Παιχνίδια στην παραλία!

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Έρχεται το καλοκαίρι...:yahoo:

Θα βγούμε πάλι στις παραλίες!...8)
Εσείς τι παιχνίδια παίζετε στην παραλία;
Beach volley, ρακέτες, φτιάχνετε πυργάκια, τάβλι, σκάκι (:confused:)?
Ή κάτι άλλο (στο νερό ή έξω)???

Μήπως δεν παίζετε τίποτα; Προτιμάτε να περνάτε αλλιώς την ώρα σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προς το παρόν καμιά μπάλα μέσα στο νερό, αλλά από του χρόνου θα παίζω το παιχνίδι "κυνηγάω το παιδί μου στη παραλία, κι αν το πιάσω, θα του βάλω σιδερένια μπάλα στα πόδια, να μην πηγαίνει πουθενά":P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μανιακή με νεροπίστολά, στρόματα ζώα και βουτιές μέσα στην τρύπα της κουλούρας, όποιος περάσει κέρδισε, μετά πάνε τα καστράκια ή οι τρύπες μέσα στην άμμο, ρακέτες και μπάτα φουσκωτή είμαι πολυάσχολη τι να κάνουμε;:P

Πάντως λατρέυω τις βλακείες μέσα και έξω απο το νερό, είναι ένας καλός τρόπος για καλό μάυρισμα και καλοπέραση:clapup:

Σε παραλία με κόσμο παίρνω το περιοδικάκι μου και κάθομαι και χαζεύω αυτούς που παίζουν στην παραλία, τα ζευγάρια που κάνουν βόλτα, τα παιδάκια που παίζουν με κουβαδάκια κλπ. Έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρείς τον κόσμο... :)

Σε παραλία ερημική παίρνω ένα βιβλίο και ξεχνάω πού βρίσκομαι, γι' αυτό και αρκετές φορές φεύγω κατακοκκινισμένη από τον ήλιο! :redface:

Όταν είμαι με φίλους μου, φτιάχνουμε καστράκια, παίζουμε ρακέτες ή απλά καθόμαστε εκεί που σκάει το κύμα. Όταν δε η παραλία έχει και βράχια, πάμε για εξερεύνηση :D

τάβλι :P και ρακέτες!!!!!!

μέχρι τώρα τάβλι, βόλεϊ κάνα περιοδικό
φέτος με τη μπέμπα μάλλον θα φτιάχνουμε πυργάκια ...

ΜΜΜΜ.....λοιπον...παιζουμε παιχνιδια με μπαλα οπως βολευ και αλλα ....και ρακετες σε αποσταση παντα απο τα ατομα που κανουν ηλιοθεραπεια,διοτι δεν ξερω και τοοοοσο καλα και την τελευταια φορα που επαιξα χωρις να το καταλαβω πηγε το μπαλακι στο κεφαλι καποιου 5 μετρα πισω μου :hmm:

Χμ εμένα μου αρέσει να παίζω διάφορα παιχνίδια με μπάλα μεσα στη θάλασσα...
ή εξω με την άμμο εφόσον έχει η παραλία!
οι ρακέτες δε με πολυενθουσιάζουν γιατί μετα από λίγο καίγονται τα ποδια μου..:redface:

Παίζω ρακέτες μέχρι να καώ και να μη μπορώ να κάτσω άλλο στον ήλιο.

Το μόνο που μου αρέσει να φτιάχνω και να παίζω στην παραλία είναι αυτό....

121324thumbmedium-1.jpg

Το τακα τουκα της ρακέτας οι φωνές και το volleyballμε εκνευρίζουν ειδικά όταν πέφτουν συνεχώς δίπλα σου...
Οκ φίλε πήγαινε πιο δίπλα
Οκ κι εγω δεν θα απλωσω την πετσέτα δίπλα στο φιλέ του volleyball...:P
Γιατι θόρυβο ακουω όλο το χρόνο αυτή τη στιγμή θέλω να χαλαρώσω....
Ευτυχώς έχω την ικανότητα να απομονώνω τους ήχους και να μην με ενοχλεί:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρακέτες (ανυπερθέτως)! Αλλά με μικρό μπαλάκι (σε μέγεθος για πινγκ-πονγκ), χρωματιστό, ελαφρύ, με δεξιοτεχνία και χάρη
tongue-1.gif
χωρίς κοπανώντας το να βγάζουμε όλου του χειμώνα το άχτι πάνω του, πάντα σε απόσταση ασφαλείας από τους συν-λουόμενους
wink-1.gif

Πάντα ένα λογοτεχνικό βιβλίο, πολλές φορές και σταυρόλεξο παράλληλα, σαν εναλλακτική.

2014_04_01_091747-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back