Οφθαλμόλουτρα

Νομιζω οτι και τα τρια αυτα μαζι που ανεφερες μια χαρα συνθετουν το "ασχημος ομορφος"....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Συμβαίνει καμιά φορά η ομορφιά κάποιων ανθρώπων να είναι με έναν παράξενο τρόπο αποκρουστική κι απ' την άλλη χαρακτηριστικά που νιώθεις πως όλα μαζί δεν ταιριάζουν να σε έλκουν και να σε γοητεύουν. Φαίνεται πως έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που εκπέμπει κανείς... ;)

Thanks Neri! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενας απο τους λογους γιaτι η Ιταλικη ΤV εχει μακραν απο τις πιο ομορφες κοπελες στον πλανητη...
Pανεμορφη και με απιστευτο χαμογελο.:inlove: :inlove: :inlove:
(Ειναι μοντελο,ηθοποιος,παρουσιαστρια)

ElisabettaCanalis_4_b.jpg

ElisabettaCanalis_1_b.jpg

Elisabetta-Canalis-Picture-001.JPG

pretty-elisabetta-canalis.jpg

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις που δουλεύει στο Κανάλι; :P

Nice gal anyway!

17ng.png

xwrisa.jpg

:devil:

2-2.jpg

35609-untitled.bmp

63kvg5g-1.jpg

2-3.jpg

Αυτο ακριβως ειναι που μου αρεσει......:devil:

Πωπω πρέπει να είμαι η μοναδική στον κόσμο που δεν της αρέσει ο Αιβάζης... :redface:
Τι να πω, τον βρίσκω λίγο... ξενέρωτο :angel:

Να μια ενδιαφέρουσα κυρία, που χωρίς να είναι *όμορφη*, μου φαίνεται πολύ ελκυστική- οι ρόλοι της πάντως της ταιριάζουν γάντι :)

Helena Bonham Carter

marla-1.jpg

HelenaBonhamCarter94-1.jpg

helena_bonham_carter-1.jpg

Καλυψούλι δεν είσαι η μόνη...:):D
Ο Αϊβάζης έχει τον αέρα του χαζογκόμενου...δεν ξέρω πως να το θέσω, δεν τον λες και τέρας εμφανισιακά βέβαια, αλλά και μόνο ο τρόπος που μιλάει με ξενερώνει!!!

Αααα, τον Τσιμιτσέλη τον είχα πετύχει πέρσι στα Village και ενώ έχει συμπαθητικό πρόσωπο είναι πάαααααρα πολύ μικροκαμωμένος, σαν παιδάκι γυμνασίου ήταν!!!:P:P

Πωπω πρέπει να είμαι η μοναδική στον κόσμο που δεν της αρέσει ο Αιβάζης... :redface:
Τι να πω, τον βρίσκω λίγο... ξενέρωτο :angel:
Λίγο..... Λόλα; :whistle:

Άντα Λιβιτσάνου κυρίες και κύριοι...

2-1.jpg

Καλυψούλι δεν είσαι η μόνη...:):D
Ο Αϊβάζης έχει τον αέρα του χαζογκόμενου...δεν ξέρω πως να το θέσω, δεν τον λες και τέρας εμφανισιακά βέβαια, αλλά και μόνο ο τρόπος που μιλάει με ξενερώνει!!!

Αααα, τον Τσιμιτσέλη τον είχα πετύχει πέρσι στα Village και ενώ έχει συμπαθητικό πρόσωπο είναι πάαααααρα πολύ μικροκαμωμένος, σαν παιδάκι γυμνασίου ήταν!!!:P:P

Εχω πετυχει και τους δυο απο κοντα...
Ο Αιβαζης ειναι κουκλος, πολυ απλος και γενικα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το στυλ του ανδρα εμφανισιακα...
Ο Τσιμιτσελης ειναι ομορφος, συμπαθητικος, αλλα εχεις δικιο οτι μοιαζει με παιδι που ακομα πηγαινει λυκειο ας πουμε...Και πολυ παλαιοτερα που τον ειχα δει, παλι για μικροτερος εδειχνε...ειδικα πανω σε κεινο το τρισαθλιο παπακι που καβαλουσε!:P

Δειτε τι βρήκα εκεί που έβλεπα ανυποψίαστη την 6η σεζόν του sex and the city:inlove:

Jason Lewis

528145669.jpg

jason-lewis-2005-vanity-fair-oscar-party-5wVDIA.jpg

Ε οκ, είναι η τρέλα της εποχής (πόσα χρόνια δεν ξέρω...) και δεν πρόκειται να το παίξω υπεράνω- ο άνθρωπος είναι κουκλί :angel:

sakis_rouvas_3505.jpg

KTM_RC8_stll_blck_br.jpg

KTM RC8... :redface:

1208161804_20.jpg

pegasus_o_1401_438664_type11620.jpg

aravani.jpg

Ε ειναι κουκλα η κοπελα...

Μια επισης πολυ ομορφη με ωραιο χαμογελο...

dimitra_matsouka_08-1.jpg

matsouka.jpg

Πειτε και κανα ονομα ρε παιδια να ξερουμε τι βλεπουμε.

Εβαλα ενα βιντεο να δω πως ειναι αυτος ο Αιβάζης τελοσπαντων, και μπορω να πω απλα οτι οι φωτογραφιες τον κολακευουν παρα πολυ. Δειτε τον στην εκπομπη "ομορφος κοσμος" πχ στο youtube και δε λεει τπτ ιδιαιτερο. Μπορω να πω οτι εχει και ασχημο στομα και γελιο.

Villa Savoye

le-corbusier-villa-savoye.jpg

Πειτε και κανα ονομα ρε παιδια να ξερουμε τι βλεπουμε.

Εβαλα ενα βιντεο να δω πως ειναι αυτος ο Αιβάζης τελοσπαντων, και μπορω να πω απλα οτι οι φωτογραφιες τον κολακευουν παρα πολυ. Δειτε τον στην εκπομπη "ομορφος κοσμος" πχ στο youtube και δε λεει τπτ ιδιαιτερο. Μπορω να πω οτι εχει και ασχημο στομα και γελιο.

Γουστα ειναι αυτα ντιαρ!:)
Και ναι τον εχω δει απο πολυ κοντα, τον εχω δει πως μιλαει και γενικα σε πολυ χαλαρη κατασταση
(διακοπες ηταν το παιδι σε νησι) και ειναι πραγματικα ομορφος ....τλχ στα δικα μου και πολλων αλλων που γνωριζω...:devil: ..(δε θα ελεγα οτι οι φωτο τον κολακευουν..ισα ισα...απο κοντα ειναι πιο καλος..)

Δε ξερω πως ειναι απο κοντα, παντως στο βιντεο γινεται μια απομυθοποιηση της φωτογραφιας. Εμενα τουλαχιστον μου φαινεται πολυ πιο μετριος στο βιντεο.

Το "απο κοντα ειναι καλυτερος" ευκολα εξηγειται απο το οτι αν μας αρεσει καποιος πολυ, απο κοντα, μας αρεσει ακομα περισσοτερο λογω προυπάρχοντος ενθουσιασμου.

Περα απο αυτα, ναι, ειναι ολα γουστα, συμφωνω.

H Iταλικη Polizia εγινε πολυ...παρα πολυ πιο ομορφη...:worship::inlove:
lambo.cop.car.1.500.jpg
lambo.cop.car.3.500.jpg

lambo.cop.car.2.500.jpg
lambo.cop.car.5.500.jpg

lambo.cop.car.4.500.jpg

H νέα Lamborghini «Gallardo LP560-4 Polizia» ήταν το «δώρο» της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην αστυνομία της χώρας. Το νέο supercar ανήκει στην τροχαία Εθνικών δρόμων της περιοχής Λάτσιο και αντικαθιστά την προκάτοχό της, η οποία είχε επίσης δωρηθεί το 2004 στην ιταλική αστυνομία. Η καρδιά της Lamborghini Gallardo LP560-4 είναι ο νέος V10 κινητήρας 5.200 κ.εκ. που αποδίδει 560 PS στις 8000 σ.α.λ., ενώ η η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 365 χ.α.ω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back