foreverfreak
Διάσημο μέλος
Απο τοτε πολλα μπορει να εχουν αλλαξει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
συνεχιστε το παιχνιδι! αν ειχαν νικησει δε σας αφηναμε να παιζετε!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μαλιστα... Καλη μερα η σημερινη... Εχουμε σιγουρα μειον εναν δολοφονο(ισως και 2)(διοτι χθες μαθαμε απο την ΣΕ οτι εχουμε 3 δολοφονους στο παιχνιδι, σημερα δεν εληξε υπερ των δολοφονων, αρα ενας τουλαχιστον εξ' αυτων ειναι εκτος παιχνιδιου), και τον serial killer... Ετσι λοιπον μιας και αυριο θα λειπω το μεγαλυτερο διαστημα της μερας και δυσκολα να προλαβω να μπω θα ψηφισω απο τωρα...
Θα ψηφισω την JaneWin γιατι με εχει βαλει σε υποψιες το υπερβολικα ησυχο παιχνιδι της... Δεν εχει τραβηξει καθολου τα βλεμματα και πραγματικα ψηφιζει με το ρευμα που επικρατει την ωρα που μπαινει...
Και αυτη την φορα δεν πιστευω πως κανω λαθος...
Επισης σε υποψιες με εχει βαλει ο Κωνσταντινος...
Τσαρατσαφ εχεις αδικο αλλα τες πα...=)
Εμμ θα ψηφησω τον tsarachaf γιατι απλα ειναι ο μονος που υποψιαζμαι..=/
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Εμμ θα ψηφησω τον tsarachaf γιατι απλα ειναι ο μονος που υποψιαζμαι..=/
κι ολως τυχαιως ειμαι κι ο μονος που σε ψηφισε...
love_angel
Επιφανές μέλος
νομιζω οτι εχουμε και νικητη. περιμενουμε το φοκο για να μας διαφωτισει!
fockos
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
σας το ειπα!
Κι ομως... Ελπιδα υπηρχε χθες... Ασε που δεν ξερουμε σιγουρα αν υπαρχει νικητης ακομη...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Θα επιμεινω στην ψηφο μου... Ειδικα αφου εφυγε και η Κλεοπατρα που επισης την υποπτευομουν...
fockos
Επιφανές μέλος
15/9/2010
Λίστα για Παλέρμο #28
- tsarachaf janewin
- CiNeFiL:
- foreverfreak:
- JaneWin tsarachaf
ψήφοι:
1 janewin
1 tsarachaf
απουσίες
αποχωρήσεις:
Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (δεν υπηρχε)
wild_boy(πολίτης)
kelly (εμεινες απο απουσιες)
athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα)
rascal_gd δολοφονια (πολίτης)
jj!(κρυφή ιδιότητα)
fantamenos(πολιτης)
elenaki_arnea08(κρυφη ιδιοτητα)
zoitca(serial killer)
marialuluf1(κρυφη ιδιοτητα)
Kλεοπάτρα (κρυφή ιδιότητα)
Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Πέμπτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος.
Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Τι ισοψηφια???
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Λήξη Παιχνιδιού:
Το παιχνίδι λήγει στις εξής περιπτώσεις κάτι που ανακοινώνεται από την ΣΕ:
Όταν όλοι οι δολοφόνοι είναι εκτός παιχνιδιού, όπου και νικητές είναι οι πολίτες (με τον ρουφιάνο και τη νοσοκόμα)
Όταν οι δολοφόνοι (με το τσιράκι, όταν υπάρχει) είναι όσοι και οι υπόλοιποι παίκτες , στο τέλος του τρέχοντος γύρου, όπου νικητές είναι οι δολοφόνοι (με το τσιράκι)
Όταν οι "εν ζωή" δολοφόνοι βρουν και καρφώσουν τον "εν ζωή" ρουφιάνο, με νικητές τους δολοφόνους (με το τσιράκι).
Σας βοηθάμε πολιτάκια και σας λέμε ότι αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι έχουν μείνει 2 δολοφόνοι και 2 πολίτες. Αν οι δολοφόνοι είναι περισσότεροι ή ισοι με τους πολίτες στο τέλος αυτό του γύρου οι δολοφόνοι νικάνε. Προσέχετε τι ψηφίζετε...... είναι η τελευταία σας ευκαιρία.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
εκτος απο εσενα υπαρχουν αλλος ενας...Θεε μου η zoitCa ηταν σκ δεν το περιμενα με τιποτα αλλα η elenaki_arnea08 δεν μας ειπαν τι ηταν
τεσπα εγω ξερω οτι δεν ειμαι δολοφονος και σας το αποδικνυω γιατι μολις τωρα μπηκα και οι δολοφονιες εγιναν κατα τις
13:06 ενω εγω τοτε ημουν στο σχολειο!!!
λοιπον θα ψηφισω Marialuluf1 για λογους που εχω ξαναπει αλλα τωρα υποψιαζεται κι εμενα που σας εγγυομαι οτι δεν ειμαι απο τους δολοφονους οποτε εχει λογο να με κατηγορησει για να θολωσει τα νερα...
κα η κλεοπατρα ησυχη ειναι..Θα ψηφισω την JaneWin γιατι με εχει βαλει σε υποψιες το υπερβολικα ησυχο παιχνιδι της... Δεν εχει τραβηξει καθολου τα βλεμματα και πραγματικα ψηφιζει με το ρευμα που επικρατει την ωρα που μπαινει...
Και αυτη την φορα δεν πιστευω πως κανω λαθος...
και τι αλλες φορες αλλα πιστευες αλλα βγηκαν...
καλα ας με ψηφησουν και οι αλλοι..που θ ατο κανουν γτ ολοι ακουλουθουν την πρωτη ψηφο.....αλλα σε ειχα υποψιαστει πολυ πιο πριν...=/κι ολως τυχαιως ειμαι κι ο μονος που σε ψηφισε...
εγω εχω μεινει χωρις ιντερνετ...-.- και τωρα ειμαι απο νετ...Μα που ειναι οι υπολοιποι???
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
τεσπα ψηφιζω janewin και ο Θεος βοηθος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Τεσπα...Ηθελα να αλλαξω ψηφο... Αλλα πρεπει να σωσω και το τομαρι μου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.