fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:07 Η fantasmenos: #361 12-10-09 20:07 Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η Resident Evil: #362 12-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ο pitg21 ήταν το τσιράκι σας, αλλά τον φάγαμε γρήγορα. Ήξερα τον pitg21 και τη Neraida, τουτέστιν ήμουν ο ρουφιάνος. Αυτά τα ονόματα που ήξερα δεν με βοήθησαν καθόλου. Η νοσοκόμα μας μένει.. Αυτό το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε εσένα.. ήταν η αναζήτηση των αόρατων δολοφόνων. Click για ανάπτυξη... δεν μου πήγε στο μυαλό ο Pit αν και θα έπρεπε ΤΟ ΞΕΡΑ ΓΜΤ ότι ήσουν ρουφιάνος! Έπρεπε να σε καρφώσω από την πρώτη μέρα αλλά αν είχα κάνει λάθος ήμασταν χαμένες από χέρι... Ο φάντα φταίει που επέμενε τόσο για Youki και εμένα που με έκανε από τη 2η μέρα να πιστεύω ότι είναι ο ρουφ και η Υouki το τσιράκι... γκρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η Ηρώ έγραψε: #363 12-10-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Click για ανάπτυξη... Εδώ είσαι ρε χαμένο κορμί; Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Ποιος ήταν η νοσοκόμα και ποιους έσωζε θα μας πει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Burp έγραψε: #364 12-10-09 20:10 η νοσοκόμα ήταν η angie_ann κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #365 12-10-09 20:13 Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η Resident Evil: #362 12-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ο pitg21 ήταν το τσιράκι σας, αλλά τον φάγαμε γρήγορα. Ήξερα τον pitg21 και τη Neraida, τουτέστιν ήμουν ο ρουφιάνος. Αυτά τα ονόματα που ήξερα δεν με βοήθησαν καθόλου. Η νοσοκόμα μας μένει.. Αυτό το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε εσένα.. ήταν η αναζήτηση των αόρατων δολοφόνων. Click για ανάπτυξη... δεν μου πήγε στο μυαλό ο Pit αν και θα έπρεπε ΤΟ ΞΕΡΑ ΓΜΤ ότι ήσουν ρουφιάνος! Έπρεπε να σε καρφώσω από την πρώτη μέρα αλλά αν είχα κάνει λάθος ήμασταν χαμένες από χέρι... Ο φάντα φταίει που επέμενε τόσο για Youki και εμένα που με έκανε από τη 2η μέρα να πιστεύω ότι είναι ο ρουφ και η Υouki το τσιράκι... γκρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η Ηρώ έγραψε: #363 12-10-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Click για ανάπτυξη... Εδώ είσαι ρε χαμένο κορμί; Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Ποιος ήταν η νοσοκόμα και ποιους έσωζε θα μας πει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Burp έγραψε: #364 12-10-09 20:10 η νοσοκόμα ήταν η angie_ann κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #365 12-10-09 20:13 Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ο pitg21 ήταν το τσιράκι σας, αλλά τον φάγαμε γρήγορα. Ήξερα τον pitg21 και τη Neraida, τουτέστιν ήμουν ο ρουφιάνος. Αυτά τα ονόματα που ήξερα δεν με βοήθησαν καθόλου. Η νοσοκόμα μας μένει.. Αυτό το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε εσένα.. ήταν η αναζήτηση των αόρατων δολοφόνων. Click για ανάπτυξη... δεν μου πήγε στο μυαλό ο Pit αν και θα έπρεπε ΤΟ ΞΕΡΑ ΓΜΤ ότι ήσουν ρουφιάνος! Έπρεπε να σε καρφώσω από την πρώτη μέρα αλλά αν είχα κάνει λάθος ήμασταν χαμένες από χέρι... Ο φάντα φταίει που επέμενε τόσο για Youki και εμένα που με έκανε από τη 2η μέρα να πιστεύω ότι είναι ο ρουφ και η Υouki το τσιράκι... γκρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η Ηρώ έγραψε: #363 12-10-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Click για ανάπτυξη... Εδώ είσαι ρε χαμένο κορμί; Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Ποιος ήταν η νοσοκόμα και ποιους έσωζε θα μας πει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Burp έγραψε: #364 12-10-09 20:10 η νοσοκόμα ήταν η angie_ann κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #365 12-10-09 20:13 Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Ναι, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου τώρα... Click για ανάπτυξη... Εδώ είσαι ρε χαμένο κορμί; Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Ποιος ήταν η νοσοκόμα και ποιους έσωζε θα μας πει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:10 Η Burp έγραψε: #364 12-10-09 20:10 η νοσοκόμα ήταν η angie_ann κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #365 12-10-09 20:13 Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η νοσοκόμα ήταν η angie_ann κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #365 12-10-09 20:13 Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα αμα δεν κερδιζαν και σε αυτό το γύρο οι πολίτες... ΡΕΖΟΥΛΙΝ θα φας ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ ξυλο.... Φαντασμενε...πες αλεύρι...η γιουκι σε γυρεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 20:26 Η fantasmenos: #366 12-10-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ο Ορκίζομαι ότι είναι η youki; Click για ανάπτυξη... Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, αφού είμαι άθεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Angie_Ann: #367 12-10-09 21:05 Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια φορά ήμουν και γω νοσοκόμα και με σκοτώσατε από τον πρώτο γύρο! Τι να πω! :-P Πάντως στον πρώτο γύρο έσωσα την...Ρέσιντεντ. Καλό βλαμμένο ήμουν και γω σ' αυτό το γύρο. :-P Τα συγχαρητήρια μου στη Ηρώ. Εξαιρετική δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:07 Ο rascal_gd: #368 12-10-09 21:07 O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O jrot ειναι. Ψηφιστε να τον βγαλουμε.. Eιμαι σγουρος. Νοιωθω μια απειλη απ'τη μερια του. Πρεπει να σωθουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο jrot6 έγραψε: #369 12-10-09 21:43 Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφιζω ρασκαλ.. Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. 3 δολοφονοι εκ των οποιων μονο η ρεζ επαιζε..Η vkey το επαιξε κλασσικη απουσα και τη νερι την δικαιολογω λογω του οτι δεν ηταν καλα.. Φαντ αγορι μου τι παιχνιδι ηταν αυτο?Τρελο ενστικτο στις υποψιες σου ειχες.. Αντε ευχομαι το επομενο παιχνιδι να ειναι πιο δυναμικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Ο rascal_gd: #370 12-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Συγχαρητηρια στους πολιτες..Κερδισαμε στο πιο νεκρο και αχαρο παλερμο ολων των εποχων (τουλαχιστον απο τοτε που παιζω).. Click για ανάπτυξη... To Παλερμο τις τελευταιες μερες του παιχνιδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Vkey έγραψε: #371 12-10-09 22:07 'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Ημασταν τελείως άκυρες.... (μια φορά καταφέραμε και μιλήσαμε όλες μαζί...και η ρεζ η καημένη τα έκανε όλα ) Οπότε ένα μεγάλο συγνώμη που μιλούσα ελάχιστα αλλά δεν μπορούσα ξαφνικά να γίνω η ομιλητική Παιδιά ας είμαι η κλασσική άφαντη πολίτης...μου ταιριάζει καλύτερα νομίζω κι αν πω και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν θα με πάρετε στα σοβαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:27 Ο Πατρεύς έγραψε: #372 12-10-09 23:27 Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι υπήρξε το πιο αδιάφορο από όλα γιατί έγινε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον γύρο. Τέλος πάντων, ήμουν πράγματι το τσιράκι και καθώς ο ρουφιάνος το ήξερε και δεν πρόλαβα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, βγήκα αμέσως έξω. Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο ενδιαφέρον και να έχει περισσότερη συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #373 12-10-09 23:34 νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο αν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή σίγουρα θα ταν πιο ενδιαφέρον και αν έπαιζε και η νεράιδα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο rascal_gd: #374 12-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Burp: νομίζω πως βιαστήκαμε να το παίξουμε γιαυτό και βγήκε τόσο αδιάφορο.. Click για ανάπτυξη... Nαι. Ο jrot φταιει γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η love_angel: #375 12-10-09 23:55 τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα ποιοι ηταν οι δολοφονοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Η Burp έγραψε: #376 13-10-09 00:20 res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
res, neraida, vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η love_angel: #377 13-10-09 00:25 παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παλι ολους τους βρηκα! η σιγουρια μου για τη γιουκι μαρεσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.