με τον Τσαρα,προσπαθησε να με βγαλει τρελο και οτι λεω ανακριβειες.Ομως,μου εκανε και επιθεση μεσω του λογου της ,και συνηθως η επιθεση ειναι το μοναδικο μεσο που διαθετει καποιος,σε περιπτωση που βρισκεται στριμωγμενος στη γωνια..Πιστευω οτι αν δεν την εκαιγε το θεμα του δολοφονου,δεν θα μου εκανε τετοια επιθεση,αλλα,αντιθετως,θα με ''εγραφε'' κανονικοτατα.

Εννοείται ότι έλεγες ανακρίβειες.
Το να βγάζεις εμένα συνεργό με τον tsarachaf,τόσο εύκολα,χωρίς να έχεις καμία απόδειξη,
χωρίς να έχουμε υποστηρίξει καν ο ένας τον άλλον, είναι άτοπο!
Εγώ είχα ψήφισει τον tsarachaf παιδί μου,δεν είμαι σύνεργος με κανέναν,λές ανακρίβειες και το συνεχίζεις. =.=
Και αυτό με την επίθεση τι στο καλό είναι? Γίναμε όλοι ψυχολόγοι ρε φίλε,γουστάρω.

Είναι λογικό να σου επιτίθεμαι όταν μπαίνεις ως άκυρος και με κατηγορείς χωρίς να έχεις υποδείξεις.
Μπέρδευες πράγματα,δεν είχαν λογική όσα έλεγες.
Και τώρα το αλλάζεις και λές "το έκανα επίτηδες για να κόψω αντιδράσεις". Λολ.
Δεν σου έκανα εγώ πρώτη επίθεση.Αν ημουν δολοφονος,θα ειχα κανει επιθεση σε ενα ακυρο ατομο(οχι σαν τωρα που κατηγορω 2 ατομα),κατι το οποιο κανουν Ελενα και Τσαρα.Επισης,το οτι στην αρχη πεταγα αρλουμπες για να κοψω αντιδρασεις,δεν με κανει αυτοματα και τσιρακι,ξες.Σκοπο μας ειναι να κερδισουν οι πολιτες,οχι να χασουν.
Εσύ τα άρχισες όλα,με το να μας κατηγορείς στο άκυρο και χωρίς να έχεις επιχειρήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.