Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά η σύνδεσή μου έχει -προφανώς!- πρόβλημα
Για μπλόφα με κατηγόρησες και ότι αποκρύπτω την πραγματική μου ταυτότητα.
Ωστόσο, με λίγη μόνο σκέψη θα δουν και οι υπόλοιποι νομίζω τι πραγματικά συμβαίνει...
μπορει να γλυτωσες την πρωτη φορα αλλα θα σε φτιαξω και σενα
1) Στο παραπάνω πέρα από την ξεκάθαρη απειλή, δείχνεις μία τόσο μεγάλη ανεδαφική σιγουριά ότι θα παραμείνεις στο παιχνίδι, κάτι για το οποίο κανείς μας δεν είναι σίγουρος αφού οι δολοφόνοι καραδοκούν. Αλλά εσύ τόσο σίγουρα και αβίαστα λες ότι έμμεσα ότι θα παραμείνεις, άρα δεν κινδυνεύεις από τους δολοφόνους.. Αυτό θα συμβαίνει γιατί προφανώς είσαι μία από αυτούς!!!
2) Περνώντας τώρα στην ξεκάθαρη απειλή....
Όπως είπε ο φαντασμένος, για να δείχνεις τέτοια αυτοπεποίθηση, δυο ενδεχόμενα υπάρχουν. Είτε έχεις δυνατά επιχειρήματα είτε είσαι δολοφόνος!
Δυνατά επιχειρήματα δυστυχώς μέχρι τώρα δεν παρουσιάζεις αλλά στηρίζεσαι σε "γαμώτα" και κυριολεκτικά αβάσιμες υποψίες.. Άρα καταλήγουμε και πάλι στο συμπέρασμα ότι είσαι μία δολοφόνος...
3) Υπογράφεις συνεχώς, ως Αστυνόμος Μπέκας, δηλαδή υπερασπιστής των πολιτών και διώκτης των δολοφόνων, ενώ από τα πρώτα δύο που είπα, καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Καταλήγεις δηλαδή εσύ να μπλοφάρεις (πράγμα για το οποίο κατηγορείς μόνο με ισχυρισμούς και όχι αποδείξεις εμένα) και να χρησιμοποιείς την βιτρίνα του Αστυνόμου, σαν προπαγάνδα για να καλύψεις το πραγματικό σου προσωπείο.
Ταυτόχρονα, κατηγορείς εμένα χρησιμοποιώντας μόνο δικούς σου αβάσιμους ισχυρισμούς, στηρίζοντάς τους σε κάτι που τόσο φυσικά και αβίαστα βγήκε στο λόγο μου μία μόνο φορά, σε αντίθεση με το προμελετημένο και συνεχώς επαναλαμβανόμενο "Αστυνόμος Μπέκας!" Έτσι λοιπόν, προσπαθείς να στρέψεις όλη την προσοχή επάνω μου για να περάσεις εσύ απαρατήρητη, ενώ έχεις και άλλο κέρδος, αφού βγάζοντας εμένα μέσω ψηφοφορίας βγάζεις μία παίκτρια που έχει καταλάβει τι είσαι, έχει εμπεριστατωμένη άποψη και δυνατά επιχειρήματα!! Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια που λέμε...
δεν εχω τυχαια το ονομα Aquaforte στην γειτονια
όντως δεν το έχεις τυχαία αυτό στη γειτονιά του Παλέρμου- Σαντορίνης.. Μήπως επειδή τους
καθαρίζεις όλους??
Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους, εμένω στην ψήφο μου, την οποία δίνω μετά από ώριμη και λογική σκέψη στηριζόμενη σε επιχειρήματα...