maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η maria_lulu: #321 12-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που είσαι φυλακή. Μπορείς να μου δώσεις το κουνελάκι σου; Στην φυλακή που μπήκες δεν επιτρέπονται ζωάκια. Click για ανάπτυξη... τα 9 κουνελακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:51 Η aporw έγραψε: #322 12-08-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω δεν ψηφησα αρνητικα πουθενα! και συνεχεια οτι κανω σε ενοχλει! ενα απλο εμοτιονς εβαλα και χαλας το κοσμο... Click για ανάπτυξη... πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:56 Η maria_lulu: #323 12-08-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Click για ανάπτυξη... 1ο δεν ειμαι στην τσιτα επειδη εφυγα, ενα παιχνιδι ειναι! απλως εσυ λιγο το παρατραβας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:00 Ο tsarachaf: #324 12-08-10 12:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: 2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit Click για ανάπτυξη... Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι; Click για ανάπτυξη... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:03 Ο fockos έγραψε: #325 12-08-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που είσαι φυλακή. Μπορείς να μου δώσεις το κουνελάκι σου; Στην φυλακή που μπήκες δεν επιτρέπονται ζωάκια. Click για ανάπτυξη... τα 9 κουνελακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:51 Η aporw έγραψε: #322 12-08-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω δεν ψηφησα αρνητικα πουθενα! και συνεχεια οτι κανω σε ενοχλει! ενα απλο εμοτιονς εβαλα και χαλας το κοσμο... Click για ανάπτυξη... πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:56 Η maria_lulu: #323 12-08-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Click για ανάπτυξη... 1ο δεν ειμαι στην τσιτα επειδη εφυγα, ενα παιχνιδι ειναι! απλως εσυ λιγο το παρατραβας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:00 Ο tsarachaf: #324 12-08-10 12:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: 2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit Click για ανάπτυξη... Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι; Click για ανάπτυξη... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:03 Ο fockos έγραψε: #325 12-08-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω δεν ψηφησα αρνητικα πουθενα! και συνεχεια οτι κανω σε ενοχλει! ενα απλο εμοτιονς εβαλα και χαλας το κοσμο... Click για ανάπτυξη... πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 11:56 Η maria_lulu: #323 12-08-10 11:56 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Click για ανάπτυξη... 1ο δεν ειμαι στην τσιτα επειδη εφυγα, ενα παιχνιδι ειναι! απλως εσυ λιγο το παρατραβας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:00 Ο tsarachaf: #324 12-08-10 12:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: 2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit Click για ανάπτυξη... Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι; Click για ανάπτυξη... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:03 Ο fockos έγραψε: #325 12-08-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις! Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι! Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου! Click για ανάπτυξη... 1ο δεν ειμαι στην τσιτα επειδη εφυγα, ενα παιχνιδι ειναι! απλως εσυ λιγο το παρατραβας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:00 Ο tsarachaf: #324 12-08-10 12:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: 2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit Click για ανάπτυξη... Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι; Click για ανάπτυξη... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:03 Ο fockos έγραψε: #325 12-08-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: 2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit Click για ανάπτυξη... Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι; Click για ανάπτυξη... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:03 Ο fockos έγραψε: #325 12-08-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τα 9 κουνελακια... Click για ανάπτυξη... Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:06 Ο fockos έγραψε: #326 12-08-10 12:06 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) misskit: rewial:misskit roseberry: misskit gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca Κλεοπάτρα tsarachaf misskit ψήφοι 3 misskit 1 zoitca Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp[/quote][/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η maria_lulu: #327 12-08-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια. Click για ανάπτυξη... 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:10 Η aporw έγραψε: #328 12-08-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Click για ανάπτυξη... Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:11 Η aporw έγραψε: #329 12-08-10 12:11 Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοκο τελικα θα ανοιξουν τα 2 θεματα που θα μιλανε οι πεθαμενοι και οι φυλακισμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:21 Ο fockos έγραψε: #330 12-08-10 12:21 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:23 Η Eileen έγραψε: #331 12-08-10 12:23 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια?? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται.... Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο tsarachaf: #332 12-08-10 12:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις... Click για ανάπτυξη... Μμμμμμμμμμ... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: 9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα... Click για ανάπτυξη... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:24 Ο fockos έγραψε: #333 12-08-10 12:24 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:26 Η maria_lulu: #334 12-08-10 12:26 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μμμμμμμμμμ... Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε??? Click για ανάπτυξη... τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:32 Ο tsarachaf: #335 12-08-10 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου? Click για ανάπτυξη... Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:33 Η maria_lulu: #336 12-08-10 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #337 12-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια... ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο... Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον... Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:47 Ο tsarachaf: #338 12-08-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανω βρε.... Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:48 Η maria_lulu: #339 12-08-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου. Click για ανάπτυξη... και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #340 12-08-10 12:49 Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδια να ανοιξουμε εκεινα τα θεματακια?? Βαριεμαι να μην μιλαω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.