Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η Cherie έγραψε: #101 26-08-10 15:18 Και γω με την σειρά μου , ψηφίζω τον Bill ,στην τύχη ! Τσοφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η elenaki92: #102 26-08-10 15:20 tsarachaf θα ψηφίσω κι εγώ, γιατί κατάλαβα ότι σκότωσε τη Ζωή επειδή είπε ότι θα συμπαρασταθεί στην aporwwww με την καρδιά μου που αντέχει να πονά, διότι ο κύριος το παίζει αθώος αφού όντως υπάρχει 3ο πρόσωπο, το οποίο όμως δε πρέπει να είναι η miss γιατί δε μου φαίνεται για αντροχωρίστρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #103 26-08-10 15:29 Ψηφίζω <<mariza_93>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Morelo έγραψε: #104 26-08-10 15:31 Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Bill έγραψε: #105 26-08-10 15:31 Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω με την σειρά μου , ψηφίζω τον Bill ,στην τύχη ! Τσοφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η elenaki92: #102 26-08-10 15:20 tsarachaf θα ψηφίσω κι εγώ, γιατί κατάλαβα ότι σκότωσε τη Ζωή επειδή είπε ότι θα συμπαρασταθεί στην aporwwww με την καρδιά μου που αντέχει να πονά, διότι ο κύριος το παίζει αθώος αφού όντως υπάρχει 3ο πρόσωπο, το οποίο όμως δε πρέπει να είναι η miss γιατί δε μου φαίνεται για αντροχωρίστρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #103 26-08-10 15:29 Ψηφίζω <<mariza_93>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Morelo έγραψε: #104 26-08-10 15:31 Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Bill έγραψε: #105 26-08-10 15:31 Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
tsarachaf θα ψηφίσω κι εγώ, γιατί κατάλαβα ότι σκότωσε τη Ζωή επειδή είπε ότι θα συμπαρασταθεί στην aporwwww με την καρδιά μου που αντέχει να πονά, διότι ο κύριος το παίζει αθώος αφού όντως υπάρχει 3ο πρόσωπο, το οποίο όμως δε πρέπει να είναι η miss γιατί δε μου φαίνεται για αντροχωρίστρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #103 26-08-10 15:29 Ψηφίζω <<mariza_93>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Morelo έγραψε: #104 26-08-10 15:31 Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Bill έγραψε: #105 26-08-10 15:31 Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω <<mariza_93>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Morelo έγραψε: #104 26-08-10 15:31 Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Bill έγραψε: #105 26-08-10 15:31 Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:31 Ο Bill έγραψε: #105 26-08-10 15:31 Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα ψηφίσω MissKit . Πρώτος γύρος είναι, οπότε ψηφίζουμε και λίγο στην τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Ο tsarachaf: #106 26-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ζηλεύεις τον έρωτά του με τη Σιμώνη κακίστρω ε; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα!!!! Πως φαινεται οτι κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ριξει εστω και μια ματια στο Παλερμο #26???? Χαχαχα... Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε παντως... Τεσπα... Θα ψηφισω κι εγω... Μιας και οι κακουργοι οι δολοφονοι φαγανε την καλη μου φιλη(RL) την Ζωη... Κι επειδη πιστευω οτι ο jj! ανηκει σε αυτους, απο τον τροπο που βιαστηκε να με ψηφισει και επειδη γενικοτερα κινειται πολυ υποπτα... jj! απο μενα λοιπον Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Χα... Λες ρε Δημητρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:40 Ο jj! έγραψε: #107 26-08-10 15:40 Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που να μιλούσα παραπάνω δηλαδή, θα με παίρνατε με τις πέτρες. Κρίμα-κρίμα, εσείς θα χάσετε. Είναι και η πιλοτική μου εμφάνιση στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η MissKit έγραψε: #108 26-08-10 15:43 Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy -- elenaki_arnea08 jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry -- tsarachaf tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo -- jj! Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 4 jj! 4 tsarachaf 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 1 elenaki_arnea08 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Εδιτ: Ok. Το έφτιαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο Wild_Boy έγραψε: #109 26-08-10 15:47 Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω elenaki_arnea08,γιατί νομίζω πως προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Ο tsarachaf: #110 26-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Λίστα για Παλέρμο #27 elenaki_arnea08 -- tsarachaf marialuluf1 MissKit -- jj! Wild_Boy jj! -- tsarachaf maria.... -- mariza_93 roseberry tsarachaf -- jj! aporw -- jj! rewial -- wild_boy kleop mariza_93 morelo Noulou94 -- Bill gianniskeeper foreverfreak Hlianna -- tsarachaf Eupatridis -- Rewial Bill -- MissKit yozerehs Κλεοπάτρα ψήφοι 3 tsarachaf 3 jj! 1 wild_boy 1 Rewial 1 Bill 1 MissKit 1 mariza_93 αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) Αυριο μαθαίνετε ταυτότητα νεκρού και την Δευτέρα ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos Ενημερώθηκε! (ε ρε όταν βαριέται να διαβάσει ο άνθρωπος τι κάνει..) Click για ανάπτυξη... Αννα, δεν μετρησες την ψηφο του Δημητρη... Δες... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Eγω δεν νομιζω να δολοφονουσε την Ζωιτσα ο tsarachaf!! προς το παρον ψηφιζω τον jj!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:51 Ο jj! έγραψε: #111 26-08-10 15:51 tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
tsarachaf, διακρίνω μια εχθρικότητα; Αν δε φύγω σήμερα, πάω στοίχημα ότι αύριο θα είμαι ένας από τους δολοφονηθέντες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:53 Η MissKit έγραψε: #112 26-08-10 15:53 Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είχε μπολντ και δεν το παρατήρησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:57 Ο tsarachaf: #113 26-08-10 15:57 Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι... Δεν ειμαι εχθρικος με κανεναν... Απλως εκφραζω εντονα τις αποψεις μου... Μπα... Εγω δεν το νομιζω οτι αν δεν φυγεις με ψηφοφορια, θα δολοφονηθεις(δεν θα εξηγησω το γιατι, για να μην βοηθησω τους δολοφονους στην τακτικη τους)... Αλλα καλο ειναι να μην κανουμε δυνατα τετοιες σκεψεις, γιατι παντα μπορουν να μας διαψευσουν οι δολοφονοι... Μονο και μονο για να μην δειξουν οτι ειναι προβλεψιμοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Ο jj! έγραψε: #114 26-08-10 15:59 Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντοτε ήμουν αυθόρμητος, και λέω τα πάντα έξω από τα δόντια. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έγινε και τίποτα Απλά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:00 Η roseberry: #115 26-08-10 16:00 oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο tsarachaf: #116 26-08-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: oo μαι γκοντ βγαλανε την Ζωη?????? βγαλανε μια εμπειρη αρα οι δολοφονοι δεν ειναι και τοσο πρωταρηδες ωστοσο θα ψηφισω tsarachaf γιατι πρεπει να παει να βρει σπιτι Click για ανάπτυξη... Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Η aporw έγραψε: #117 26-08-10 16:07 O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:08 Ο tsarachaf: #118 26-08-10 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: O γλυκουλης μου ειναι αθωος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:15 Η roseberry: #119 26-08-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υπονοεις οτι ειμαι πρωταρης??? Αν σε βοηθαει εχω ηδη βρει σπιτι... Κι επισης οτι οι δολοφονοι βγαλανε καποιον εμπειρο δειχνει οτι ειναι ελαφρως πανικοβλητοι... Click για ανάπτυξη... 1.το πρωταρηδες πηγαινε για τους δολοφονους..τωρα εσυ απο που το εβγαλες αυτο δεν μπορω να καταλαβω 2.ωραια χαιρομαι....αλλα επρεπε να ψηφισω καποιον 3.μπορει να ειναι πανικοβλητοι αλλα ξερουν οτι δεν τους συμφερει να μεινει μεσα μια καλη παικτρια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η MissKit έγραψε: #120 26-08-10 16:27 Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπερι, την ψήφο την αφήνεις στον τσαφ τσουφ; Να το γράψουμε; Τη μετράω υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.