Ας ψηφίσω κι εγώ τώρα να είμαι σίγουρη ότι θα μετρήσει η ψήφος μου και βλέπουμε μέχρι αύριο αν κάτι αλλάξει!
Λοιπόν, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση με τους top 5 (τυχαίος ο αριθμός γιατί τόσοι μου βγήκαν

) ύποπτους:
5. jj!: Μπαίνει και λέει ότι είναι σκληρός ο ανταγωνισμός (ή κάτι τέτοιο), η Θεοδώρα τον ρωτάει (και πολύ λογικά) γιατί δεν ψηφίζει κι εκείνος λέει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα και ψηφίζει λευκό. Ως εδώ καλά. Μπαίνει όμως μετά από μερικά λεπτά και λέει ότι ψηφίζει τον Εντμουντ. Και ο λόγος; Εκδίκηση! Τώρα γιατί τον εκδικείται; Απορίας άξιον!

Η γνώμη βέβαια, άλλαξε στο λεπτό και η ψήφος, τελικά, βοήθησε την λουλού... Τα συμπεράσματα δικά σας!
4. Wild_boy: Τα'ξαναπα! Μην τα ξαναλέω! Λίγη ώρα πριν την αποχώρηση... ο εύσπλαχνος γουάιλντ λυπήθηκε την λουλού, (μιας και είδε ότι κινδύνευε} και απέσυρε την ψήφο του!
3. Χαμογέλα: Ε τι να πουμε πια εδώ; Τα είπαμε όλα: Ψηφίζει ό,τι ψηφίζουν οι πολλοί επειδή... κάτι θα ξέρουν παραπάνω! Οκ, τραγική κάλυψη!
2. Goseithor: Μπαίνει, κάνει ένα και μοναδικό ποστ για να ψηφίσει Εντμουντ και κλείνει το εξαιρετικό ποστ της μίας γραμμής (χωρίς αιτιολογία, χωρίς τπτ) με 2 λέξεις: "Ξέρω πολλά". Οκ, πειτε μας κι εμάς τι γνωρίζετε, μην μας αφήνετε στην άγνοιά μας τους ταπεινούς παίκτες...
1. Και στην κορυφή, η πολυαγαπημένη μας Λουλού! Όλοι όσοι είπα παραπάνω, προσπάθησαν να την προστατέψουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! Δεν θα μου έκανε εντύπωση, να ήταν αυτή η πεντάδα των δολοφόνων. Ο τρόπος που παίζει βγάζει σχεδόν μάτι ότι είναι δολοφόνος γιατί πολύ απλά δεν παίζει σαν την Λουλού... Απ'την άλλη αφήνω κι ένα παραθυράκι ότι μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά και απλά οι δολοφόνοι να έχουν στήσει όλο αυτό το παιχνιδάκι με σκοπό να κατηγορήσουν την Λουλού... Όλα τα έχουμε δει στα Παλέρμο πια!
Κλείνοντας το "σεντόνι" μου, έχω να πω ότι προσωπικά πιστεύω ότι τον Έντμουντ άδικα τον φάγαμε. Τα τελευταία του λόγια με έπεισαν αρκετά και λυπάμαι μόνο που δεν βγήκε σε μέρα αποκάλυψης για να δούμε αν όντως ήταν αθώος ή όχι. Αν βέβαια αποδειχτεί ότι ήταν αθώος, τότε θα ξέρουμε σε ποιους ανθρώπους να στραφούμε!
Η ψήφος μου τελικά πάει στην
maria_lulu, γιατί θέλω πολύ να δω αν απλά άλλαξε όπως λέει ή αν για μία ακόμα φορά είναι δασκαλεμένη από κάποιον/κάποιους!