Καλά τα καταφέρατε λοιπόν. Παρακολουθώ εδώ και ώρα τι γίνεται χωρίς να παρεμβαίνω ούτε με ποστ ούτε ψηφίζοντας. Απλά παρακολουθώ, για να δω αντιδράσεις. Και τριγυρνάνε διάφορα στο μυαλό μου.
Ακολουθεί ένα σύντομο (~!~) χρονικό για τη zanin και τις υποψίες προς αυτήν:
* H zanin πρωτοαναφέρθηκε ως ύποπτη από τη Youki (αιτιολόγηση: ένστικτο). Ο rascal λέει διακριτικά ότι εμπιστεύεται το ένστικτο της για αρχή. Η Youki τσινάει όταν το βλέπει αυτό και του τη λέει (όχι διακριτικά). Η zanin δηλώνει μπερδεμένη. H Νεράιδα της λέει ότι δεν βοηθάει με το να κάνει ποστ που απλά εκφράζουν τη σύγχυσή της. Η Ηρώ συμφωνεί με τη Νεράιδα και την μπαίνει κι άλλο στη zanin, λέγοντας στη Νεράιδα ότι και να ήθελε η zanin δε θα μπορούσε, αφού οι δολοφόνοι δυσκολεύονται να κατηγορήσουν άτομα. Η zanin ποστάρει το εμότικον που τρώει ποπ κορν. Στο καπάκι λέει ότι η Ηρώ της κάνει για νοσοκόμα. Η Ηρώ αλλάζει την ψήφο της από rascal σε zanin, επειδή θεωρεί ύποπτο το ότι μέχρι στιγμής η zanin δεν είχε πει ύποπτους και ήταν "όπου φυσάει ο άνεμος". Ο rascal μιλάει για το "ζανινάκι" και λέει ότι είναι πολύ χαλαρή. Η zanin ψηφίζει love και δηλώνει ότι δεν θα ξαναμιλήσει. Ο rascal ψηφίζει love και η Youki τον κατηγορεί ότι χέστηκε πάνω του που του τα'χωσε επειδή πιάστηκε από πάνω της για τη zanin. Μετά από σελίδες απουσίας της zanin, η Ηρώ την αναφέρει ξανά ως ύποπτη, επειδή ψήφισε στη δημοσκόπηση (για love - rascal), ενώ σιωπούσε στα ποστς. Η Nininaou αναφέρει ως ύποπτη τη zanin, αν ο rascal ήταν δολοφόνος, επειδή την υποστήριξε αρχικά. Η Ρεζ αναφέρει ως ύποπτη τη zanin και τη love. H Νininaou ψηφίζει love, λέγοντας ότι αν είναι αθώα θα είναι ύποπτη η zanin. H Ηρώ ψηφίζει zanin επιμένοντας ότι είναι ύποπτο το ρεύμα κατά της love (η οποία δεν ήταν δολοφόνος όπως πίστευε). Ο jrot ψηφίζει zanin επειδή ο pitg που'χε ψηφίσει δεν είχε ρεύμα. Η Nininaou ζητάει από την Ηρώ να εξηγήσει γιατί να ψηφίσει zanin. H Nininaou ψηφίζει zanin γιατί την προβληματίζει το ρεύμα κατά της love.
Αυτά μέχρι που μίλησε η love και ψήφισε Ρεζ και της την πέσαμε με το να της λέμε ότι αν είσαι πολίτης γιατί δεν ψηφίζεις zanin να σωθείς κτλ κτλ κτλ. Τα υπόλοιπα είναι πιο πρόσφατα.
Λοιπόν, το κεφάλι μου πονάει πλέον.
Η συμπεριφορά της Ηρούς για μένα είναι πολύ ύποπτη. Ήταν η μόνη που έλεγε και ξανάλεγε για τη zanin. Από την αρχή. Δεν ξέρω αν το έκανε χωρίς να το καταλάβει ή αν βρήκε ένα άτομο να θάψει και το κυνήγησε. Το να την θεωρώ ύποπτη μόνο γι'αυτό θα'ταν μάλλον αφελές. Της έχω ζητήσει να μου απαντήσει σε κάποια πράγματα δύο φορές και με αγνοεί. Αυτό είναι που με με ανησυχεί.
Επίσης, ο pitg είναι τοπ ύποπτος. Ήταν και πριν, αλλά έλεος.
Η Ρεζ δεν με πείθει για πολίτης σκέτος. Ακόμα σκέφτομαι τι μπορεί να είναι. Όταν μπαίνει κάνει τεκμηριωμένα ποστς αλλά σε κρίσιμες στιγμές. Δεν ξέρω αν είναι τα συμπεράσματά της ή αν προσπαθεί να αλλάζει τις ισορροπίες.
Θα ψηφίσω αύριο πρωί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.