Πραγματικα με εστειλε αδιαβαστο η ψηφος σου proudqueen, οχι βεβαια οτι δεν το περιμενα (σε αυτη τη φαση ολοι ειμαστε υποπτοι), αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το γιατι... Το μονο που εχω να προτεινω, και οποιος θελει με ακουει, ειναι να μην ψηφιζουμε ετσι απερισκεπτα και να ακουσουμε πρωτα τις γνωμες ΟΛΩΝ!! Οπως πολυ σωστα ειπες, πλεον ο ρουφιανος εχει την ευκαιρια να μιλησει χωρις φοβο, εμμεσα παντα, και θα μπορουσε να μας δωσει καποιες κατευθυντηριες γραμμες... Εγω παντως ο,τι και να γινει εχω τη συνειδηση μου καθαρη και αυτο μου φτανει!! Πραγματικα σε καθε φαση του παιχνιδιου προσπαθουσα να βρω μια εξηγηση που να φανταζει λογικη και δεν πηγαινα με βαση αυτο το περιβοητο ενστικτο (για ποιον χτυπαει η καμπανα αραγε??)... Ακομα και οταν καναμε λαθη (γιατι σαν ομαδα καναμε πολλα), προσπαθουσα να επανορθωσω (για παραδειγμα τραγικο λαθος θεωρω τελικα την αποχωρηση της Λοβ)!! Βεβαια οταν μιλας πολυ γινεσαι ο ευκολος στοχος, αλλα καποιος πρεπει να παρει και ορισμενες πρωτοβουλιες σε αυτο το παιχνιδι... Τεσπα, δεν προκειται να το αναλυσω αλλο το θεμα!! Εγω το μονο που εχω να προτεινω ειναι να ψαξετε τις σελιδες του παιχνιδιου απο την αρχη και να βγαλετε τα συμπερασματα σας... Με βαση λοιπον, ολα τα παραπανω, ψηφιζω τη CiNeFiL, με μεγαλη αγαπη παντα και αρκετη σιγουρια!! Απο την αρχη του παιχνιδιου ψηφιζε ατομα με βαση το ενστικτο της και ΟΥΤΕ μια φορα δεν τεκμηριωσε την αποψη της... Αυτο σιγουρα ειναι υποπτο, αλλα περα απο αυτο και "ανεντιμο", γιατι σε περιπτωση που ειναι ο δολοφονος δε μας αφησε το περιθωριο να αναγνωρισουμε τα λαθη της και να την ψηφισουμε!! Δε λεω, ωραια τακτικη, αλλα ετσι χανεται και η μαγεια του παιχνιδιου... Επισης, εξακολουθω να στηριζομαι σε αυτο που ειχα αναφερει παλιοτερα, για το τριπτυχο kleop (τσιρακι), despoina και CiNeFiL (δολοφονοι)!!