mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:59 Η mariza_93: #401 12-08-10 14:59 θέλω να αλλάξω ψήφο αλλά βαριέμαι να διαβάσω όλες τις σελίδες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #402 12-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Αρχική Δημοσίευση από fockos: Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Click για ανάπτυξη... ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Ο γκόμενος της Ρόδου. Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:48 Ο fockos έγραψε: #403 12-08-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν ήξερα πως το λέγαμε. Το έλεγα Δ.Ο.Ε. και μετά σκέφτηκα Δ.Ο.Υ.Ε γιατι θυμομουνα το Υ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:49 Ο fockos έγραψε: #404 12-08-10 15:49 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Η roseberry: #405 12-08-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλω να αλλάξω ψήφο αλλά βαριέμαι να διαβάσω όλες τις σελίδες........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #402 12-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Αρχική Δημοσίευση από fockos: Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Click για ανάπτυξη... ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Ο γκόμενος της Ρόδου. Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:48 Ο fockos έγραψε: #403 12-08-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν ήξερα πως το λέγαμε. Το έλεγα Δ.Ο.Ε. και μετά σκέφτηκα Δ.Ο.Υ.Ε γιατι θυμομουνα το Υ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:49 Ο fockos έγραψε: #404 12-08-10 15:49 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Η roseberry: #405 12-08-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Αρχική Δημοσίευση από fockos: Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Click για ανάπτυξη... ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Ο γκόμενος της Ρόδου. Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:48 Ο fockos έγραψε: #403 12-08-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν ήξερα πως το λέγαμε. Το έλεγα Δ.Ο.Ε. και μετά σκέφτηκα Δ.Ο.Υ.Ε γιατι θυμομουνα το Υ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:49 Ο fockos έγραψε: #404 12-08-10 15:49 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Η roseberry: #405 12-08-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: ΣουΕ μάλλον κ αυτό μηχανικά το έγραψες. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν ήξερα πως το λέγαμε. Το έλεγα Δ.Ο.Ε. και μετά σκέφτηκα Δ.Ο.Υ.Ε γιατι θυμομουνα το Υ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:49 Ο fockos έγραψε: #404 12-08-10 15:49 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Η roseberry: #405 12-08-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 15:59 Η roseberry: #405 12-08-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa δεν τα λεω στα σοβαρα ρε συ.....η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο σκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:07 Ο foreverfreak: #406 12-08-10 16:07 Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια μικρη ενημερωση προς τη ΣΕ... Η misskit ψηφισε πριν απο το θανατο της τη Zoitca, οποτε η ψηφος της μετραει... Ολα τα αλλα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:19 Ο fockos έγραψε: #407 12-08-10 16:19 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 16:58 Ο Morelo έγραψε: #408 12-08-10 16:58 πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρωτα απ ολα σορρυ για χθες που δεν ψηφισα αλλα δεν προλαβα ειχε περασει η ωρα! Τωρα μετα απο την δολοφονια της MissKit την οποια μπορω να πω οτι την περιμενα αφου ειχε αρκετες "λογομαχιες" με καποια ατομα,και ετσι στο μυαλο μου εχω καποια ατομα που νομιζω οτι ειναι δολοφονοι! 1η υποψια μου ειναι οτι ισως η z0itCa ειναι μια απτους δολοφονους γιατι ειχε αρκετες "λογομαχιες" με την ΜισσΚιτ και μολις ειδε οτι ειχε περισσοτερες ψηφους απτην MissKit ,μαθαινουμε οτι δολοφονειται η MissKit... 2η υποψια μου ειναι για τον tsarachaf γιατι καποια απτα μηνυματα του μου φαινοντε περιεργα οπως πχ εκει που γραφει "ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος..." εδω ο tsarachaf στην αρχη λει οτι ειναι κακος και εκδικητικος (οπως ενας δολοφονος αλλωστε) και μετα βγαζει τον εαυτο του απ εξω... ψηφιζω tsarachaf προς το παρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:02 Ο tsarachaf: #409 12-08-10 17:02 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο λεω κι εγω... Και με τον ρυθμο που παμε μαλλον θα πετυχετε τον σκοπο σας να ξεπαστρεψετε αλλον εναν αθωο... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Click για ανάπτυξη... Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια Ρε μην είσαι τόσο στρίγγλα. Mερικοί νομίζουν πως τα λες στα σοβαρά Click για ανάπτυξη... Πες τα... Τετοιον βαναυσο ανθρωπο απορω πως τον κραταμε στο παιχνιδι ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Ο γκόμενος της Ρόδου. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες ετσι... Γιατι εχουμε πολλους φθονερους εδω μεσα και δεν με βλεπω να την γλιτωνω... Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Sοrry δεν θα ξαναμιλήσει η Νούλου, αλλά μ' αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται. Είστε υποκριτάκια. Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Μα κι η υποκρισια(ειτε ειναι καποιος αθωος ειτε ενοχος) δεν ειναι κατι βασικο για να κερδισει καποιος το Παλερμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η aporw έγραψε: #410 12-08-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δεν λες καλυτερα οτι σου γυαλισε η aporw και θες να με μαντρωσεις και να την βοηθησεις να δραπετευσει πριν το κανω εγω νομιζοντας πως θα πεσει στην αγκαλια σου???? Τι νομιζεις δεν σε πηρα εγω χαμπαρι??? Click για ανάπτυξη... Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:07 Η roseberry: #411 12-08-10 17:07 τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:12 Ο fockos έγραψε: #412 12-08-10 17:12 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 3 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp [/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:17 Ο tsarachaf: #413 12-08-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Πως μ αρεσει οταν με διεκδικεις.. Click για ανάπτυξη... Ε μα, μπορω να κανω κι αλλιως??? Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τον καημενο .....ελα μωρε ετσι και αλλιως δεν εχεις ακουσει οτι στο τελος παντα οι καλοι κερδιζουν...! το πολυ πολυ θα βγει σημερα ο ενας δολοφονος δηλαδη εσυ και αυριο θα ξεπαστρεψουμε και τον αλλον ΥΓ εμενα κατι μου λεει οτι θα με δολοφονησουν αλλα καλη καρδια Click για ανάπτυξη... Ναι οι καλοι κερδιζουν... Οι καλυτεροι για την ακριβεια... Οχι ομως οι χαρακτηρες αλλα οι υποκριτες... Χαχαχα... Θα χει πολυ πλακα αν πεθανεις αυριο... Θα εχετε φτασει στο αποκορυφωμα της υποκρισιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Η kleop έγραψε: #414 12-08-10 17:23 ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ηρθε η ωρα να μιλησω και εγω... ψηφιζω tsarachaf επειδη ολο μες στην απειλη ειναι και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. αντε σιγα σιγα να βγαζουμε και κανεναν δολοφονο... βεβαια μεγαλα λογια μη λες μεγαλη μπουκια φαε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:24 Ο tsarachaf: #415 12-08-10 17:24 Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι οπως παμε, δολοφονο δεν θα βγαλουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:29 Η maria_lulu: #416 12-08-10 17:29 ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια! ελα και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:30 Η roseberry: #417 12-08-10 17:30 xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Η maria_lulu: #418 12-08-10 17:32 αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμα βγεις θα εισαι και εσυ στην παρεα φυλακισμενων και νεκρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:36 Ο tsarachaf: #419 12-08-10 17:36 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: xaxax ειναι στα αμεσα σχεδια σας να με βγαλετε απο την μεση γιατι ξερετε οτι τα ξερω ολα (λεμε τωρα) αλλα εγω δεν σε φοβαμαι αδιστακτε δολοφονε της δεκαρας Click για ανάπτυξη... Αν ημουν δολοφονος θα ειχες ηδη πεθανει σημερα... Γιατι παιζεις πολυ εξυπνα και θα σε θεωρουσα επικινδυνη... Αλλα σ'αυτην την περιπτωση κανεις τραγικο λαθος και μαλλον φταιω εγω με την διαχειριση των ποστ μου... Αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οποτε klein mein... Κι εχεις δικιο... Ειμαι αδιστακτος... Αλλα(δυστυχως) δεν ειμαι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο fockos έγραψε: #420 12-08-10 17:43 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. πάλι έκανα λάθος Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit zoitca rewial roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop tsarachaf Janewin Morelo tsarachaf Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 tsarachaf 2 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.