Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:05 Η Himela έγραψε: #41 27-09-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Himela το όλο point του παιχνιδιού είναι να εντοπίσεις τις "κλίκες", γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί κρύβονται οι δολοφόνοι. Στην αρχή αυτό είναι δύσκολο. Όσο προχωράει το παιχνίδι τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Αυτό εξαρτάται πάντα κι από το πως παίζουν οι δολοφόνοι. Οπότε το να ψηφίσεις κάποιον άσχετο χωρίς να έχουν μιλήσει πολύ δεν είναι και πολύ εξυπηρετικό. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, απλά λέω οτι το να εντοπίσεις τις κλίκες μπορεί να αποβεί ένα ωραίο σχέδιο για τους δολοφόνους με σκοπό να σε μπερδέψουν, ον σημαίνει, ο δολοφόνος ψηφίζει το συνδολοφόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και μετά τους προσανατολίζει όπως τον συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:07 Η MissKit έγραψε: #42 27-09-10 15:07 Πάντα παίζει αυτό. Αλλά συνήθως δεν πιάνει, γιατί στο τέλος καρφώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:08 Η fantasmenos: #43 27-09-10 15:08 To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #44 27-09-10 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Edmund: To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Click για ανάπτυξη... Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:13 Η MissKit έγραψε: #45 27-09-10 15:13 Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Himela το όλο point του παιχνιδιού είναι να εντοπίσεις τις "κλίκες", γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί κρύβονται οι δολοφόνοι. Στην αρχή αυτό είναι δύσκολο. Όσο προχωράει το παιχνίδι τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Αυτό εξαρτάται πάντα κι από το πως παίζουν οι δολοφόνοι. Οπότε το να ψηφίσεις κάποιον άσχετο χωρίς να έχουν μιλήσει πολύ δεν είναι και πολύ εξυπηρετικό. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, απλά λέω οτι το να εντοπίσεις τις κλίκες μπορεί να αποβεί ένα ωραίο σχέδιο για τους δολοφόνους με σκοπό να σε μπερδέψουν, ον σημαίνει, ο δολοφόνος ψηφίζει το συνδολοφόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και μετά τους προσανατολίζει όπως τον συμφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:07 Η MissKit έγραψε: #42 27-09-10 15:07 Πάντα παίζει αυτό. Αλλά συνήθως δεν πιάνει, γιατί στο τέλος καρφώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:08 Η fantasmenos: #43 27-09-10 15:08 To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #44 27-09-10 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Edmund: To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Click για ανάπτυξη... Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:13 Η MissKit έγραψε: #45 27-09-10 15:13 Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα παίζει αυτό. Αλλά συνήθως δεν πιάνει, γιατί στο τέλος καρφώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:08 Η fantasmenos: #43 27-09-10 15:08 To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #44 27-09-10 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Edmund: To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Click για ανάπτυξη... Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:13 Η MissKit έγραψε: #45 27-09-10 15:13 Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:12 Η Himela έγραψε: #44 27-09-10 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Edmund: To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Click για ανάπτυξη... Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:13 Η MissKit έγραψε: #45 27-09-10 15:13 Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Edmund: To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα. Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί) Click για ανάπτυξη... Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:13 Η MissKit έγραψε: #45 27-09-10 15:13 Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαμούλης από την πρώτη ημέρα! Μου αρέσει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:20 Η kleop έγραψε: #46 27-09-10 15:20 γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας!τελικα αποφασισα και θα πιαξω!ενα μπερδεμα εχει αρχισει οπως φαινεται.αντε και χειροτερα!.λοιπον ψηφιζω edmund γιατι μου φαινεται περιεργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Ο jj! έγραψε: #47 27-09-10 15:22 Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε λίγη ώρα θα πρέπει να πάω στα αγγλικά, οπότε θα ψηφίσω τώρα Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια. Οπότε ψηφίζω tsarachaf Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:28 Η Noisette έγραψε: #48 27-09-10 15:28 Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλά ύποπτα ρε παιδιά... Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί... Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί... Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:45 Η athene έγραψε: #49 27-09-10 15:45 Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί,εμείς έχουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η Noisette έγραψε: #50 27-09-10 15:46 Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά την ψήφο σου την έδωσες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:48 Η athene έγραψε: #51 27-09-10 15:48 Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι να δω κάτι που θα μου αλλάξει την γνώμη(αν υπάρξει..) Αρχή είναι ακόμη μωρέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Wild_Boy έγραψε: #52 27-09-10 16:12 Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκρη δεν έβγαλα!!!!Επειδή πιο ύποπτος μου φαίνεται ο Edmund κι είναι κι αρχή, ψηφίζω EDMUND Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #53 27-09-10 16:17 Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mετα απο πολυ σκεψη και επειδη ειναι ακομα αρχη λεω να ψηφισω tsarachaf... Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε.. Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι.. Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:22 Η athene έγραψε: #54 27-09-10 16:22 Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω να βγάλουμε τον tsarachaf σε μέρα αποκάλυψης..!Όχι σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η maria_lulu: #55 27-09-10 16:24 εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:26 Η aporw έγραψε: #56 27-09-10 16:26 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο θα ψηφισω τσαρατσαφ εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο... ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο... Click για ανάπτυξη... τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο fockos έγραψε: #57 27-09-10 16:27 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - maria lulu bill13 CiNeFiL Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis foreverfreak - tsarachaf Himela jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky love_angel maria_lulu tsarachaf Μάρω MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - maria_lulu Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 tsarachaf 3 maria_lulu 2 edmun 1 himela 1 aporw 1 CiNeFiL Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:28 Η maria_lulu: #58 27-09-10 16:28 εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εε συγνωμη το εχω σβησει! νομιζα οτι δεν την ειχα γραψει την λεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η MissKit έγραψε: #59 27-09-10 16:31 Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:37 Η Himela έγραψε: #60 27-09-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω. Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα. Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι; Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει. Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.