Nininaou
Διάσημο μέλος

Θα βγούμε πάλι στις παραλίες!...8)
Εσείς τι παιχνίδια παίζετε στην παραλία;
Beach volley, ρακέτες, φτιάχνετε πυργάκια, τάβλι, σκάκι (

Ή κάτι άλλο (στο νερό ή έξω)???
Μήπως δεν παίζετε τίποτα; Προτιμάτε να περνάτε αλλιώς την ώρα σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Πάντως λατρέυω τις βλακείες μέσα και έξω απο το νερό, είναι ένας καλός τρόπος για καλό μάυρισμα και καλοπέραση

kalypso
Περιβόητο μέλος

Σε παραλία ερημική παίρνω ένα βιβλίο και ξεχνάω πού βρίσκομαι, γι' αυτό και αρκετές φορές φεύγω κατακοκκινισμένη από τον ήλιο!

Όταν είμαι με φίλους μου, φτιάχνουμε καστράκια, παίζουμε ρακέτες ή απλά καθόμαστε εκεί που σκάει το κύμα. Όταν δε η παραλία έχει και βράχια, πάμε για εξερεύνηση

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

φέτος με τη μπέμπα μάλλον θα φτιάχνουμε πυργάκια ...
cookie
Νεοφερμένος

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

ή εξω με την άμμο εφόσον έχει η παραλία!
οι ρακέτες δε με πολυενθουσιάζουν γιατί μετα από λίγο καίγονται τα ποδια μου..

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Το τακα τουκα της ρακέτας οι φωνές και το volleyballμε εκνευρίζουν ειδικά όταν πέφτουν συνεχώς δίπλα σου...
Οκ φίλε πήγαινε πιο δίπλα
Οκ κι εγω δεν θα απλωσω την πετσέτα δίπλα στο φιλέ του volleyball...

Γιατι θόρυβο ακουω όλο το χρόνο αυτή τη στιγμή θέλω να χαλαρώσω....
Ευτυχώς έχω την ικανότητα να απομονώνω τους ήχους και να μην με ενοχλεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πάντα ένα λογοτεχνικό βιβλίο, πολλές φορές και σταυρόλεξο παράλληλα, σαν εναλλακτική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.