Όπως μόλις με ενημέρωσαν από το ΚΑΤ,
η νοσοκόμα έσωσε το θύμα. Ο Διευθυντής μάλιστα μου 'πε ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο skilled νοσοκόμα εδώ και 5 χρόνια.
When the fail is so strong, one facepalm is not enough...
γαμάει και δέρνει η νοσοκόμα συγχαρητήρια όποιος/α κι αν είσαι! [και επίσης "σκοτώνω" να μάθω ποιούς έχεις σώσει!]
Πως μας προέκυψε η Αντζυ δεν μπορώ να το καταλάβω. Ειλικρινά...!!!
Ner και nini σας είχα για αθώες, θα αρχίσω να αναθεωρω.
Προφανώ η Ρεζ θα αλλάξει και θα ψηφίσει Αντζυ για να σωθεί και η Φοιβη μαλλον δεν θα το παρει πανω της να καθορίσει αποτέλεσμα. Και κάπως έτσι θα σωθεί η Ρεζουλιν. Το μόνο που μας σώζει είναι να έχουν κάνει λάθος μαντεψιά.
Φευγω και πάω για καφέ. Δεν νομίζω να γυρίσω ως τις 8. Καλή μας τυχη.
Τώρα άμα σου πω εγώ το κατάλαβα ψέμματα θα σου πω. Τέσπα τι να πω... Αν τολμήσω να ψηφίσω την angie θα μου πείτε ότι είμαι δολοφόνος. Αν ΔΕΝ την ψηφίσω θα μου πείτε ότι είμαι ΣΥΝδολοφόνος. Η φίλη μου η Youki ξεχνάει ότι οι lοve σώθηκε έτσι 4 φορές και τη θεωρεί αθώα αλλά εμένα (που δεν σώζομαι κιόλας) που ενδέχεται να σωθώ μία φορά με θεωρεί ένοχη. Τι άλλο παράλογο να ειπωθεί δλδ!?!?!?!
Επίσης, αν μπορεί κάποιος και θυμάται ας μου πει: ΑΝ ο δολοφόνος έχει κάνει λάθος τότε μαθαίνουμε ποιό όνομα είχε δώσει ως ρουφιάνου?
Αλλάζω σε
Angie-Ann ώστε αν παρελπίδα ΔΕΝ τελειώσει το παιχνίδι σήμερα και εφόσον εχουν απομείνει 2 δολοφόνοι μέσα (άρα το βράδυ μείνει μόνο ένας) να δείτε τη δευτέρα την ιδιότητα μου και να 3εσκαλώσετε επιτέλους και να κυνηγήσετε τον
αληθινό τελευταίο δολοφόνο.
(προφανώς θεωρώ ότι εκτός από τη Βurb έχει φύγει τουλάχιστον άλλος ένας δολοφόνος)
τα παραπάνω προφανώς ισχύουν εφόσον
δεν βγω σήμερα τελικά (που δεν το βλέπω)
Έφυγα, και μάλλον δεν θα προλάβω να επιστρέψω πριν τις 8.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.