maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τώρα που είσαι φυλακή. Μπορείς να μου δώσεις το κουνελάκι σου; Στην φυλακή που μπήκες δεν επιτρέπονται ζωάκια.
τα 9 κουνελακια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν ψηφησα αρνητικα πουθενα!
και συνεχεια οτι κανω σε ενοχλει! ενα απλο εμοτιονς εβαλα και χαλας το κοσμο...
πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις!
Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι!
Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
πρωτον που ειναι το συνεχεια? δευτερον ειπα την αποψη μου αν θες και σου επιτρεπεται συνεχισε να ποσταρεις οοοοτι θελεις και να ψηφιζεις και οοοοοτι θελεις!
Επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια θα σταματησω εδω..απλα θα πω..δεν ειμαι εγω στην τσιτα επειδη με διωξανε...αλλος ειναι!
Καλη συνεχεια πιτσιποπακια μου!
1ο δεν ειμαι στην τσιτα επειδη εφυγα, ενα παιχνιδι ειναι! απλως εσυ λιγο το παρατραβας...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
2.ειμαι αναμεσα σε tsarachaf (ωραιο nick) και misskit
Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια...
ενώ εκείνη είχε ψηφίσει τον τσαφ τσουφ Τυχαίο και πάλι;
ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο...
Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον...
fockos
Επιφανές μέλος
Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια.τα 9 κουνελακια...
fockos
Επιφανές μέλος
Ψηφίζετε μέχρι τις 8
Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα )
- misskit:
- rewial:misskit
- roseberry: misskit
- gianniskeeper
- mariza93: zoitca
- kleop
- Janewin
- Morelo
- Zoitca
- Κλεοπάτρα
- tsarachaf misskit
3 misskit
1 zoitca
Αποχωρήσεις:
- foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες)
- athene (τα ίδια)
- aporw πολίτης
2 Goseithor έμεινες από απουσίες
2 athene έμεινες από απουσιές
1 Kλεοπάτρα
1 Morelo
1 zoitca
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Παρακσευή του mvp[/quote][/quote]
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα εμένα μου αρέσουν τα ζωάκια.
9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
ε οχι και τσαφ τσουφ... Αντε μην αρχισω τα τσαφ τσουφ στο αγριο και γινει κανας χαμος εδω μεσα... Αν ειναι τοσο δυσκολο το tsarachaf λεγετε με Ακριβο...
Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
9 κουνελια,1 σκυλο, 7 χαμστερ, 3 ινδικα χοιριδια, 2 παπαγαλους, 2 ψαρια! αυτα τα λιγα...
Θα πάρω τα κουνέλια και τα ψάρια. Τα αλλα να τα μοιραστουν οι άλλοι.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Μμμμ πειραζει που εγω δεν καταλαβα τιποτα απο την βοηθεια??
Δεν είναι κάτι... Απλά μετά από αυτό νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται....
Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη και δεν θα ήθελα να σας πω Ράδιο Άρβυλα.....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ποσο μ'αρεσει οταν αγριευεις...
Μμμμμμμμμμ...
Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε???
fockos
Επιφανές μέλος
ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ρόδου η εύρεση.... μιας ανθρώπινης καρδίας στην παραλία της Αφαντού. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γίνεται ανάλυση DNA στο εγγληματολογικό υπεσύγχρονο εργαστήριο και θα έχουμε ταυτοποίηση στις 13:00.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μμμμμμμμμμ...
Εγω θελω τα χαμστερ!!! Γιατι το δικο μου πεθανε???
τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου?
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
τωρα μας ρωτας αν πεθανε το δικο σου?
Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οχι... Απλα ξεχνιεμαι και βαζω ερωτηματικα...
MissKit
Επιφανές μέλος
Thnx!!! Και για την υποψια και για τα καλα σου λογια...
Κι επειδη και με εκνευρισες αναφορικα με το nick μου αλλα και μου μοιαζεις αρκετα με δολοφονο που ξεκινησε ανετα αλλα αρχιζει και αγχωνεται και κινδυνευει να καρφωθει παρε μια ψηφο κι απο μενα...MissKit, λοιπον...
Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Πλακα κανω βρε....Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου.
Εκτος απ'οτι την ψηφισαμε κι εφυγε πρωτη πρωτη???
maria_lulu
Επιφανές μέλος
και οπως ειπαν πιο πανω δεν δεινουν βαση! και ηθελα να δω τι γινετε αμα πατησω αρνητηκη ψηφο! παντως ειχε πλακα πιο πολυ το εκανα γιατι βαριομουν! αμα θες βαλλε και σε εμενα αρνητικους ψηφους! δεν εχω προβλημα!Εντάξει. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλούσε, έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα. Επίσης marialuluf1 τι σου κάναμε και μας έχεις ταράξει στις αρνητικές; Και μην πεις δεν ήμουν εγώ. Καρφώθηκες μόνη σου.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.