Παλέρμο #26

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα αθωα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα αθωα...:P

καλημερα Κleop!:D
ναι εγω ειμαι αυτη!:D:D:D πιστεψτε με και δεν θα το μετανιωσετε!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε φοκο χθες δεν ψηφιζαμε μεχρι τις 8? η ισοβαθμια δεν εγινε μετα τις 8? μηπως εχεις κανει καποιο λαθος?
:redface: (έκανα λάθος)
για αυτό η roseberry με συνοπτικές διαδικασίες βγαίνει από την φυλακή και μπαίνει μέσα η marialuluf1.
:worry:.
η μαριλουλου μεταμφιεστηκε σε roseberry φορώντας πρασινους φακούς επαφής και η εξέταση dna έδειξε ότι αυτη που έπιασαν ηταν η μαριλούλουφ1. Roseberry μπορεις να ξαναμιλήσεις, μαριλουλοφ1 μπορεις να πεις τα τελευταία σου λόγια.

Λίστα για Τρίτη 10/08/2010 :( (πω είναι πάρα πολλοι)

1 misskit: mariza_93
2 rewial: Janewin

3 yozerehs: Janewin

4 foreverfreak: marialuluf1

5 marialuluf1: misskit

6 gianniskeeper: roseberry
7 mariza93: misskit

8 kleop roseberry
9 Janewin
10 Morelo:
tsarachaf
11 Zoitca: mariza_93
12 Κλεοπάτρα
13 roseberry: kleop

14 Goseithor
15 aporw: marialuluf1

16 athene
17 tsarachaf:
marialuluf1

Ψήφοι:

3 ψήφοι: marialuluf1
2 ψήφοι misskit
2 ψήφοι: janewin
2 ψηφοι mariza_93
2 ψήφος roseberry
1 ψήφος kleop
1 ψηφος tsarachaf

Τρίτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. :P
Τετάρτη
θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.

ελπιζω να μην
εκανα καποιο λαθος......φοκο οταν ερθεις φτιαξε τα χρωματα στις ψηφους.....:P

8:01 το δημοσιευσα...

8:01 το δημοσιευσα...
Aκριβώς η ψηφοφορίας ήταν μέχρι τις 8:00 και αφου τότε δεν υπήρχε ισοψηφία τότε αποχωρεί αυτός που είχε τις παραπάνω ψήφους μέχρι τότε...

H σημερινή λίστα διορθωμένη

Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010:) (δεύτερη μερα -2 άτομα)
  1. misskit
  2. rewial: aporw
  3. yozerehs
  4. roseberry
  5. gianniskeeper
  6. mariza93
  7. kleop
  8. Janewin
  9. Morelo
  10. Zoitca
  11. Κλεοπάτρα
  12. Goseithor
  13. aporw
  14. athene
  15. tsarachaf

Ψήφοι:
1 aporw

Αποχωρήσεις:

1. foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
  2. marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)

Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο)
1 Κλεοπάτρα
1 Goseithor
1 athene

Τετάρτη
θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.

Τελευταία επεξεργασία:
Συγγνώμη για χτες. Δεν μπήκα καθόλου. :worry:

Λοιπόν...και εγώ με την σειρά μου να ψηφίσω. :P Φηφίζω τον yozerehs χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. :)

Αχα... Κατι μου βρωμαει εδω... Και σιγουρα δεν ειναι οι μασχαλες μου....

Αχα... Κατι μου βρωμαει εδω... Και σιγουρα δεν ειναι οι μασχαλες μου....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι υποννοεις καλο μου?:redface:

Κατι μου λεει οτι εχεις σιγουρα καποιον ρολο...

Τωρα δεν ξερω με ποιους εισαι ομως...:hmm:

καλα αυτο θα το δουμε.μπορει να λεμε ολοι πως ειμαστε αθωοι,αλλα δεν ειμαστε.καποιοι θα ειναι και οι δολοφονοι...:hmm:

Μα ολοι παντα ειμαστε αθωοι.... Μεχρι να μας πιασουν με την χατζαρα ανα χειρας!!!!:D

Καλημέρα παραθεριστές της Ρόδου! :D

Καλημερα σας,

επειδη αυριο δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ,ψηφιζω για την αυριανη ψηφοφορια

aporw ηρθε η σειρα σου και θα χρησιμοποιησω τρανταχτα παραδειγματα που εχω στα χερια μου

μου θυμιζεις το ασμα ''απορω αν αισθανεσαι τυψεις οταν πας ξενα χερια να αγγιξεις'':D:P

να υποθεσω οτι το ασμα εκανε την ζημια?:confused::hmm::P:P

Ειναι υποπτο το ασμα η αληθεια ειναι... Αλλα κανεις κατι αδιορατες και υποπτε κινησεις...

Καλημερα υποπτη Αννα..:hmm:

:P

Ύποπτο το αίσθημά σου ύποπτοο :whistle:
Πως μου ήρθε αυτό ένας θεός ξέρει.. :hmm: Που είναι οι υπόλοιποι ύποπτοι; Πείτε καμιά κουβέντα βρε παιδιά.. Πρέπει κάποιον να ψηφίσω.

Ψηφισε εμενα... Ειμαι τελειος!!!!

Ειναι υποπτο το ασμα η αληθεια ειναι... Αλλα κανεις κατι αδιορατες και υποπτε κινησεις...

ατιμε Καρρα με κατεστρεψες!:P:P:P

Τσαφ τσουφ δε βάζεις υποψηφιότητα για δήμαρχος :P Για δολοφόνο ψάχνουμε!

Α ναι??? Σορρυ ξεχαστηκα... Νομιζα ηθελες να με ψηφισεις για καλο...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back