Sorry φιλε μου αλλα η Λουλου εχει παιξει αρκετα παιχνιδια ωστε να γνωριζει πως να αντιμετωπισει καθε φορα το ρολο της...και η σταση της μεχρι τωρα μου δειχνει οτι εχει σκοτεινο ρολο
και οι φτηνες της δικαιολογιες οτι δεν θελει να φυγει πρωτη εμενα μου φαινονται περισσοτερο ως αντιδραση ενος απελπισμενου δολοφονου παρα ενος πολιτη που μαχεται να μεινει στη ζωη.
Εγω sorry μα εχω παιξει κι εγω αρκετα παιχνιδια ωστε να μπορω να καταλαβω κατι ψιλα... Α, επισης κανεις μα κανεις δεν θελει να φυγει απο την πρωτη μερα... Γιατι??? Because it sucks...
It's your idea dear! I'm really cool! Δεν ξέρω τι από όλα στα λεγόμενά μου σου έδειξε ότι φρίκαρα, αλλά πραγματικά δεν ισχύει! Είμαι εντελώς ψύχραιμη και απλώς σχολιάζω το τι γράφεται/γράφετε! This is the way I play, dear τσαφ τσουφ (δεν θα το μάθω ποτέ) κι αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει μαζί μου...
Από την άλλη βέβαια, εσένα μια χαρά ανετούλη σε βρίσκω! Μπήκες λίγες ώρες πριν την αποχώρηση για να κάνεις το πρώτο σου ποστ το οποίο μάλιστα εμπνέει μια σιγουριά...άλλο πράγμα! Oh! Ιmpressive! I'll watch you...dear!
Αν θυμαμαι καλα εχουμε ξαναπαιξει μαζι και τοτε δεν ειχες κανει τοσο μεγαλο θεμα επειδη ψηφιστηκες μια φορα...
Εχω εξηγησει τον λογο που δεν μπαινω πολυ... Α, και στο Παλερμο ειμαι παντα ανετος... Ειδικα οταν εχω και την συνειδηση μου καθαρη... So, watch me if you want to... I don't really care...
Λουλού από μένα, για να πειστεί ο κόσμος.
Epic fail... Για να πειστει ο κοσμος??? LOL...
Επειδή αύριο δίνω τελευταίο μάθημα και θα λείπω τη μισή μέρα, ενώ την άλλη μισή θα ταξιδεύω, θα ψηφίσω από τώρα... Με τα τελευταία λόγια του Εντ μου ήρθε μια λέξη στο μυαλό: ΡΟΥΦΙΆΝΟΣ. Ένα όνομα ειπώθηκε στο ποστ του, κι αυτό σκοπεύω να ψηφίσω κι εγώ, ελπίζοντας ότι αν κακώς βγάλαμε το ρουφιάνο μας μάς είπε και ένα δολοφόνο....
-Τσαφτσούφ- από εμένα...(συγγνώμη που δεν είναι τονισμενα, αλλά μπήκα από κινητό αυτή τη φορά..)
Και ρουφιανος να ναι... Διαβασε λιγο πιο κατω... I'll explain everything...
Νομιζω πως μετα την πρωτη αποχωρηση και τα τελευταια λογια του edmund ηρθε η ωρα να μοιραστω καποιες σοβαρες σκεψεις/διαπιστωσεις.
Ας ξεκινησουμε απο τα ευκολα...Ειναι πλεον φως φαναρι οτι η lulu στηριχτηκε απο καποιους που τους ελουσε κρυος ιδρωτας μη τυχον φυγει και ετσι πλακωσαν τον Edmund στις ψηφους στην παραταση.
Ομως μου ειναι δυσκολο να πιστεψω τα τελευταια του λογια γιατι ειναι επισης πιθανο να ειναι αυτος ο δολοφονος και να ριχνει τις υποψιες στον tsarachaf ωστε να αποπροσανατολισει.Αλλα αν οντως ηταν ο ρουφιανος,τοτε ο tsarachaf εχει κακο ρολο.Αν παλι ηταν πολιτης γιατι να κατηγορει τον chaf? 
Σε πιο σιγουρο συμπερασμα θα καταληξω αν τελικα μαθω τι ρολο εχει ο chaf κι αυτο θα γινει μονο σε μερα με αποκαλυψη ιδιοτητας 
Ετσι, αν ο chaf αποδειχθει οτι ειναι πολιτης,τοτε ο edmund ειχε ξεκαθαρα κακο ρολακι και επεδιωξε την υστατη ωρα να θολωσει τα νερα.Αν,αντιθετα,αποδειχθει οτι ηταν δολοφονος σημαινει οτι ο edmund κατι ηξερε και τον ανεφερε...μονο σε αυτην την περιπτωση θα λαβω σοβαρα υποψη μου τα τελευταια του λογια.Παιδια,απλη λογικη ειναι,σκεφτειτε το λιγο
Προς το παρον επιμενω να ψηφιζω την maria_luluγιατι εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω το ρολο της και φυσικα την θεωρω αρκετα υποπτη μετα τις τελευταιες εξελιξεις.Αν πεφτω τοσο εξω για την λουλου μου φαινεται πως πρεπει να αρχισω να ξαναδιαβαζω ολα τα ποστ απ την αρχη

Κοντος ψαλμος αλληλουια.
ps: theodora και tsrarachaf στους υποπτους και η λιστα αρχιζει και μεγαλωνει
Όχι την λοβ ρε φίλε. :@
Η λοβ και η Myrtle πάντως έχουν δίκιο. Δηλαδή αν η Μαρία ήταν δολοφόνος δεν θα την άφηνανε έτσι. Όπως και τον Κωνσταντίνο. =/
Προς το παρόν τους βγάζω από το μυαλό μου.
To θέμα το δικό μου από χθες, μετά τον Edmund είναι γιατί ανέφερε το όνομα του tsarachaf στο τελευταίο post του. Αν δεν ήταν ρουφιάνος, γιατί να το πει; Ένας τυχαίος πολίτης που εντάξει προς το παρόν δεν έχει δώσει κάποιο κίνητρο για να ψηφιστεί.
Ίσως ο Ed κάτι ήξερε και ήθελε να μας το πει.
Προς το παρόν, για αυτό το λόγο δίνω ψήφο στον
tsarachaf αλλά μπορεί και να αλλάξω, γιατί έχω άλλους δύο στο μυαλό μου.
You guys, too, hold on to that though and read below...
Γιατί ξαφνιάστηκαν τόσο πολυ ,κάποιοι απο την δολοφονία της love_angel ; Λογικό είναι ,να αρχίσουν οι δολοφόνοι απο τους έμπειρους παίκτες ... Κάτι που σαφώς καταδυκνίει ,και την εμπειρία των δολοφόνων . Προφανώς ,δεν είναι καινούργιες φάτσες ,στο σκηνικό του Παλέρμο ...
Βασικα
ΔΕΝ καταδεικνυει την εμπειρια των δολοφονων... Καθε αλλο... Δειχνει τον πανικοβλητο δολοφονο που δεν ξερει να καλυψει καλα τα ιχνη του...
Στις οδηγίες αναφέρει πως ο Ρουφιάνος , ξεκινάει χωρίς να γνωρίζει κάποιον δολοφόνο . Και απλά κάθε Τρίτη και Πέμπτη , ρωτάει την ΣΕ , για ένα συγκεκριμένο άτομο . Σωστά ;
Ακριβως αυτο... Και δεδομενου οτι ο πρωτος γυρος ητανε χθες, ημερα Τεταρτη, ο φιλτατος Edmund δεν θα μπορουσε να μαθει την ταυτοτητα κανενος, ωστε να την ανακοινωσει και στους υπολοιπους...
Και για να σας πω και τον λογο που ο Edmund εδειξε με το δαχτυλο εμενα ειναι επειδη εγω ημουν ο πρωτος που τον ψηφισε και ξεκινησε η μεταστροφη ψηφων(η δευτερη στον ιδιο γυρο) που οδηγησε στην αποχωρηση του... Τοσο απλο... Οφειλω ομως να απολογηθω στον Ed μιας και δεν περιμενα να γινει μια τοσο ριζικη αλλαγη στις ψηφους και μιας και δεν ειναι καλο να χανουμε εμπειρους παικτες απο τοσο νωρις...
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα... Δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ο τροπος και η λογικη με τις οποιες ψηφιζουν jj!, Goseithor και Valder... Ο πρωτος με ηλιθιες ανεδαφικες δικαιολογιες, ο δευτερος απο ενστικτο κι ο τριτος για να χαρει ο κοσμος... Αν ειναι δυνατον!!
Η ψηφος μου ομως θα παει στο ατομο που θεωρω το πιο διπροσωπο και επικινδυνο του παιχνιδιου... Κι αυτος δεν ειναι αλλος απο τον
Wild_Boy... Ενω ηταν απο τους κυριους υπαιτιους που μαζεψε πολλους ψηφους η Λουλου χθες, ξαφνικα τον επιασε ο συναισθηματισμος και αλλαξε την ψηφο του και μαλιστα ετσι ωστε να "μην αλλαξει κατι"... Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει κακο ρολο, πιστευω οτι-οπως και η Λουλου- θολωνει επικινδυνα τα νερα και δυσκολευει το εργο των πολιτων...
Τα λεμε αυριο παλι συντροφοι του Παλερμο... Χωρις δυσαρεστες εκπληξεις ελπιζω...