Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι οι δολοφόνοι να σκότωσαν δολοφόνο δηλ τη Myrtle.
Τώρα θα μου πείτε, γιατί;
Ίσως φοβήθηκαν ότι η αποκάλυψη της ιδιότητας σε περίπτωση που έβγαινε η Myrtle σηματοδοτούσε και την ήττα τους. Έτσι προβάλουν τη Myrtle ως πολίτη για να με ψηφήσετε.
Σατανικό, δε λέω αλλά πολύ πιθανόν να ισχύει.
Σε μία [FONT="]"[/FONT]μάχη[FONT="]"[/FONT] δεν παραδίδεις τα όπλα αλλά κάνεις ότι μπορείς για να νικήσεις, ακόμα και αν πρόκειται να χάσεις κάτι δικό σου.
Απλά σκεφτείτε το. Αν πάλι επιθυμείτε να με βγάλετε, οκ, θα με καταλάβετε τότε.
Ναι. Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Και δεν το βρίσκω τόσο σατανικό btw.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι μια σπασμωδική κίνηση,επειδή έβλεπαν ότι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έβγαινε η Myrtle σήμερα που έχει και αποκάλυψη ιδιότητας και θα αποκαλύπτονταν όλοι.
Έτσι προτίμησαν να την "δολοφονήσουν" για να πιστέψουμε ότι ήταν πολίτης.
Τεσπα. Θα ψηφίσω τον
vaios13 μιας και ήταν ο ακριβώς επόμενος που υποπτευόμουν,μετά την Myrtle.
Και αν βγεί σήμερα,και δούμε τί είναι,θα λυθεί καθαρά το όλο το μυστήριο μια και καλή.
Αν είναι πολίτης,θα ψάξω εντελώς αλλού μετά,δεν ξέρω.
Tώρα από'κει και πέρα,θα δώ πως θα πάει και το παιχνίδι και θα κρίνω γιατί ομολογώ πως δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιον άλλο που να είναι ένοχος. =.=
Επίσης.
Όσοι δεν μιλάτε και δεν συμμετέχετε καθόλου και απλά μπαίνετε και ψηφίζετε όποτε γουστάρετε,μου σπάτε τα νεύρα κάπως.
Γιατί δεν "παίζετε" καν στην τελική. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είστε. Δεν μας λέτε και τίποτα.
Είναι πολύ εύκολο το να διαβάζετε τις 2-3 τελευταίες σελίδες,χωρίς να εκτίθεστε,να δίνετε και μια ψήφο και να την κάνετε μετά.
Δεν παίζετε σωστά. Είναι ομαδικό το παιχνίδι όπως είπε και η Θεοδώρα πριν. Και δεν έχει και "πλάκα" έτσι. Με το να συμμετέχουν μόνο 2-3 άτομα.
Anyway. Αυτά από μένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.