jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ε, λοιπόν. Ψηφίστε με όλοι να δω τι θα καταλάβετε
Δε φοβάμαι να φύγω σήμερα, ούτε αύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος

γι' αυτο δεν τα παρατησα-αν και το σκεφτηκα σοβαρα-οπως ειπα προηγουμενως,εχω ενα χρεος προς την ομαδα των πολιτων και θα ειμαι εδω μεχρι τις 20:00 τουλαχιστον για να βοηθησω τους πολιτες και να κανω πιο δυσκολο το εργο των δολοφονων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δευτέρα 25/10
*1.Wild_Boy vaios13
2.Κλεοπάτρα bill13
3.vaios13 jj!
4.lacky
5.bill13 vaios13
6.jj! vaios13
7.JaneWin vaios13
8.CiNeFiL jj!
Ψήφοι:
4 vaios13
2 jj!
1 bill13
Αποχωρήσεις:
elenaki_arnea08 mvp (άγνωστη ιδιοτητα)
δολοφονία (σωθηκε απο νοσοκομο/α)
phoebe μνρ (πολιτης)
wild_boy δολοφονια (πολιτης)
Απουσίες (Στις 3 αποχωρηση)
2 lacky
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του Μ.V.P.
Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
*Ψηφισε πριν πεθανει
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μ' αρέσει που σ' άκουσε.wild_boy δεν μπορεις να ξαναμιλησεις

Sorry για την παρέμβαση, συνεχίστε.

Catalyst
Επιφανές μέλος
σ αυτο το παλερμο ειπαμε να κανουμε μια εξαιρεση και οι δολοφονημενοι να μιλανε

...η αληθεια ειναι οτι εγω τον προκαλεσα

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
) και διάβασα τις τελευταίες σελίδες και έχω να πω τα εξής :Θα εμπιστευτώ τον vaios13 που από την αρχή δεν πίστευα ότι είναι δολοφόνος σε αντίθεση με άλλους. Ο τρόπος που παίζει είναι πολύ έμπειρος (παρόλο που παίζει το 1ο του παιχνίδι
) και λογικός, υποστηρίζει τις κινήσεις του πολύ καλα. Μπορώ να πω ότι αυτά που είπε με επηρέασαν...
Και για το καλό των πολιτών αλλάζω την ψήφο μου σε jj!

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Δευτέρα 25/10
*1.Wild_Boy vaios13
2.Κλεοπάτρα jj!
3.vaios13 jj!
4.lacky
5.bill13 vaios13
6.jj! vaios13
7.JaneWin vaios13
8.CiNeFiL jj!
Ψήφοι:
4 vaios13
3 jj!
Αποχωρήσεις:
phoebe μνρ (πολιτης)
2 lacky
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τρίτη 26/10
1.Κλεοπάτρα
2.bill13
3.jj!
4.JaneWin
5.CiNeFiL
Ψήφοι:
Αποχωρήσεις:
phoebe μνρ (πολιτης)
vaios13 μνρ (άγνωστη ιδιοτητα)
lacky απουσιες (αγνωστη ιδιοτητα)
3 lacky
Catalyst
Επιφανές μέλος

...γιατι η σπειρα σας με ψηφισε
ενας απλος αθωος πολιτης ημουν που με φαγαν τα κυκλωματα!!!
ομολογω οτι το να σκοτωσετε τον wild_boy ηταν πολυ εξυπνη κινηση + οτι ηταν ο νοσοκομος μας!αρα αυριο εχετε σχεδον εξασφαλισμενη τη νικη...εκτος κι αν αποδειχθειτε @χρηστοι και διωξετε το τσιρακι σας

εχω να πω στους συμπολιτες μου οτι εκανα τα παντα για να μας σωσω, εστω κι αν δεν ηταν ορθοδοξος ο τροπος μου (1η φορα παιζω,σχωρατε με).
γι' αυτο τωρα σας αποχαιρετω
...αφου πρωτα κανω μια τζουρα... 

λουλου,νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μας πεις ποσοι ειναι οι δολοφονοι μεσα στο παιχνιδι
...μην καθομαι και αναλυω τζαμπα την θεωρια του 2+2
maria_lulu
Επιφανές μέλος
στους κακους ειναι και το τσιρακι...
το μονο που μπορω να πω ειναι ποσοι κακοι υπαρχουν...
στους κακους ειναι και το τσιρακι...
Για πες ...

maria_lulu
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Σε αυτούς που πίστευαν ότι είμαι δολοφόνος. Πώς γίνεται η Κλεοπάτρα, που πιστεύετε ότι είναι τσιράκι να με ψήφισε, ενώ είμαι δολοφόνος;;;

Αυτό αποδεικνύει ότι είμαι αθώος

Catalyst
Επιφανές μέλος
συγνωμη που θα σας δυσαρεστησω... αλλα υπαρχουν και οι 3 κακοι μεσα στο παιχνιδι.... και το πιο πιθανον αυριο να εχουμε και νικητη...![]()
ειδατε??σας τα λεγα!!!
αφου ειναι και οι 3 κακοι μεσα δεν εχει τελειωσει το παιχνιδι???
maria_lulu
Επιφανές μέλος

τελιωνει αυριο μετα την δολοφονια υπερ των δολοφονων!
Catalyst
Επιφανές μέλος

σεναριο νικης των πολιτων υπαρχει ή ειμαστε κομπαρσοι πια στο εργο?

μπερδευτηκα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Catalyst
Επιφανές μέλος
...
εκτος κι αν μπλοφαρατε και ειστε κι οι δυο κακοι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool