Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Γίδι έγραψε: #961 03-11-08 10:43 Will Smith Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Corpse Bride: #962 05-11-08 15:16 Tori Amos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η WhiteDrum: #963 05-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ε οκ, είναι η τρέλα της εποχής (πόσα χρόνια δεν ξέρω...) και δεν πρόκειται να το παίξω υπεράνω- ο άνθρωπος είναι κουκλί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η WhiteDrum: #964 05-11-08 15:53 Zakk Wylde και από κορτσούδια : Sabina Classen (Holy Moses) Michelle Meldrum (R.I.P.) (κιθαριστικό μου ίνδαλμα) and Michelle Meldrum in ACTION Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο The Djinn: #965 05-11-08 15:57 Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Will Smith Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Corpse Bride: #962 05-11-08 15:16 Tori Amos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η WhiteDrum: #963 05-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ε οκ, είναι η τρέλα της εποχής (πόσα χρόνια δεν ξέρω...) και δεν πρόκειται να το παίξω υπεράνω- ο άνθρωπος είναι κουκλί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η WhiteDrum: #964 05-11-08 15:53 Zakk Wylde και από κορτσούδια : Sabina Classen (Holy Moses) Michelle Meldrum (R.I.P.) (κιθαριστικό μου ίνδαλμα) and Michelle Meldrum in ACTION Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο The Djinn: #965 05-11-08 15:57 Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tori Amos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η WhiteDrum: #963 05-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ε οκ, είναι η τρέλα της εποχής (πόσα χρόνια δεν ξέρω...) και δεν πρόκειται να το παίξω υπεράνω- ο άνθρωπος είναι κουκλί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η WhiteDrum: #964 05-11-08 15:53 Zakk Wylde και από κορτσούδια : Sabina Classen (Holy Moses) Michelle Meldrum (R.I.P.) (κιθαριστικό μου ίνδαλμα) and Michelle Meldrum in ACTION Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο The Djinn: #965 05-11-08 15:57 Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ε οκ, είναι η τρέλα της εποχής (πόσα χρόνια δεν ξέρω...) και δεν πρόκειται να το παίξω υπεράνω- ο άνθρωπος είναι κουκλί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η WhiteDrum: #964 05-11-08 15:53 Zakk Wylde και από κορτσούδια : Sabina Classen (Holy Moses) Michelle Meldrum (R.I.P.) (κιθαριστικό μου ίνδαλμα) and Michelle Meldrum in ACTION Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο The Djinn: #965 05-11-08 15:57 Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zakk Wylde και από κορτσούδια : Sabina Classen (Holy Moses) Michelle Meldrum (R.I.P.) (κιθαριστικό μου ίνδαλμα) and Michelle Meldrum in ACTION Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο The Djinn: #965 05-11-08 15:57 Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Thanks, But No Thanks... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Neraida έγραψε: #966 05-11-08 16:08 James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
James Marsden E, ειναι ομορφουλης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η WhiteDrum: #967 05-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Djinn: Thanks, But No Thanks... Click για ανάπτυξη... Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Ophelia έγραψε: #968 05-11-08 16:11 Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zakk Wylde Click για ανάπτυξη... Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η WhiteDrum: #969 05-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Πςςςς...τι μου θύμισες τώρα!! Με τον κύριο είχα ένα κολληματάκι κάπου στην 2α-3η γυμνασίου!! Τώρα που τον ξαναβλέπω, μάλλον είχα επηρεαστεί περισσότερο από τις μουσικές του ικανότητες παρά από την ομορφάδα του!! Για τις κυρίες δεν έχω άποψη, δεν είναι ο τύπος μου!!! Click για ανάπτυξη... Έχει το στυλ του σπηλαιάνθρωπα, χαχαχαχ! Το ίδιο και οι κυρίες! "Εσύ έρθει σπηλιά μου, κάνει παιδιά μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Neraida έγραψε: #970 05-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εμενα απο την αλλη μερια μου αρεσει παρα πολυ αυτο το προσωπο...βγαζει μια γλυκυτητα με ιδιαιτερα εναρμονισμενα χαρακτηριστικα... Αλλα οπως ελεχθει...Γουστα ειναι αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο The Djinn: #971 05-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Γούστα είν'αυτά Μάριε =) Click για ανάπτυξη... Mα ναι φυσικα...φανταζεσαι να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα και γυρω απο τα παντα? Δεν θα ηταν ολα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ βαρετα? Για την κοπελιά εδώ π.χ. γίνεται ο χαμός και συμφωνάω Η θηλυκότητα συμβαδίζει καλά με την αγριάδα κάποιες φορές. Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι η τελευταια που εβαλες πιο πανω? Η ξανθια? Εδω ειναι πολυ πιο ωραια. Στην πρωτη βασικα γιατι στην δευτερη απλως μου αρεσει το μπλουζακοτζινακι και η ζωνη.Δεν φαινεται και τιποτα αλλο. Η θηλυκοτητα φυσικα δεν παυει να υπαρχει οταν υπαρχει μια καποια αγριαδα.Το ιδιο και η ομορφια κτλ κτλ. Ασε που σε εξιταρουν κιολας. Αλλά αυτό π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο : (δεν μ αρέσει καθόλου η κοπελιά) μετριότητα λεφροκαλέξ χαζογκομενίδου Click για ανάπτυξη... Εδω παλι πιστευω οτι λιγο υπερβαλλεις.Ειδικα στο θεμα της χαζογκομενας.Να μου εδειχνες την Linsday Lohan να ελεγα οκ ναι. Αλλα αυτη (που προσωπικα δεν την θυμαμαι απο καπου αλλου) απλως μου δειχνει μια γυναικα με ωραια ματια και ομορφα (κατ'εμε) χαρακτηριστικα. Το "λεφροκαλεξ" δεν ξερω τι σημαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Ο Guest 990498: #972 05-11-08 16:23 ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑLFA ROMEO 8C competizione: Oύλτιμεητ Ρισπέκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Ophelia έγραψε: #973 05-11-08 16:30 Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η WhiteDrum: #974 05-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναβάλει αλλά την θεωρώ πολύ πολύ όμορφη γυναίκα...και με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά!!! Jennifer Conelly Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα! καμία σχέση με την κλασική ντεκαπαζ-πλαστική "ομορφιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η kalypso έγραψε: #975 05-11-08 16:48 Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Claire Forlani γκάιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Γίδι έγραψε: #976 05-11-08 17:13 Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jovanotti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Neraida έγραψε: #977 05-11-08 17:39 Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το γλυκο ειναι απιστευτο... Αλλα στον κυριο απο κατω, τι στο διαλογο βρισκεις?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #978 05-11-08 17:49 Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Μήτσος10 A350 ck_chrysiis Joji chester20080 jellojina Fernando_A Jasonmon123 Wonderkid Εχέμυθη Sevasti Nikos 7 Isida CiNeFiL sunsetpp SlimShady globglogabgalab harry akritas fockos Βλα JKaradakov gademis panagiotis G venividivici Libertus panagiotis econ GoddamnRight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Neraida έγραψε: #979 05-11-08 17:51 Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 234 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 234 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βαλε καμμια χωρις μουσι, μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ειδες σε εκεινον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η kalypso έγραψε: #980 05-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δεν ξέρω! Ενώ γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας, έχει ένα κάτι. Δεν είναι κλασική ομορφιά. Θα ανεβάσω κι άλλες καλύτερες. Click για ανάπτυξη... αραίωση στο μαλλάκι; (κακία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.