relax ρασκαλ, τα χουμε ξανα πει...
μονο εσυ ξερεις απο ποιοτητα.
relax...
Απλως εβλεπα δυο φοβερα αντιθετες εικονες οι οποιες δημιουργουσαν ενα εντονο κοντραστ(σε μενα, μπορει αλλος να μην ειδε τιποτα, δεν ξερω). Απ'τη μια η εικονα πανω στη σκηνη της καλογυαλισμενης ποπ, της 100% αμερικανικης κουλτουρας και μουσικης, τα προσεγμενα χορευτικα(αυτα ερχονται απ'τη κουλτουρα των μαυρων-καμια σχεση δηλαδη και παλι) και ολο αυτο το μεγαλο σοου ηταν λες και απευθυνοταν σε λαθος ατομα, σε λαθος κοινο. Σαν να εβλεπες τζαπα προσπαθεια και χορο πανω στη σκηνη για να διασκεδασει και να χαρει ο κοσμος. Απο κατω ολη η μπουζουκουχτυπημενη νεολαια(μες στις ακρες δηλαδη για να μη τους παιρνει κι ολους η μπαλα) να κοιτα με λιγο ενθουσιασμο, με λιγη αμηχανια και σε μερικα σημεια να προσπαθει να το διασκεδασει κι ολας(εκει εριξα γελιο

). Με τη πρωτη φορα που θα πανε Βερτη και θα ριξουν λουλουδια θα διαγραφει αυτοματα αυτο το event απ'το μυαλο τους..

Γιατι; Γιατι πολυ απλα ηταν κατι που δεν αναφεροταν σ'αυτους.
Ειμαι υπερ της ποιοτητας(καλα το καταλαβες λοβ) και θεωρω τη μπιγιονσε ως τη μεγαλυτερη ποιοτητα αυτη τη στιγμη στη ποπ! Κατι μου λεει ομως οτι η ιδιοσυγρασια της Μπιγιονσε και αυτου που αντιπροσοπευει ειναι πολυ μακρια απ'αυτη του Ελληνα για να ενθουσιαζεται τοσο πολυ ωστε να νομιζει οτι εγινε ξαφνικα κομματι της αμερικανικης και καλογυαλισμενης ποπ!! Λες και ακουγαμε απο προχθες μπιγιονσε.. Βρε παμε να ριξουμε κανα λουλουδι σε λεω. Ετσι κι αλλιως καποια πιτσιρικα θα ειναι εκει που θα τραγουδησει και μπιγιονσε πριν αρχισουν τα μεγαλα ονοματα..
ολοι πηγαν για τα καλογυαλισμενα μπουτια της(που και μενα μου αρεσουν δε λεω..

)...απο φωνη κορμαρα...και δεν ειναι ψηλη..το πολυ 168 ειναι...
Απο φωνη κορμαρα, και θα συμπληρωνα επισης.. Απο φωνη φωναρα!!!
απλα αυτη τα πεταει ολα εξω και χτυπιεται σαν να θελει να την πηδηξεις εδω και τωρα...πώς και δεν ορμανε στη σκηνη να γινει κανα οργιο.....
relax..(που λεει και η λοβ

)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.