maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Λίιιιιιιιιιγο μόνο Αν κάποιος βρίσκει το ύφος μου ενοχλητικό να μου το πει, δε θέλω να με παρεξηγήσετε.
Στο θέμα μας όμως Δεσποινίς.. Ο μόνος που ωφελείται τελικά από την αποκάλυψη του τσιρακίου (λολ) είναι κάποιος δολοφόνος. Η εμμονή σας να εντοπίσετε το τσιράκι οφείλετε στην ιδιότητά σας αυτή μήπως;
Καλή μου δυστυχώς τα μπερδεύεις πάρα πολύ.... Ο δολοφόνος ωφελείται από την αποκάλυψη του ρουφιάνου και όχι του τσιρακίου... Αν ήμουν δολοφόνος γιατί να ήθελα να βγάλω έξω το τσιράκι μου???
Εγω ψηφιζω τον tsarachaf... δεν εχω καποιος ιδαιτερο λογο απλα δεν εχει γραψει καθολου μεχρι στιγμης!~
Εδω η z0itCa βγαζει τον εαυτο της απ εξω και μιλαει σε γ πλυθηντικο προσωπο θεωρωντας καποιους απτους υπολοιπους ως δολοφονους εκτος τον εαυτο της.... υποπτο,παει να μας παραπλανησει??
ομολογησετα ολα
Ψηφίζεις τον tsarachaf επειδή δεν έχει μιλήσει καθόλου μέχρι στιγμής ενώ το μόνο ποστ που έκανες εσύ ήταν για να δηλώσεις την υποψηφιότητά σου για Δήμαρχος...
Όπου προφανώς το κόλπο μου με το δημαρχιλίκι πρέπει να έπιασε...
Να σας εξηγήσω το σκεπτικό μου..
Ο Δήμαρχος στις ψηφοφορίες έχει διπλή ψήφο, οπότε θα ήταν η ιδανική θέση για έναν δολοφόνο.. Με υπόληψη και και διπλή ψήφο περνάει τελείως απαρατήρητος...
Οπότε έχουμε τον Μορέλο που κατηγορεί τον τσαραχάφ για κάτι που κάνει και ο ίδιος, και μετά και το Δημαρχιλίκι...
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μου φαίνεσαι κάπως ύποπτος...
Μήπως πας να μας παραπλανήσεις εσύ κατηγορώντας κάποιον για κάτι που κάνεις και εσύ??
Οκ, είπαμε τα σοκολατάκια που κρύβω είναι στο δωμάτιό μου!
Λοιπον μετα απο παρακολουθηση8) καταληγω στα εξης συμπερασματα..
- Marialuluf1 σε ψηφιζω! θεωρω οτι εσυ εισαι μια απο τους δολοφονους!
- Επομενη πολυ υποπτη ειναι η Zotica και η Αννα..Πολυ κοντρα που σημαινει 2 πραγματα 1) το παιζουν και καλα κοντρα αλλα την ιδια στιγμη ολο αυτο ειναι καμουφλαζ 2) μια ειναι η δολοφονος και η αλλη το τσιρακι..
Σε παρακαλώ, είναι z0itCa...
Δεν είναι προσωπική κόντρα, απλά οι κινήσεις της Άννας με προβληματίζουν.. Άλλωστε δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν σας, αν ωστόσο νιώσετε ότι περνάω τα όρια σας παρακαλώ να μου το πείτε...
Όπως κάτι αντίστοιχο μπορεί να σημαίνει η δική σου υπεράσπιση στην Άννα, ωστόσο δεν το έκανα μεγάλο θέμα έτσι δεν είναι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Καλή μου δυστυχώς τα μπερδεύεις πάρα πολύ.... Ο δολοφόνος ωφελείται από την αποκάλυψη του ρουφιάνου και όχι του τσιρακίου... Αν ήμουν δολοφόνος γιατί να ήθελα να βγάλω έξω το τσιράκι μου???
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
(ω ναι πέταξα κοτσάνα )
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
(ω ναι πέταξα κοτσάνα )
ΑΑΑΑΑ Αυτό είναι το πρώτο απόσπασμα της εισαγωγής των αρχαίων που θα κάνω αύριο στο φροντιστήριο...
Επίτηδες δεν το είπες????
mariza_93
Δραστήριο μέλος
την ωρα που εβαλα το ποστ με τις ψηφους ηταν 8! αρα αυτο το ποστ σου εγινε μετα τις 8 οπου ειχε ληξει και η ψηφοφορια! αρα δεν γινεται καμια αλλαγη στις ψηφους.......θα μας πει και ο φοκος!αλλαζω την ψηφο μου σε roseberry κινητε πολυ περιεργα... και ολη αυτη η σταση της μου φαινετε υποπτη...
μια απο τα ιδια και εσυΕγω ψηφιζω Morelo γιατι ειναι ο μονος που ψηφησε τον tsarachaf(καπως ετσι) στο ακυρο χωρις καποια αφορμη και μου φαινεται αρκεται υποπτο αυτο....
λογικα μετραει....η ψηφος του νεκρου μετραει?? και εκεινος δεν εχει βγει απο την λιστα και εχει μπει στην λιστα αποχωρησεων?
θα μας πει ο φοκος!
mariza_93
Δραστήριο μέλος
λογικα ισχυει αυτο που ειχα κανει εγω......αλλα για ακρίβεια περιμενουμε να ερθει ο φοκος!Παιδια δειτε λιγο το ποστ μου πριν με τελικους ψηφους ελπιζω να μην εκανα λαθος αλλα ελεγξτε καλου κακου...
MissKit
Επιφανές μέλος
ΑΑΑΑΑ Αυτό είναι το πρώτο απόσπασμα της εισαγωγής των αρχαίων που θα κάνω αύριο στο φροντιστήριο...
Επίτηδες δεν το είπες????
Μην κλαις.. Σου μιλάει ομοιοπαθούσα. Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια (που λέει κι ο Ματιάμπα) κι ακόμη τα θυμάμαι με νοσταλγία, και κάνω και καμιά επανάληψη να μην τα ξεχάσω, γιατί μου άρεσαν πολύ.
Μαντάρα τα κάναμε με τις ψήφους πάντως
maria_lulu
Επιφανές μέλος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
λογικα η marialuluf1 φευγει....εκτος και αν δεν μετρήσει η ψηφος του foreverfreak (μπορει να το γραψα και λαθος).....υπομονη μεχρι να ερθει ο φοκος!
MissKit
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Μην κλαις.. Σου μιλάει ομοιοπαθούσα. Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια (που λέει κι ο Ματιάμπα) κι ακόμη τα θυμάμαι με νοσταλγία, και κάνω και καμιά επανάληψη να μην τα ξεχάσω, γιατί μου άρεσαν πολύ.
Μαντάρα τα κάναμε με τις ψήφους πάντως
Ε καλά... Κλασσικά...
Άμα λείπει ο άντρας από το σπίτι!!!
Αχ... δεν ξέρω.. Από την μία ενθουσιασμένη που επιτέλους είμαι Γ Λυκείου, από την άλλη όμως άγχος...
Αλλά θα το ξεπεράσω, που θα μου πάει...
ναι, αλλα ειχαμε ισοψηφια... και μαλλον περιθοριο για αλλη μια ωρα...
Φαντάζομαι την αγωνία σου...
mariza_93
Δραστήριο μέλος
να διαβαζει εκατο ποστ!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλώ, είναι z0itCa...
Δεν είναι προσωπική κόντρα, απλά οι κινήσεις της Άννας με προβληματίζουν.. Άλλωστε δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν σας, αν ωστόσο νιώσετε ότι περνάω τα όρια σας παρακαλώ να μου το πείτε...
Όπως κάτι αντίστοιχο μπορεί να σημαίνει η δική σου υπεράσπιση στην Άννα, ωστόσο δεν το έκανα μεγάλο θέμα έτσι δεν είναι??
Eχεις το ελευθερο να σε προβληματιζουν.. Εγω ποτε υπερασπιστικα την Αννα?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ μπορεί να είσαι αθώα αλλά δεν είμαι σίγουρη... Σε βολεύει πάντως να υποψιάζομαι περισσότερο τα κορίτσια...
Με μπερδέψατε!
Ροζ Πάνθηρα με λαμβάνεις?? I need a backup..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.