Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.412 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.750 μηνύματα σε 105.884 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 439 άτομα.
ένα τέτοιο πουλάκι ζει έξω από το παράθυρό μου στο πατρικό μου στην Κηφισιά.
Αν ξυπνήσει κανείς πολύ πρωί, με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, είναι βέβαιο πως θα μαγευτεί από το τραγούδι του.
Σας παρουσιάζω το κοτσυφάκι :
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.
Αυτός ο αδυσώπητος ερωτισμός που υπαινίσσεται χωρίς να πλασσάρεται , σε συνδυασμό με μια ιντελεξουελ προσωπικότητα που δεν αυτοπροβάλλεται αντιθέτως ,πολλές φορές μέσα από την απλότητα του λόγου του , αυτοαναιρείται , έχοντας βέβαια και μια εμφάνιση που όσα χρόνια κι αν περάσουν γίνεται ακόμα πιο ελκυστική ….. ( μα τι έγραψα πάλι η αθεόφοβη για να δικαιολογηθώ ) Προσέξτε , όσοι δεν έχετε δει την ταινία το βλέμμα του όταν φεύγει ...εκείνη .... αχ !
Αχ !
Αχ ! Αυτό έχω να πω και τίποτις άλλο … πάω να θυμιατίσω … κολλάστηκα …
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν κάθε φορά που νύσταζα αφόρητα και ήμουν εκτός σπιτιού έβλεπα την εικόνα που θα παραθέσω θα λιποθυμούσα στα σίγουρα.
Ύπνος, το υπέρτατο αγαθό! Το μόνο σίγουρο στη ζωή : νάνι. Αχ, ύπνος *σομπ*
Αυτό είναι οφθαλμόλουτρο γιατί φαντάστηκα να βουλιάζω στα μαξιλάρια κείθε και να απλώνομαι σαν χταπόδι. Αχ. Ύπνος. *λυγμ*
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.