Σωστα μετρησες... Καταρχας να πω ενα μεγαλο μπραβο στα ατομα που φροντισαν να με βγαλουν απο τη μεση, καθως ξεφορτωθηκαν εναν εξαιρετικα επιμονο παιχτη, που δε θα σταματουσε την πολυλογια, μεχρι να βρει τους 2 δολοφονους!! Οσο για τους πολιτες που τυχον με ψηφισαν, το κριμα στο λαιμο τους και ας φροντισουν να τα πανε καλυτερα απο εδω και περα, γιατι θελω να ειμαι με την ομαδα των νικητων

... Και τωρα στο ζουμι της υποθεσης: Η μαρω ηταν απο τους πρωτους που μιλησαν, αφησε ενα ευλογο χρονικο διατημα χωρις να μιλησει και μετα προσπαθησε να με "υπερασπιστει", καταγγελοντας σκευορια!! Ο Ρασκαλ, επειδη στα προηγουμενα παιχνιδια, απ'οσο τουλαχιστον καταλαβα, μιλουσε παντα πρωτος, εκανε το ιδιο και τωρα, για να αποτιναξει τις υποψιες απο πανω του... Αυτα ηταν τα δικα μου συμπερασματα και πιστευω πως καταλαβατε τις υποδειξεις μου!! Αν τελικα πετυχω τον εναν η και τους δυο, θελω τιμητικο βραβειο

... Αν εχω πεσει εντελως εξω, σορρυ, αλλα τι αλλο να υποθεσω απο τον πρωτο γυρο??
Την καληνυχτα γλυκα μου εγκληματα...
Υ.Γ:Περιμενω συντομες οδηγιες για τα νεα μου καθηκοντα. Ρολους, τι ακριβως πρεπει να κανω κ.τ.λ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.