Neraida
Επιφανές μέλος
γιατί πάντα έβρισκα τον σάκη ρουβά άσχημο;
Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου, ωστε να αναθεωρησεις...
Εμενα αρχισε να μου αρεσει πριν δυο χρονια...
Tον βρισκω ακρως γοητευτικο:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, άλλα
αυτή η κοπέλα μου αρέσει πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
νικος παπαδακης!
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
απολυτη περιπτωση ¨ωραιου¨¨ που ειναι καθαρα αδελφη...νικος παπαδακης!
τν βλεπω στο πρωινο του μεγκα παρεα και με τον "χαρουμενο" μαγειρα και καταλαβαινω.. ειναι γνωστο πλεον..και ηταν και αξιωματικος του ναυτικου.. παντως μοντελο ηταν οποτε...ειχε υψηλες πιθανοτητες..
αυτα να προσεχετε εσεις οι γυναικες. να βλεπετε και περα απο το περιτυλιγμα ..και για μας τους ανδρες βεβαια ισχυει αυτο..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Russ Wismer
Michael Euley
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Gisele Bundchen
Burp
Δραστήριο μέλος
holy cow
αυτοί οι άγγλοι τελικά είναι πολύ σέξι 8)
Άγγελος
Επιφανές μέλος
καλα ,δες τους απο κοντα ,ξασπρουλιαρηδες χλωμους κοκκινοκωλους χωρις μεικαπ των ταινιων.. και βλεπουμε..αυτοί οι άγγλοι τελικά είναι πολύ σέξι
αλλα νταξει αν δε φορανε τανγκα και δεν κανουν σαδομαζοχιστικα(που ειναι εξαιρετικα διαδεδομενα στην Αγγλια-περισοτερο απο την υπολοιπη ευρωπη οπως ειχα διαβασει καπου) καλοι ειναι..
borat
Επιφανές μέλος
Βοϊμίας είναι η πορσελάνη στο δόντι;Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου, ωστε να αναθεωρησεις...
Εμενα αρχισε να μου αρεσει πριν δυο χρονια...
Tον βρισκω ακρως γοητευτικο:
πς: όχι ρε παιδιά.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
μικρολιμανο, Πειραιας.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Exω πιει απειρες φορες καφε στο μικρολιμανο και πραγματικα ειναι πολυ ωραια!!μικρολιμανο, Πειραιας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΝΑΙ είναι πολύ μεγάλο, ΝΑΙ είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλο.... ΕΙΝΑΙ όμως φυσικότατο, ΕΙΝΑΙ στήθος που μπορώ να χαρώ, ΕΙΝΑΙ μελαχρινή και ΕΙΝΑΙ και ΤΣΕΧΑ!
Εμένα μου αρέσει!
mania
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Βοϊμίας είναι η πορσελάνη στο δόντι;
πς: όχι ρε παιδιά.
Δουλεια του φωτοσοπ ειναι τα αστραφτερα δοντια...νοου γουορις!
Δεν ειναι να τρεχει σε Τσεχιες ο Σαιμον, εχει υποχρεωσεις
Ενιγουει, δεν υπαρχει φωτο στα περιοδικα, που να μην εχει περασει πρωτα απο 1 μεχρι 101 "ρεκτιφιε"...
borat
Επιφανές μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
https://vraseryzi.com/denise-milani-the-size-does-matter/
https://www.celebrityplasticsurgery.us/denise-milani-fake-boobs-breast-implants.html
δεν πιστευω οτι δεν το εχει πειραξει καθολου μετα(απο φωτογραφιες που βλεπω τωρα )....αλλωστε απο αυτο βγαζει το ψωμι της..
παντως οντως ειναι μοναδικη περιπτωση..
και μονο 1.63! οι περισσοτερες "γεματες" γυναικες ειναι μεσου υψος εως και κοντες..τυχαιο ειναι?
ρε Valder δειξε μας και καμια πραγματικη..οχι μονο τις τρομπάτες..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Joanna Krupa (Η ημέρα γέννησής της ήταν η μέρα που ο Θεος έφτιαξε και μια ξανθιά της προκοπής, οκ ναι τρώγεται η κακομοίρα κι αυτό λόγω στήθους)
Τραυματική εμπειρία, σας καταλαβαίνω... Θα ακολουθήσουν όμως σύντομα μελαχρινές!!!
love_angel
Επιφανές μέλος
Denise Milani (Because size DOES frakin matter!)
ΝΑΙ είναι πολύ μεγάλο, ΝΑΙ είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλο.... ΕΙΝΑΙ όμως φυσικότατο, ΕΙΝΑΙ στήθος που μπορώ να χαρώ, ΕΙΝΑΙ μελαχρινή και ΕΙΝΑΙ και ΤΣΕΧΑ!
Εμένα μου αρέσει!
δε την εχει πεθανει ο ωμος της απο το βαρος?
εγω που εχω ηδη μεγαλο στηθος οταν ειχα παρει κιλα, με κουραζε παρα πολυ το ραντακι απο το σουτιεν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.