youki, αν είσαι οτιδήποτε από τα "πολίτης", "νοσοκόμα", "ρυφιάνος", το μόνο που σου ζητάω είναι αύριο μετά τις 8 (που θα έχετε κάνει τη "σοβαρή" κίνηση να με βγάλετε) να βάλεις στους υπολογισμούς σου για τους εναπομείναντες παίκτες να μην ισχύουν οι αηδίες (είμαι τσιράκι ή δολοφόνος) που διαδίδεις για μένα.
Την ίδια παράκληση απευθύνω και στους υπόλοιπους παίκτες που έχουν κάποιο από τους παραπάνω 3 ρόλους.
Τίποτα άλλο.
Όποιος θέλει να ξεκουνήσει το κεφάλι του και να δει πέρα από το σενάριο που έπλασε στο μυαλό του ας το κάνει.
--Από τη στιγμή που μου τη λές επειδή είπα "για την μπουρμπ δεν ξέρω τι είναι" και αποδεικνύεται δολοφόνος, συγγνώμη αλλά ένας πολίτης μόνο να
μαντέψει μπορεί αν ΔΕΝ ειναι ο ρουφιάνος. Αφού λοιπόν εγώ λες ότι ΕΠΡΕΠΕ να
ξέρω τι είναι η μπουρμπ και να μην έχω αμφιβολία, αλλιώς είμαι δολοφόνος.. ε τι άλλο να πω δλδ?
Ποιός προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματα όπως ναναι για να του βγουν τα πράγματα όπως τον βολεύουν? Let me guess.. YOU!
Το γιατί η Love είναι δολοφόνος είναι απλό το έχω αναλύσει και ειδικά εσύ θα έπρεπε να το θυμάσαι (τελικά άλλος το έπαθε το εγκεφαλικό

), μιας και σε
2 γύρους στο παρελθόν (στον ένα ήμουν η ίδια μια από τους 2 δολοφόνους σε αυτη την κατάσταση) όταν ο χαμός γινοταν ανάμεσα σε 2 δολοφόνους σκοτώναν τον ένα ώστε να ΜΗΝ φανεί η ιδιότητα (ούτε να κινδυνέψει σε επόμενο γύρο για να το γυρίσουν όπως θέλουν την κρυφή ιδιότητα) αφενός και ελπίζοντας σε αλλαγή ψυχολογίας για τον άλλο δολοφόνο από την άλλη.
========
Λοιπόν ξέρεις κάτι ρε Youki? Tην τελευταία φορά που μου την "έπεφτες" έτσι σε παλέρμο και με έβαζες να εξηγώ τα αυτονόητα για τακτικές με τις οποίες και η ίδια έχεις συμφωνήσει ή η ίδια έχεις αναλύσει στο παρελθόν ήσουν...τσιράκι.
Σόρρυ λοιπόν, αλλά δεν θα παίξω άλλο το παιχνίδι σου. Λόγω ρόλου είμαι εντελώς
μόνη στην υπεράσπιση μου και είναι κουραστικό να λές αυτονόητα πράγματα σε ανθρώπους που
κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, και όποιος πολίτης θέλει ας το δει μόνος του αυτό.
Αυτά από μένα. Πάω να δω heroes
edit. Επίσης άλλαξα γνώμη. Ψηφίζω
nininaou.