Τελειααααα!!!
Η αποχωρηση αυτη ηταν πραγματικαενα δωρο προς τους πολιτες!! Γιαννη, συγνωμη για τις αδικες κατηγοριες, τελικα οπως φαινεται δεν εισαι δολοφονος, αλλα ημουν αναγκασμενος να σκεφτω το πιο απιθανο σεναριο, στο σημειο που ειχαμε φτασει... Βεβαια επρεπε να καταλαβω πως ησουν αθωος, απο κατι πολυ συγκεκριμενο (που δε μπορω να το αποκαλυψω τωρα), αλλα νομιζα οτι απλως μπλοφαρεις!! Οσο για τους δολοφονους, εχω να πω το εξης:
Η mariza_93 περιμενε να αλλαξει την ψηφο της τλευταια στιγμη, οταν πια ειδε πως η Ηλιανα δεν ειχε καμια ελπιδα!! Τυχαιο?? Δε νομιζω... Λυπαμαι Μαριζακι, αλλα εβαλες τα χερακια σου και εβγαλες τα ματακια σου!!
Για τον Bill ειμαι πλεον αρκετα σιγουρος πως ειναι δολοφονος, καθως αν παρατηρησετε τα αρχικα post εκεινου και της hlianas, θα παρατηρησετε πως και οι δυο ειχαν στραφει εναντιον της Ολγας!! Επισης στην αρχη εδειχνα εμμονη με την καημενη τη Σιμωνη, που τελικα ηταν αθωα... Λυπαμαι Bill, αλλα δυστυχως δε με πειθεις πια!!
Οποτε η ψηφος μου παει απο τωρα στον Bill!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.