Κωνσταντίνε δεν είμαι δολοφόνος και το ξέρεις πάρα πολύ καλά. Απλώς σήμερα που σηκώθηκα είχα μια φλασιά. Και πριν κάτι Παλέρμο σε εμπιστευόμασταν ως τον πιο έμπειρο που παρουσίαζε τα λογικότατα επιχειρήματά του κι εσυ έκανες μια χαρά τη δουλίτσα σου!! Από τη μια στιγμή στην άλλη τα άτομα που υποψιαζόμουν βγήκαν από τη μέση με δολοφονία. Άντε τη μια φορά να ήταν τσιράκι, αλλά και τη δεύτερη? Δε λέει...
Ναι βρε κοπελα μου, αυτο προσπαθω να σου εξηγησω!! Αν ημουν δολοφονος, γιατι να βγαλω απο τη μεση τα ατομα που υποψιαζεσαι?? Για μ@@@@α με εχεις

?? Οσο για σενα, μεχρι να με ψηφισεις ημουν σιγουρος πως δεν ησουν δολοφονος, αλλα τελικα αλλα ελεγες και αλλα εκανες!! Γιατι??? Σκεψου λιγο αυτα που σου λεω και θα καταλαβεις... Αν εισαι πολιτης, please, αλλαξε την ψηφο σου!! Ποτε μου δεν ημουν πιο ειλικρινης

...
Και καποια πραγματα ακομη, που αξιζει να ακουστουν:
α) Με εχουν κρατησει στο παιχνιδι, για να εχουν καπου να ριχνουν τις υποψιες (για ολα φταει ο ΟΤΕ ενα πραγμα

).
β) Δε μπορουν να με δολοφονησουν, γιατι μετα δε θα εχουν ποιον να κατηγορουν.
γ) Δε μπορουν να με δολοφονησουν, γιατι θα φανει τελικα πως ελεγα την αληθεια!!
Σκεφτειτε τα παραπανω και πραξτε κατα συνειδηση!! Ποτε μου δεν εχω φτασει στο σημειο να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ για κατι τοσο απλο... Γιατι να σας λεω ψεμματα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.