Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Tην/τον(δεν εχω καταλαβει ακομα) φορεβερφρικ την/τον εχουν ψηφισει αλλοι δυο εκτος απο μενα! Αλλα εσυ ψηφιζεις εμενα και ολο χαρα μαλιστα!Όσοι ψήφισαν τον foreverfreak είναι οι δολοφόνοι!!!Αρα ρασκαλάκο καλά εκανα και σε ψήφισα!
Μηπως ξερεις κατι παραπανω απ'τους υπολοιπους;
(ε δολοφονα Μαρω;)
Τον φορεβερφρικ τον ψηφισα εντελως τυχαια και με κανενα κριτηριο λογω πρωτου γυρου και ημουν και ο πρωτος που τον ψηφισε. Δεν γνωριζα απο πριν οτι θα πεσουν κι αλλοι επανω του για να βγει!! Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι και κατι αλλα επειδη παντα προσπαθουσα απ'το πρωτο γυρο να βγαλω ενα συμπερασμα για το ποιος ειναι ο δολοφονος και ποιος οχι, παντα ετρωγα τα μουτρα μου και ημουν και ο πρωτος που τη πληρωνε στο τελος!!
Υγ Εγω φταιω που συμμετεχω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Υ.Γ: Ειμαι Ο foreverfreak...
Y.Γ: Δε συμμετειχα γιατι ημουν στη σχολη.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- foreverfreak -->Μάρω
- jrot6 --> love_angel
- Κακή Επιρροή
- love_angel --> foreverfreak
- Μάρω -->rascal_gd
- mindcircus
- Myrtle --> foreverfreak
- pitg21 --> Μάρω
- rascal_gd --> foreverfreak
- Resident Evil -->Vkey
- Vkey --> jrot6
3 foreverfreak
2 Μάρω
1 jrot6
1 love_angel
1 Vkey
1 rascal_gd
====άμα δείτε κανά λάθος...διορθώστε το
Απουσίες
1 mindcircus
1 Κακή Επιρροή
Αποχωρήσεις
1. foreverfreak - Ψηφοφορία --> ?????
Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε.
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
=====================
freak ναι αν εχω μετρήσει σωστά λες τελευταία λόγια όποτε νιώθεις έτοιμος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Την καληνυχτα γλυκα μου εγκληματα...
Υ.Γ:Περιμενω συντομες οδηγιες για τα νεα μου καθηκοντα. Ρολους, τι ακριβως πρεπει να κανω κ.τ.λ...
Noisette
Περιβόητο μέλος
Και τωρα στο ζουμι της υποθεσης: Η μαρω ηταν απο τους πρωτους που μιλησαν, αφησε ενα ευλογο χρονικο διατημα χωρις να μιλησει και μετα προσπαθησε να με "υπερασπιστει", καταγγελοντας σκευορια!!
Και το ευχαριστώ που σε υπερασπίστηκα είναι να με ψηφίσεις;;;;;;
Ωραία λογική!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Είμαστε που είμαστε λίγοι... Μην τελειώσουμε στους 2 γύρους...
Αλήθεια τι γίνεται τώρα μέχρι αύριο που θα μάθουμε τι ιδιότητα είχε ο φρικιός;;;
mindcircus
Περιβόητο μέλος
(να ψηφισω απο τωρα για την επομενη φορα μη το ξεχασω παλι?)\
(πως τα λεω ετσι η ατιμη?)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και για αύριο:
Λίστα για Πέμπτη 15/04/10
- jrot6
- Κακή Επιρροή
- love_angel
- Μάρω
- mindcircus
- Myrtle
- pitg21
- rascal_gd
- Resident Evil
- Vkey
Ψήφοι
====άμα δείτε κανά λάθος...διορθώστε το
Απουσίες
1 Κακή Επιρροή
1 mindcircus
Αποχωρήσεις
- foreverfreak - Ψηφοφορία --> ?????
- ?? - Δολοφονία --> ?????
- ?? - Ψηφοφορία --> (αποκάλυψη ιδιότητας)
- ?? - Δολοφονία --> (αποκάλυψη ιδιότητας)
- ?? - Ψηφοφορία --> ?????
- ?? - Δολοφονία --> ?????
- ?? - Ψηφοφορία --> (αποκάλυψη ιδιότητας)
- ?? - Δολοφονία --> (αποκάλυψη ιδιότητας)
- ?? - Ψηφοφορία --> ?????
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ζητώ συγγνώμη που δεν ψήφισα χτες .... έχω ξεσυνηθίσει και γενικώς έχω ξεσυνηθίσει να είμαι 24/7 στο στέκι
Με βάση τα όσα διάβασα ως τώρα, ο forevafreak ήταν μάλλον το ευκολάκι για χτες...
όμως δε μου αρέσει καθόλου η στάση της Vkeys και ο τρόπος που ψήφισε στον πρώτο γύρο
Πολύ σπασμοδικός, πολύ άσχετος για έμπειρο παίχτη. Λιγομίλητη όπως πάντα όταν κάτι δεν πάει καλα
Οπότε από μένα για την ώρα Vkey... αν ζω μετά το μεσημέρι, ξαναματαβλέπουμε
Noisette
Περιβόητο μέλος
Πολύ σπασμοδικός, πολύ άσχετος για έμπειρο παίχτη. Λιγομίλητη όπως πάντα όταν κάτι δεν πάει καλα
Οπότε από μένα για την ώρα Vkey... αν ζω μετά το μεσημέρι, ξαναματαβλέπουμε
Σαν να έχεις δικιο!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ψηφίζω Vkey και πάλι.
Αν ζω μετά τη δολοφονία, λογικά θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα κατά τις 3 για να αναλύσω τη σκέψη μου.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ειμαι ζωντανος μετα τις 13.00 το ξανασκεφτομαι πιο καλα..
Noisette
Περιβόητο μέλος
Προς το παρων ψηφιζω Μαρω,γιατι μου φανηκε σαν να θελει να πιαστει απο τον ψηφο της ΚΕ και να δημιουργησει ρευμα προς vkey..
Αν ειμαι ζωντανος μετα τις 13.00 το ξανασκεφτομαι πιο καλα..
Κακοήθειες!! Και με τον Πετρο συμφωνω για αυτό που είπε με την μάιντ...
Γενικά παιζουν πολλάαα σεναρια στο μυαλο μου...Αλλα που θα παει...θα τα βρω!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Προς το παρόν δεν ψηφίζω καθόλου γιατί εξίσου ύποπτη μου φαίνεται και η έτερη Βίκυ που δεν έχει πει σχεδόν τίποτα από χθες! Θα επανέλθω όταν τα ξεκαθαρίσω λίγουλάκι...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Myrtle... πότε δλδ σκέφτεσαι να ψηφίσεις; Μετά τη μία;
Α παιδιάααααα! Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά! Πρέπει να ψηφίσουμε για αποχώρηση μέχρι τη μία;
Σχωράτε με αλλά είμαι ολίγον τι άσχετη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.