Αρχικα,καλημερα σε ολους σας και καλη μας συνεχεια
VIDEO
Θα δημιουργησω ενα ποστ,με τις δικες μου,so far,σκεψεις.
Αρχικα,ειναι ο πρωτος γυρος και οπως προανεφεραν πολλα ατομα,δεν μπορουμε να εξαγουμε τοσο γρηγορα αποτελεσματα.Αλλα,αν σκεφτει καποιος οτι μεσα απο τις 9 σελιδες ειδαμε εντονες λογομαχιες (τσαφ,ελενα+παπας ή φορεβερ+παπας) για ''μικροπραγματα'' (που δεν ξερουμε,αν τελικα,ειναι αερολογιες),μπορουμε να διαπιστωσουμε μερικα πραγματα για το καθε ατομο,μεχρι τωρα.
Ελενα : Η λατρεια μου!
Σε ψηφίζω γιατί μου έσπασες τα νεύρα έτσι. Λές ανακρίβειες.
Μπαίνεις χωρίς να έχεις μελετήσει ούτε τα βασικά. Λές ότι να'ναι. Αγνοείς και παρερμηνεύεις τις συζητήσεις μας.
Ακόμα και ρόλο να μην έχεις,και τίποτα να μην είσαι,με αποπροσανατολίζεις πάρα πολύ .
Οταν την κατηγορουσα οτι μπορει να ειναι δολοφονος και οτι συνεργαζεται με τον Τσαρα,προσπαθησε να με βγαλει τρελο και οτι λεω ανακριβειες.
Ομως,μου εκανε και επιθεση μεσω του λογου της ,και συνηθως η επιθεση ειναι το μοναδικο μεσο που διαθετει καποιος,σε περιπτωση που βρισκεται στριμωγμενος στη γωνια .
.
Πιστευω οτι αν δεν την εκαιγε το θεμα του δολοφονου,δεν θα μου εκανε τετοια επιθεση,αλλα,αντιθετως,θα με ''εγραφε'' κανονικοτατα.
Τσαρα : Το 2ο ατομο που προσπαθει να με βγαλει τρελο.Η αοριστολογια του ''καποιος'' μπορει να μπερδεψει τα αλλα ατομα και να τα οδηγησει σε λαθος συμπερασματα,οπως,εγινε στη δικη μου περιπτωση.Ομως,αυτα τα λαθος συμπερασματα μου εδειξαν οτι ο Τσαρα ειναι το 2ο ατομο,μετα την Ελενα,που προσπαθει να αποδειξει οτι ειμαι τρελος και μου κανει εμμεση επιθεση.Αλλα,με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν μου εκανε τοσο αμεση επιθεση,οσο η Ελενα,αλλα συμφωνει μαζι της στο να βγω τρελος.
Οποτε,πιστευω το εξης :
Ελενα+Τσαρα=δολοφονοι ή Ελενα=δολοφο,Τσαρα=τσιρακι της Ελενας .Θα δειξει,στη συνεχεια αν ευσταθουν οι ισχυρισμοι μου...
Φορεβερ : Θα ελεγα οτι,αρχικα,ειναι το μοναδικο ατομο που εγραφε στην αρχη τα λογια μου,αλλα μετα,οταν ειδε τα σχολια μου για τον Χρηστο,αντεδρασε (θα ελεγα οτι ειναι λογικο αυτο,γιατι ηταν μια απλη σκεψη μου,ενω δεν ειδαμε τπτ ακομα :/ ).Αλλα,δεν εχουμε δει καποια ουσιαστικη κινηση του ακομα.Ειδωμεν...
Θεοδωρα : Σχολιαζει τα παντα ολα.Και καλα κανει.Αλλα,μου επιτηθεται και αυτη,σαν να ειναι συννενοημενη με τα αλλα 2 ατομα.Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν την εβλεπα σε ρολο,γιατι στο τοπικ με τις συμμετοχες τρωγοταν οτι ηθελε ρολο.
Βαιος13 :
Δεν βγάζω κανένα νόημα με τα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Μόνο λόγια αποπροσανατολισμού με πρωτοστάτη τον papas. Όμως, χωρίς να θέλω να τον υποστηρίξω, νομίζω ότι δεν είναι δολοφόνος, γιατί αν ήταν, δεν θα μιλούσε τόόόσο πολύ από την πρώτη κιόλας μέρα και κυρίως, δεν θα εκτίθονταν από το περιεχόμενο των posts του (ή τουλάχιστον,
δεν θα τον άφηναν να εκτεθεί ).
Αν ημουν δολοφονος,θα ειχα κανει επιθεση
σε ενα ακυρο ατομο(οχι σαν τωρα που κατηγορω 2 ατομα),κατι το οποιο κανουν Ελενα και Τσαρα.Επισης,το οτι στην αρχη πεταγα αρλουμπες για να κοψω αντιδρασεις,δεν με κανει αυτοματα και τσιρακι,ξες.Σκοπο μας ειναι να κερδισουν οι πολιτες,οχι να χασουν.
Για τα αλλα ατομα,δεν μπορω να σκεφτω καποια εξτρα πραγματα,διοτι δεν εχω πολυκοιταξει τα ποστς τους εδω.Τα κοιταω,και σε λιγη ωριτσα θα ξαναγραψω.
Σας ευχαριστω που με ακουσατε (και τραβατε τα μαλλια σας
)